cărucior de cumpărături

Guest Strat Haul: Ce Linda și John Meyers de Wary Meyers A cumpărat în octombrie

Anonim

Linda și John Meyers (John poartă un tricou din New York pe care la cumpărat, nu în octombrie, ci în iulie).

În fiecare lună, editori fac versiunea lor de blog-uri de călătorie , jibber-jabbering despre achizițiile lor preferate din ultimele patru săptămâni. Pentru a obține aceeași personalitate și a gusta înțelegerea (prin chitanțe), suntem invitați prieteni interesanți de a rula propriile lor cumpărături. Pentru această sumă a oaspetelui Strat Haul , John și Linda Meyers, proprietarii companiei de săpunuri din Portland Wary Meyers (favorit Strategist), spuneți-ne ce au cumpărat în octombrie.

Ceea ce a cumpărat Linda în octombrie

Ringboot-ul quoddy pentru femei

Dezvăluirea completă: Am găsit aceste cizme neutilizate la magazinul nostru local de transport, dar le iubesc atât de mult încât aș cumpăra o pereche nouă când - dacă? - se uzează. Așezați în piele de oaie, sunt incredibil de confortabile și la fel de perfecte ca un papuci sau în magazin sau, de altfel, în sălbăticia din Westeros. Sunt, de asemenea, lucrate manual în Maine (întotdeauna căutați aceste cuvinte).

Frumusețe Rapscallion Skin

Fiul meu a fost disperat să ne facă să jucăm Fortnite cu el și am tolerat personajele comando-estetice pentru o vreme, dar când a fost oferită această piele "Rapscallion", jocul a devenit mult mai distractiv și mai sofisticat. Am fotografiat-o ca un hoț de pisică cu dungi în Breton în anii 1950 din Monaco, cu canotaj cu John Robie și ridicând picturi din La Colombe d'Or. Pentru un mic V-dolar suplimentar, am cumpărat un glider Starry Flight, un spectacol pe Vanatorul lui Gogh, pe care îl folosește pentru a pluti în jos din autobuzul de luptă. De altfel, interesul meu față de Fortnite a fost în mare parte influențat de acest articol. Chiar mi-am urmărit unul dintre aceste viziere pe eBay. Această piele este indisponibilă acum, dar ar putea reveni mai târziu.

Loquet Londra x Dimes Egg

Octombrie sa întâmplat să fie luna mea de naștere, astfel încât aceste achiziții au fost puțin mai speciale decât media lunii. De vară, am cumpărat un medalion Loquet de la Real Real. A venit cu câteva farmecuri, dar am vrut să adaug ceva, așa că am primit acest ouă prajit de Loquet x Dimes Restaurant. Întotdeauna am avut ceva pentru mâncare în miniatură (și bijuterii prețioase), așa că a lovit semnul. De asemenea, ar trebui să mărturisesc că mi-am dat seama de farmecul de ciuperci strălucitor și de inelul mare de topaz din topaz.

Încălzit de Melissa 50-pack

Mergeam în Soho în cursul verii și fugeam în trei fete de pe trotuar, oferind mostre de mâncăruri cele mai drăguțe și mai delicioase. Un prieten cu care am fost cu a spus, "Oh, da, Melitat de Melissa. Acestea sunt cele mai bune. "Atunci când a venit vremea pentru un tort de ziua de săptămâna trecută, am optat pentru pachetul de 50. Sunt distractivi și destul de ridicol de buni. Fiul nostru a avut câțiva prieteni când a venit cutia și m-am simțit rău, dar am așteptat ca acei copii să plece înainte să-i recunosc fiului meu că torturile erau aici.

Ce a cumpărat Ioan în octombrie

Cipriani Alimentară Peach Bellini Mix

Am fost în Portland, Maine și am luat prânzul la magazinul italian de bacanie Micucci. Am observat că acest mic pachet de patru piersici al lui Cipriani Bellini se amestecă. Intotdeauna mi-a placut logo-ul si tipografia, si chiar daca nu ne distram de atat de des, imi place barul sa fie umplut cu un ambalaj frumos proiectat. În 1988, am fost în Veneția și am avut un Bellini la barul lui Harry, care a surprins uimitor revenirea în simțurile mele după o gustare a acestui lucru.

Domus 1970 (ediție multilingvă)

Adevărat, am cumpărat acest lucru în iulie, dar când am văzut că era o versiune puțin mai mică a cărților separate din anii 70 și fiind puțin anal în privința versiunilor originale, am cumpărat celelalte două, volumul 1970-1974, în octombrie . Pentru majoritatea oamenilor, această compilație mai mică este foarte bună - de fapt. Și privind din nou, nu există niciun motiv să cumperi volumele separate. Oricum, cartea este o compilație a celor mai bune pagini din revista de arhitectură și design italiană Domus din 1970-1979. Subtitratul "Creșterea individualității și conștientizarea ecologică", include Joe Colombo, Ettore Sottsass, Shiro Kuramata, Richard Meier, Centrul Pompidou, Supergraphics, Superstudio, Plastice italienești, Discoteci, Case solare etc. design și interior.

BIC Cristal Up Ball Pen, punct mediu, culori asortate, 18 conte

Acest lucru poate părea puțin banal, dar stiloul meu de alegere este clasicul Bic Cristal în albastru, așa că am fost încântat când le-am văzut la Staples. Îmi amintesc că cineva ia cerut lui Milton Glaser ce creion preferat a fost și a fost creionul magic multicolor Koh-i-Noor și m-am gândit că e minunat - de ce nu scriu în culori? Aceste stilouri sunt perfecte. Galbenul este frumos și profund; roz este luminoasă și fluorescentă. Există chiar și o piscină-albastră, pe care o folosesc pentru notele de mulțumire atunci când cineva comandă unul dintre săpunurile noastre de la Piscină.

Citiți în loc de imprimare

Mereu mi-a plăcut acest tipărit din cartea / magazinul lui Erik Heywood, iar ceea ce în final mi-a impulsionat să-l cumpăr, era sesiunea de jocuri video de maraton Fortnite, pe care fiul meu și prietenii lui îl joacă la televizor. A doua zi, l-am întrebat ce lucruri preferate au fost în camera de zi, și toate acestea s-au întâmplat să fie artă, așa că m-am gândit: Nu este nimic în neregulă cu un mic mesaj subliminal . Avem de asemenea atât de multe cărți grozave și atât de puțin timp le dau orice atenție pe care am crezut-o că ar putea să-i facă fericiți - în același mod în care vorbiți cu plantele voastre, scrieți cărțile. De asemenea, îmi place cursivul neîncetat.

Kane 11 Sosete bărbați

Din punct de vedere tehnic, aceasta nu este o achiziție, dar un prieten de-al meu mi-a trimis aceste șosete fantastice. Mi se pare că pun gauri în șosetele obișnuite, dar acestea sunt exact dimensiunea piciorului, așa că este ca o șosete la comandă (sunt sigur că există într-o lume fantezie). Și făcut din lână de merino. Sunt foarte confortabili.