cărucior de cumpărături

Vizitator Strat Haul: Ce a cumpărat Doree Shafrir în mai

Anonim

Autorul din Los Angeles.

În fiecare lună, editori fac versiunea lor de blog-uri de călătorie , jibber-jabbering despre achizițiile lor preferate din ultimele patru săptămâni. Pentru a obține aceași personalitate și pentru a gusta înțelegerea (prin chitanțe), suntem invitați prieteni interesanți ai Stratului să-și ducă propriile cumpărături. Pentru această sumă a oaspetelui Strat Haul , Doree Shafrir, autorul romanului Startup și gazdă a podcastului Forever35 , a achiziționat luna trecută.

Block Shop Textile Sunwave Eșarfă

Am trăit în LA timp de cinci ani, dar numai recent am învățat cum să mă îmbrac pentru vremea LA - ceea ce înseamnă cu adevărat că doar de curând am ajuns să apreciez nevoia și puterea, o eșarfă de bumbac. Mai și iunie sunt cunoscute pentru că au dimineți întunecate și înnorate și aveți nevoie de ceva ușor și destul de ușor pentru a vă înfășura gâtul, mai târziu, când soarele iese, vă puteți împinge în geantă sau puteți pleca în mașină. Îmi place Block Shop - acestea sunt deținute și conduse de două surori și totul este făcut manual; plus, lucrurile lor sunt superbe - și când le-am văzut recent la Echo Park Craft Fair, am smuls o eșarfă dintr-un sezon precedent la o reducere. (Cel imaginat este similar celui pe care îl am, care nu mai este disponibil.)

BW Brands Lemn Flexi Canapea / Arm Table Tabel

În opinia mea complet imparțială și corectă, aceasta este cea mai importantă invenție de a lovi camera de zi de la telecomandă. Un adevărat schimbător de joc pentru oameni, cum ar fi mine, care sunt prea leneși să ajungă până la masă pentru băuturi în timp ce se uit la televizor.

Le Feu De L'eau Lemon Grass Rozmarin

Le Feu De L'Eau este un producător de lumanari pe bază de LA, care face toate lumânările lor sub apă (da, nu o primesc complet), și au colaborat cu Edible Gardens LA pentru o linie de lumânări care miros toate complet uimitor. Am luat lumânarea de lemongrass și rozmarin, dar lumanarea de cardamom din acest collab este, de asemenea, super-visător. Il luminez in biroul meu si jur ca ma ajuta sa ma concentrez.

Soluție fără timp de coenzima Q10

Am inceput sa folosesc serul CoQ10 dupa ce endocrinologul meu de reproducere a inceput sa iau suplimente de CoQ10 in pregatirea pentru tratamentul IVF - nu am mai auzit de el inainte, dar este un antioxidant pe care unele studii spun ca ajuta la imbunatatirea sanatatii inimii si imbunatati functia metabolica - a văzut că a venit și sub formă de ser, am decis că nu ar putea face rău să-l pun și pe față.

Caudalie ulei de detoxifuzare peste noapte

Uleiul de noapte Caudalie este o completare mai nouă a repertoriului meu de îngrijire a pielii - o folosesc în fiecare noapte, când nu folosesc alte active; Sunt precaut să-mi pun prea mult pe față - și îmi place foarte mult să-mi păstrez pielea moale. [ Nota editorului: Fran Drescher iubește și chestiile astea. ] Trăiesc într-un climat foarte puțin umed și mi-a luat puțin timp să înțeleg că pielea mea are nevoie de mult mai multă umiditate decât atunci când am trăit pe Coasta de Est.

Tangle Teezer Salon Perie de par Elite, Midnight Black

M-am dus recent la un nou coafar și ochii i s-au lărgit - cu oroare? Şoc? Neplăcere? - când i-am spus că am folosit o perie pe părul meu foarte fin. Mi-a cerut să cumpăr un "Tangle Teezer", care este aparent mult mai blând. Până în prezent, părul meu pare să aprecieze schimbarea. [ Nota editorului: editorul senior al strategiei Simone Kitchens îi iubește și pe Tangle Teezer . ]

Arta personala pentru copii

Sora mea se datorează celui de-al doilea copil în cursul acestei luni, iar darul meu pentru un al doilea copil este întotdeauna ceva personalizat, deoarece majoritatea oamenilor au totuși toate prostiile pe care le-au primit pentru primul copil și nu au nevoie de nimic, dar totuși doriți să obțineți ceva. De asemenea, toată lumea oferă pături pentru copii ca și cadouri, așa că am decis să o amestec și să-i dau noului copil ceva artă personalizată a peretelui. (Desi am desfasurat design-ul cu sora mea mai intai).

Cuisinart MCP19-18N MultiClad Pro din oțel inoxidabil 2-quart cu capac

Sotul meu si cu mine am reusit recent sa facem impreuna ca unul dintre motivele pentru care oalele noastre nu au gatit lucrurile foarte bine a fost pentru ca aveau varsta de 15 ani si de la Ikea, asa ca am decis ca este timpul sa facem upgrade. Am făcut referire la ceea ce Bucătărie americană de testare, Wirecutter, și a trebuit să spun despre cratițe și a decis că acestea ar fi cele mai potrivite pentru nevoile noastre - iar punctul de preț a fost grozav (am și cratița de patru litri). Până acum, orezul, sosurile și penele par să fie de acord.

Madewell Jean Jacket în Pinter Wash

Jacheta perfectă de jean a fost balena mea albă de santorial, de 20 de ani? N-am reușit niciodată să o înnegresc complet - jachetele pe care le-am obținut întotdeauna s-au dovedit a fi prea ușoare sau prea întunecate sau prea mici sau prea înfricoșate sau AI OBȚINEI IMAGINEA. Nimic nu era exact, până am găsit jacheta Madewell Jean în spălarea lui Pinter. Când spun că e jacheta perfectă de jean, vreau să spun. Culoarea este perfectă, tăierea este perfectă, potrivirea este perfectă (deși trebuie avertizat că trebuie să măresc dimensiunea). Sunt îndrăgostită și niciodată nu o voi lăsa să plece.

Madewell Jean Jacket în Pinter Wash

Notă a notarului: este disponibilă și la Nordstrom dacă preferați și dumneavoastră.

Luxe Bidet Neo 185 (seria Elite)

Pe Forever35, ne place să spunem că "îngrijirea de la cap este auto-îngrijire". Luați așa cum doriți, dar pentru mine, asta înseamnă că am devenit pe deplin convertit la plăcerile unui bidet. M-am opus mult timp, dar o combinație de conștientizare a faptului că șervețelele umede sunt îngrozitoare pentru mediul înconjurător, iar nevoia de a rămâne cât mai igienică în regiunea mea de fund a condus-o la Luxe Bidet Neo 185, care a fost recomandat de câteva podcast ascultători - este ieftin, ușor de instalat, și în serios, fundul meu nu sa simțit niciodată mai bine.

Rack-ul InterMetro Baker

Soțul meu Matt și cu mine am închiriat o mică casă a cărei bucătărie pare să nu fi fost renovată, cu excepția aparatelor noi, deoarece casa a fost construită în 1926. Are foarte puțin spațiu contra sau cabinet și are o mică zonă dedicată pe care o suspectez era destinat ca un colț al micului dejun, dar este de fapt prea mic pentru a mânca confortabil, așa încât masa pe care am cumpărat-o pentru acel spațiu când ne-am mutat în urmă cu trei ani și jumătate devenise repede un depozit pentru chestii aleatorii.

În cele din urmă, am avut destui bani - dar, din moment ce este o închiriere, nu avea sens să punem prea mulți bani sau efort în orice schimbare. Deci, Matt măsura și găsește și a venit cu ideea obținerii a două seturi de rafturi InterMetro de la Container Store, amplasate în unghi drept unul altuia. Avem acest raft de brutărie și un alt raft, care este, în esență, rackul de brutărie minus jumătatea superioară. Pentru aproximativ 300 de dolari, ne-am dublat spațiul de stocare și am crescut spațiul nostru de stocare cu 25%, iar pentru prima dată de când ne-am mutat, încep să mă bucur din nou de gătit.

Materiale de restaurare Hardware Luxury Plush Spa Robe

Mama îmi iubește băile, dar ea, surprinzător, nu avea un halat de baie frumos. Deci, pentru ziua ei de naștere din acest an, am primit-o pe această halat foarte moale de la Hardware-ul de restaurare - nu este primul loc care îți vine în minte atunci când crezi că e "o halat foarte moale", dar am avut una dintre hainele ei de ani de zile (cu excepția hotelului, a spa-ului, a oricăror alte) din apă. Mama mea e mică, așa că i-am luat versiunea mai scurtă și se potrivește perfect. În ziua în care a sosit, mi-a trimis o fotografie cu ea și mi-a dat seama că "frolicking în jurul casei în rochia mea frumoasă nouă", așa că aș spune că a fost o lovitură.

Calder Blake Kathe Fine Stripe Pantaloni

Lucrez acasă acum, ceea ce, desigur, îmi lasă într-un pericol grav să nu mai scap de pijamalele mele. Aceste pantaloni Calder Blake sunt mediul perfect fericit între renunțarea totală și pur și simplu purtarea jambierelor și punerea pe hainele pe care le purtam la birou - ele sunt încă talie elastică și se potrivesc, dar totuși prezentabile și drăguțe suficient pentru a se aventura din casa mea.