crede-mă că ar trebui să știu

Tot ce trebuie pentru a opri transpirația, potrivit unui Perspirer greu

Anonim

Instrumente în arsenalul de blocare a transpirației.

Există o altă zi de deschidere care are loc chiar în jurul perioadei în care Yankees iau terenul în Bronx. Nu este la un program, dar vine întotdeauna în același mod, printr-o cămașă bruscă umedă sau pe frunte: realizarea că sezonul de transpirație este aici.

Toată lumea transpiră, evident, și transpirația este un semn că corpurile noastre reglementează sănătatea temperaturilor noastre interne. Dar unii dintre noi se transpiră foarte mult și nu prea trebuie să ajungem acolo. Hiperhidroza este termenul clinic pentru transpirații anormal de excesive, dar există și un teren intermediar de oameni care se trezesc mai ușor și mai mult decât majoritatea. Pentru noi, diferența dintre o zi de 70 și 75 de grade poate fi diferența dintre sosirea la locul de muncă, arătând ca un profesionist nemaipomenit, pregătit să facă față zilei și ceva care sa târât din Hudson.

În calitate de membru al comunității de transpirație excesivă, mă bazez pe o serie de produse pe care le-am adunat de-a lungul anilor de navigare pe platformele de la etajul cinci, platformele de metrou și alte condiții opresive de vară din oraș.

Thayer de alcool gratuit Rose Petal Witch Hazel

Am împrumutat acest toner de la rutina de îngrijire a pielii logodnicei mele. Aplică-o dimineața cu bureți de bumbac și am început să fac același lucru. Este util pentru păstrarea frunții mele - în cazul în care margele de sudoare întotdeauna par să se dezvolte mai întâi - uscat pentru mult mai mult (cărămizi vrăjitoare este un cunoscut astringent). Se usucă puțin pielea, așa că adaug un hidratant facial ușor.

Pulbere cu pulbere fără spumă de aur

Pudra de aur Bond este un capăt de vestiare peste tot, dar e dezordonat. Acest spray de aerosoli relativ nou oferă aceeași senzație de tingă și, în mod crucial, este ușor de aplicat fără a crea o mizerie. Îl folosesc după un duș, înainte de a pune orice deodorant sau hidratant.

Anthony Sweat Body Defense

Mi-a fost recomandat de un prieten din armată care jură pe lângă el când se află în câmp. A fost făcut ca băieții să aplice "în josul sud" în timpul antrenamentelor pentru a preveni șocul. Este o loțiune care se transformă într-o pulbere de uscare după aplicare. Logodnica mea chiar a luat-o să o folosească pe picioare în timp ce purta sandale și tocuri - bate cu slathering pe vaselină pentru a preveni frecarea și blisterele rezultate.

SweatBlock Șervețele antiperspirante

Unele ocazii - nunțile din august, să zicem - apelați la o apropiere. Aceste șervețele antiperspirante sunt comercializate pentru a fi utilizate pe arici, dar au luat un fel de statut de cult printre puloverele excesive, pentru că atunci când nu funcționează nimic altceva. Am gasit cel mai bun mod de a folosi aceste lucruri este sa "faci sa te tratezi" - imi sterg spatele in spate cand stiu ca o sa fiu in jur toata ziua si inca mai trebuie sa par prezentabil sau aproape oricat de mult imi sunt fortat să poarte un costum între Ziua Memoriei și Ziua Muncii. Ingredientul activ este clorura de aluminiu, ceea ce cele mai multe antiperspirante folosesc pentru a bloca transpirația, dar unii oameni o consideră iritantă pentru piele. Din experiența mea, folosirea lor în noaptea dinainte de o zi mare, pe o anumită parte a corpului care produce o mulțime de transpirație (partea din spate în cazul meu), va păstra acea zonă uscată în majoritatea scenariilor din lumea reală.

Thompson Tee

Am un prieten de colegiu, un coleg de călătorie transpirată, care nu va folosi antiperspirante pentru că le găsește iritante. Are o rutină simplă: dușuri de două ori pe zi și halate albe - tot timpul, indiferent de ce. Această tee, care vine în stiluri pentru bărbați și femei, este concepută special pentru puloverele grele, astfel încât este ideală pentru cineva care are o mare întâlnire sau o prezentare și își știe că axile lor vor fi în forță. Îmi place de asemenea căștile Uniqlo AIRismunders pentru că devine umedă; ele sunt cele mai puțin voluminoase din tot ce am încercat. Adesea uit că port o singură dată până când trebuie să-l scot pe timp de noapte.

Hav-a-Hank Bandanna

În cele din urmă, când toate celelalte nu reușesc, există banda simplă. Din aprilie până în octombrie, îmi păstrez una, fie în geanta mea, fie în buzunarul din spate. Este o modalitate low-tech de a avea o ușurare gata. Există o tona de aceste on-line, dar asigurați-vă că alegeți unul care este de 100% bumbac, niciodată nylon sau amestec de poliester. Îmi plac asta de la Hav-a-Hank.