acest lucru este incredibil

Pepper Mill francez am cribbed de la nunta mea prietenului Registrului

Anonim

Moara de piper a vieții mele fantastice.

Lumea a devenit nebună. Îl aromăm cu ierburi, gătiți pe blocuri Himalaya din aceasta și folosiți-l pentru a tempera dulceața înghețatei de caramel și a cookie-urilor cu ciocolată. Dar ce din partenerul său de viață picant "> bucătărie.

Până de curând, moara mea de piper era un cilindru alimentat de baterii care a depus terenuri proaspete cu un buzunar plăcut când sa întors cu capul în jos. După câțiva ani de utilizare, soarta sa nefericită a sosit, un eveniment care, din fericire, aliniat la nunta mea.

și registrul meu. Știam că este momentul să mă întorc la elementele de bază și am fost inspirați de un registru al unui prieten, am selectat moara de piper "cabana" Peugeot, atrasă de nuanța ei elegantă și proporțiile supradimensionate. Sunt binecunoscută în clasicul brand francez, deoarece anii mei din copilărie au fost cheltuite pe rândul din mijlocul sedanului Peugeot de șapte locuri din șapte locuri, iar primul bucătar-șef care am lucrat vreodată pentru a folosi în mod religios un pătrat argintiu Peugeot moară.

În curând, am creat o fantezie de ardei iute, imaginându-mi logodnicul să-mi acopere plăcuța în fiecare noapte ca un chelner care purta costum într-un restaurant italian de bătrâni. Până în prezent, acest lucru nu sa întâmplat, dar sunt totuși încântat de moara mea de piper. Rândul de dinți în formă de helix sparge fiecare porc de porumb înainte de a fi șlefuit, dând o aromă picantă și chiar textura. (De altfel, folosesc doar piperul de tellicher.) Butonul se mișcă atât de ușor când se întoarce și îmi place că dimensiunea șlefuirii poate fi ajustată de la o grosime la alta prin rotirea șurubelniței de sus.

Mi-ar fi răzbunare să nu mă adresez elefantului din bucătărie: prețul de 50 de dolari. Este extraordinar de costisitor pentru o moară de piper. Dar cele mai bune daruri sunt cele pe care le doresti, dar nu le-ai cumpara niciodata, iar masina mea Peugeot se potriveste cu siguranta facturii. De fiecare dată când adaug o mică lovitură de ardei într-o oală cu bule sau ou prăjit, mă gândesc la prietenul meu.

Peugeot Cottage Pepper Mill

Puteți să-l obțineți și în alte culori la Amazon.

Mai multe accesorii pentru mese aprobate de Strat

Atlas Copper Pepper Mill

Scriitorul Juliet Lapidos ne-a povestit mai întâi despre moara cu ardei gras, care este întotdeauna un hit: "Nu este nici restaurant, bla, nici Sharper Image futurist (cum ar fi această moară Cuisinart care necesită electricitate). Din alamă, cupru sau cromat (am cuprul), cu reliefuri florale delicate, se pare că ar fi o unealtă pe care o veți găsi la o săpărare arheologică și - din acest motiv - întotdeauna atrage atenția la petreceri. Odată, un oaspete a întrebat dacă era o moștenire de familie. Un alt oaspete a întrebat unde l-am găsit - dar într-un ton sugerând: Unde ai găsit pe asta pe pământ? Cum ar fi, poate la o vânzare de garaj într-o țară străină?

Bormioli Rocco Bodega Mediu 12-1 / 2 oz. Tumbler (set de 12)

Editorul adjunct al strategiei, Jason Chen, a numit aceste pietre Bormioli cele mai bune lucruri pe care le-a cumpărat în 2017: "Ei sunt doar muah - perfect pentru o cafea cu gheață sau o vodcă lime sau doar apă de castraveți (designerul Katrina Hernandez îi place și ei). Când m-am îmbolnăvit și am nevoie să arunc un Berocca, nu există nici un pahar care să se simtă cât de eficient din punct de vedere clinic în mână. Cu toate acestea, ceea ce este cu adevărat minunat pentru ochelari, este cât de robust, dar eleganți sunt. Mi-am rupt toate cele patru ochelari Alessi cu tăietură subțire peste doi ani pur și simplu aruncând un cuțit murdar sau o lingură într-o chiuvetă, dar niciodată nu-ți fă griji să faci același lucru cu Bormiolisul. (Că baza largă le face un cinch pentru a curăța este un bonus, de asemenea.) "

Messermeister Avanta Set de cuțit fript 4-bucăți fine

Scriitorul Katie Arnold-Ratliff a găsit cele mai bune cuțite de friptură: "Există o bucurie deosebită de a folosi aceste cuțite foarte ascuțite de fripturi pentru a tăia o bucățică de carne de vită (sau carne de porc sau carne de pui sau orice fel de carne vă aflați în jur). Manerul său este alcătuit dintr-un Pakkawood murdar, blond-blond (care se dovedește a fi un material compozit din lemn-plastic, care uneori se numește "Staminawood", dacă acest nume nu vă pare murdar pentru tine, mi-e teamă noi nu putem fi prieteni) și se simte ferm și liniștitor în palmă. Lama se taie prin friptura cu precizie tactilă - un fel de ușurință alunecoasă, alunecoasă, care mă face să spun de fiecare dată când prietenul meu și eu folosesc aceste cuțite, care este o mulțime, "Omule, îmi place aceste cuțite". "