cărucior de cumpărături

Guest Strategist Haul: Ce a cumparat Chris Black in aprilie

Anonim

În fiecare lună, editori fac versiunea lor de blog-uri de călătorie , jibber-jabbering despre achizițiile lor preferate din ultimele patru săptămâni. Pentru a obține aceași personalitate și pentru a gusta înțelegerea (prin chitanțe), suntem invitați prieteni interesanți ai Stratului să-și ducă propriile cumpărături. Pentru această sumă a oaspetelui Strat Haul , consultant de marcă (el este partener al Announcement Public ) și contribuitor al Strat Chris Black pentru achizițiile sale pentru ultima lună.

Nuntapoon Manuka organice picături de miere

Am fost la birourile Noe pentru o întâlnire când designerul Brendon Babenzien a scos o cutie din acestea pentru că se simțea sub vreme. Nu i-am văzut niciodată, așa că am întrebat repede. El a scos în evidență beneficiile (ajută alergiile! Îmbunătățește somnul!) De mână manuka din memorie și mi-a înmânat o probă. A fost iubire. Aceste lucruri gust minunat și calmează gâtul. Ele sunt, de asemenea, costisitoare, ceea ce le face și mai atrăgătoare. M-am dus direct la Whole Foods și am cumpărat o cutie. Am făcut upgrade de la Ricola și nu mă mai uit înapoi!

Concentrat de recuperare la miezul nopții al lui Kiehl

Deși am energia și vocabularul unei persoane de 25 de ani care ascultă doar sonorul SoundCloud rap, sunt de fapt un bărbat de 35 de ani. Cu câteva săptămâni în urmă, pielea mea se simțea mai uscată și m-am dus în magazinul lui Kiehl pe strada Mulberry pentru a obține o ușurare foarte necesară. Vânzătorul mi-a prezentat uleiul de recuperare de la miezul nopții. Este un amestec de uleiuri esențiale - inclusiv lavandă, galbenă și squalan, și miroase grozav. Literalmente, peste noapte a scăpat de uscăciune și chiar mi-a dat puțină strălucire. Pielea mea ar trebui să se potrivească vârstei mele percepute.

Astier de Villatte Aoyama cutie de tămâie

Atunci când vremea caldă începe să se strecoare, trec de la lumânări la tămâie. Acesta din Astier de Villatte oferă patchouli șic (lemn umed), lemn afumat (guaiac și vetiver) și cloacă. Mă simt ca un patchouli să primească un rap, dar atunci când este folosit în mod corespunzător, este un miros foarte plăcut. Ei spun că acest lucru evocă "mirosul tipic al unei case vechi japoneze de lemn din cartierul Aoyama" - nu pot să confirm acest lucru, dar sunt înclinat să le cred. Vizitatorii apartamentului meu întotdeauna comentă pozitiv asupra mirosului, aparent surprins de faptul că este tămâie. Sunt bucuros să le introduc într-o lume dincolo de nag champa.

Salomon Speedcross 4

Am dezbătut cumpărarea acestor pantofi timp de aproape un an. Îmi place să-i urez aspectul extrem de tehnic, dar am știut că-i voi purta în oraș și am crezut că s-ar putea să iasă din cap. [ Nota editorului: Scriitorul Steven John le-a numit unul dintre perechi preferate de alergatori. ] Dar am observat că au intrat în vânzare la Zappos (mulțumesc Anunțurilor Google!) Și au decis să tragă trăgaciul. Ei se simt puțin ciudat când merg pe strada Lafayette în colturi, dar sunt surprinzător de confortabile. În cele din urmă, voi face o drumeție sau un traseu care să alerge în ele, dar deocamdată voi continua să mă plimb în jurul terenului urât trădător al lui Soho, gata să evite în mod nemaipomenit pe turiștii rătăciți și pe adolescenții cu pietre așteptând în linie pentru Suprem.

UDLI Editions Desktop 001 Shirt

Am scris o coloană săptămânală despre tricouri. Aceste îmbrăcăminte umane din bumbac sunt pasiunea mea. Am gropi și grămezi în apartamentul meu. Sincer, este un fel de preluare într-un mod rău. Indiferent de. Când am văzut-o pe acest buzunar cu mâneci lungi de la Boone, cei mai buni designeri UDLI Editions din Carolina de Nord, trebuia să-l cumpăr. Grafica de mână, desenată manual, alb-negru mi-a atras atenția. Am purtat-o ​​odată, iar recenziile au fost destul de pozitive, acum o voi plasa în arhivele mele și mă voi gândi la asta cu drag.

Vanity Fair Diaries: 1983-1992 de Tina Brown

Am terminat de citit The Recovering de Leslie Jamison (foarte recomandat) și mi-am dorit ceva puțin mai ușor. Ceva plin de slavă, plin de farmec și plin de bârfe suculente din industria mass-media. Tîrgurile lui Tina Brown din vremea ei, în calitate de redactor al Vanity Fair, au fost anecdotele perfecte. Bineînțeles, ea acoperă o mare politică de publicații și ea cade numeroase nume, toată lumea de la Donald Trump la Jacqueline Kennedy Onassis și prințesa Diana către șeful ei, Si Newhouse, despre care ea se referă cu dragoste ca fiind "un gerbil sau un hamster uriaș". poate fi nemilos, ceea ce face pentru distracție mare. Este o citire ușoară plină de nume mari, adesea greșită. Perfect pentru un zbor de cross-country.

Flacon de apă curată din ceramică online

Beau aproximativ patru litri de apă pe zi. Vreau ca corpul meu să opereze la cel mai înalt nivel, iar hidratarea joacă un factor semnificativ. Când am avut nevoie de o sticlă de apă rece, am navigat chiar peste Klean Kanteen, Yeti și S'well, și am făcut dublu clic pe această sticlă de apă Nalgene nebună din duelul grafic de la punk cosmic-meets-punk Elijah Funk și Alix Ross, cunoscut sub numele de Ceramica online. Ei sunt cel mai bine cunoscuți pentru tricourile lor Grateful Dead-inspired și colaborând cu eroul chitarist John Mayer. Lucrurile lor se vinde imediat; Am avut noroc că am reușit să păstrez această cană de plastic șic. Apa potabilă nu a fost niciodată mai rece.