cărucior de cumpărături

Guest Strategist Haul: Ce Buzz Bissinger a cumpărat în aprilie

Anonim

În fiecare lună, editori fac versiunea lor de blog-uri de călătorie , jibber-jabbering despre achizițiile lor preferate din ultimele patru săptămâni. Pentru a obține aceași personalitate și pentru a gusta înțelegerea (prin chitanțe), suntem invitați prieteni interesanți ai Stratului să-și ducă propriile cumpărături. Pentru această rată a oaspetelui Strat Haul , autorul de vineri noaptea ( Buzz Bissinger) ne-a povestit despre achizițiile sale din aprilie (călătorise la începutul acestei luni, deci a existat o mică întârziere).

Colecția Hudson Park 600TC Sateen Solid Sheets

Colecția Hudson Park "600TC Sateen Solid" King Pillowcases

Am fost cel mai mult din viața mea, dar recent culoarea a început să mă deprime - foi întunecate pentru o cameră prea întunecată. Așa că m-am dus la Bloomingdale unde selecția, la fel ca cumpărarea de pastă de dinți la Duane Reade, este atât de copleșitoare încât să inducă panică. Dar un vânzător bun mi-a ajutat să mă duc la un set de foi realizate de Hudson Park. Nu sunt luxe italienești sau elvețiene, dar se simt frumos pe piele, iar culoarea roz are lucruri strălucitoare.

Crème de la Mer

SkinCeuticals CE Ferulic

Îmi place să aplice seruri și unguente și balsamuri pe față. Îmi place să vă simt minunat. De asemenea, sunt convins că lucrează. Nu am riduri, care la vârsta mea este minunată. Tind să-mi schimb dorințele de vanitate și eu sunt un fraier pentru ambalaje slick, dar serul CE Ferulic și crema de hidratare La Mer au devenit capse. Mă simt invigorat și sănătos.

Elemis Pro-Collagen Balsam de curățare

Balsamul de curățare pro-colagen este folosit în fiecare seară pentru curățare: se simte mai degrabă ca un clei la început, dar nu vă disperați, deoarece se desprinde ușor.

Spanx Faux Leather Leggings

Spanx Faux piele Moto Leggings

Îmi place pielea și îmi plac jambierele. Dar găsirea unei combinații la modă a celor două poate fi dificilă. Adesea cad prea tare pe talie. Sau se întind, ceea ce, desigur, învinge întregul scop. Faux piele păstrează forma și, de asemenea, arată mai sexy și mai strălucitoare. Ca cineva care a pierdut zeci de mii de dolari pe îmbrăcăminte practic niciodată purtat, îmi place și prețul. Spanx și cu mine am avut o relație torturată: o zonă a corpului este aspirată, o altă zonă devine aspirată. Un fel de stoarcere a unei pungi de plastic. Dar linia de imbracaminte din piele de faina a companiei este divina, atat de mult incat am inceput cu stilul moto, iar dupa trei zile am cumparat negru, gri si vin.

Commando Perfect Control Legături din piele Faux

Pentru că am pus prea mult în jurul site-urilor de cumpărături online, am găsit și o pereche de jambiere comando false . Ei, de asemenea, se potrivesc bine, spre deosebire de multe dintre cele reale de piele pe care le-am costat o mie de dolari sau mai mult. Aceasta ar putea fi pentru prima dată în viața mea faptul că am fost responsabil din punct de vedere fiscal atunci când vine vorba de îmbrăcăminte.

Wicked Lester Crepito Skinny pantaloni

Acestea sunt în stilul de metal greu, realizat de persoana engleza Janine Gibbons, cu o combinație eclectică de piele falsă și spandex stretch (cea mai mare invenție vreodată) și cui și denim. Stilurile noi sunt vândute online la fiecare două săptămâni, la ore preselectate, deci trebuie să fiți pregătiți deoarece cererea este ridicată și inventarul scăzut și nimic nu este produs în masă. Sunt ceva de un expoziționist de îmbrăcăminte, dar nu am purtat totuși jachetele din piele. Uneori le purtau după ce m-am trezit dimineața, împreună cu o pereche de cizme cu toc înalt și un tricou de șobolan. Acest lucru vă ajută în mod special atunci când scriu și am nevoie de o excitare de sine înțeles, fără a-i canaliza pe Gene Simmons.

Rag & Bone Griffin Contrast Biker Jacket

Da, stiu, draga mea sotie Lisa. Nu am nevoie de alt sacou de piele. Am deja 50, ceea ce este prea mult. Dar am o slabiciune pentru piele (bine, este un fetiș), și am văzut acest stil, care a căzut chiar deasupra taliei și nu prea agitat, și a trebuit să o aibă.

Foto: 18-01-26 Accesorii AM1 B1 toddmaughan W

Ochelari de soare Rag & Bone Pistol

Le-am cumpărat când luam jacheta din piele. Nu am nevoie de ele. Nu am nici o idee cât de mult le voi purta. Dar a existat această constrângere și impuls pentru a le avea, ceea ce a făcut cumpărăturile atât de periculoase pentru mine în trecut. Ei nu au costat foarte mult, departe de zilele de acum câțiva ani când voi merge într-un magazin pentru a cumpăra o pereche de cizme și pentru a ieși cu achiziții în valoare de 50.000 de dolari. Așa că dependența de cumpărături, care este reală, sa îmbunătățit considerabil. Cel putin pentru moment. Astfel de designeri precum Gucci și Philipp Plein și Jitrois și YSL întotdeauna fac semn.

Berlin Noir: martie Violete; Criminalul Pale; Un Requiem german de Philip Kerr

Inspirat de minunatele serii germane Babylon Berlin pe Netflix, am decis să mă îmbogățesc și mai mult în epoca Weimar în anii 1920 și 1930. Am vrut atmosfera, nu istoria uscată, de aceea m-am îndreptat spre scriitorul mister Philip Kerr. Aveți nevoie de un doctorat pentru a ține pasul cu unele dintre parcele, dar el este un scriitor minunat și îmi place cum își înlătura cărțile cu ficționalizări ale lui Hermann Göring și Heinrich Himmler și Reinhard Heydrich, în timp ce se ridică în lanțul uciderii și nebuniei. Le face om, ceea ce îi face mai inuman.

Prietenul meu strălucit de Elena Ferrante

Povestea unui nou nume de Elena Ferrante

Cei care părăsesc și cei care rămân de Elena Ferrante

Povestea copilului pierdut de Elena Ferrante

Când New York Times a ieșit cu o listă de 15 cărți în martie, scriitorii de femei care au modelat "noua avangardă" a ficțiunii, m-am trezit captivat de revizuirea de către Parul Sehgal a romanelor neapolitane ale lui Elena Ferrante. Am cumpărat colecția de pe Kindle și nu m-am putut opri, urlând prin 1696 de pagini. Cărțile urmăresc prietenia a două femei de la vîrsta fragedă până la vârstă fragedă, iar cea de-a șaptea este o combinație uimitoare de portret exterior și monolog interior. Reprezentarea cartierului din Napoli, în care au crescut, este cea mai bună reprezentare a vieții pe marginea urbană pe care am citit-o vreodată. Dragostea, fricțiunea, violența înfiorătoare, insultele țipătoare, complexitatea vieților complexe prea ușor destituite ies în valuri. Efectul este un pic amețitor uneori - trebuie să vă întrerupeți să vă prindeți respirația - dar și hipnotic.

Waterpik ADA acceptat WP-662 Varsator Flosser de apa

Aceasta este cea mai grozavă achiziție pe care am făcut-o în zece ani, dar dentistul meu sublim, Robert Bentz, a insistat după ce mi-a descoperit un buzunar între două dintre dinții mei inferiori, care aparent conțineau mai multe mese. Nu este stilul meu să fiu entuziasmat de igiena orală, dar flosserul funcționează și se simte grozav, iar după o zi groaznică de scriere, îmi oferă un sentiment surprinzător de realizare.