acest lucru este incredibil

Gizmo pe care Susan Miller o aduce mereu cu ei la Donuts

Anonim

Fashionistul preferat astrologul Susan Miller creează 12 horoscopuri online exhaustive lunar. Am întrebat-o despre accesoriul pentru laptop pe care se bazează cel mai mult.

Întotdeauna lucrez - trebuie să scriu horoscopuri pentru site și aplicații și despre un milion de publicații diferite - și chiar îmi place să lucrez la iPad-ul meu. Trebuie să-mi folosesc Macbook Air pentru că atunci când scriu în restaurante sau în taxi care conduc FDR sau la Donuts Dunkin (care, de altfel, are cea mai bună înălțime a mesei, deoarece cei de la alte cafenele sunt prea înalți), există doar nici un fel de a mă putea citi și edita manuscrisele mele pe un mic ecran mic.

Acum, nu îmi place să folosesc rețele publice precum Starbucks Wi-Fi sau Link NYC, deoarece nu cred că le poți avea încredere în ele. Am avut experiențe nepotrivite când fac asta; aceste mici dialoguri pop-up pe care nimeni altcineva nu le-ar putea obține ar veni prin a spune că cineva de la așa-zisă adresă IP încearcă să acceseze calculatorul meu! Nu puteam să stau! Mi-ar folosi iPhone-ul pentru a crea un hotspot, dar asta mi-a golit bateria, iar serviciul a fost slab si incet. Odată ce lucram la o cafenea, am observat că cineva care folosea acest mic dispozitiv a fost conectat online și m-am dus direct la AT & T, iar domnul mi-a prezentat la AT & T Velocity - o numesc ursul AT & T mama (pentru un abonat AT & T, este vorba doar de 20 de dolari pe lună. Dacă nu sunteți la AT & T, datele vă vor costa 50 $, iar Sprint, Verizon și T-Mobile oferă dispozitive similare). Există o versiune mai mare pe care o numesc ursul papa, dar asta a fost prea mare. Ursul mamei este doar un dispozitiv mic, de dimensiunea palmei tale. E ca un pachet de țigări. Nu fumez, așa că nu-mi place să spun asta, dar asta e cea mai bună descriere.

Creează o rețea personală ideală Wi-Fi pentru mine, pentru a răspunde la e-mailuri și a răspunde la mass-media socială indiferent unde sunt. Acum, când mă duc la Donuts de la Dunkin, îmi aduc viteza în geantă (cântărește o jumătate de uncie) și o pornesc când am nevoie de ea. Este alb și frumos, deși nu este un produs Apple. Steve Jobs nu a proiectat-o. Este perfect, totuși, când trebuie să accesez internetul. A doua zi am avut o întâlnire cu unii dintre partenerii mei din China, și nu a existat Wi-Fi oriunde, așa că tocmai m-am întors pe micul meu urs de mamă.

Singurul lucru: Nu face greseala pe care am facut-o si creez setari de semnal destul de mari pentru cinci persoane - nu ai nevoie de toate astea! Pur și simplu scade bateria. După ce l-am schimbat, semnalul sa extins destul de departe pentru mine și pentru computerul meu, a fost bine.

AT & T Velocity 4G LTE Mobil Hotspot WiFi

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cele mai bune umbrele , cuțite de friptură , bagaje rulante și covoare de yoga. Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Cel mai bun pix este un stilou japonez pliabil