cărucior de cumpărături

Guest Strategist Haul: Ceea ce Susan Orlean a cumpărat în septembrie

Anonim

În fiecare lună, editori fac versiunea lor de blog-uri de călătorie , jibber-jabbering despre achizițiile lor preferate din ultimele patru săptămâni. Pentru a obține aceași personalitate și pentru a gusta înțelegerea (prin chitanțe), suntem invitați prieteni interesanți ai Stratului să-și ducă propriile cumpărături. Pentru această tranșă a oaspetelui Strat Haul , Susan Orlean, scriitor de personal la The New Yorker și autor al Thorhului orhidee și al cărții The Library, ne spune ce a cumpărat în septembrie.

Elf Cosmetics Contour Palette

Știu că sunt ultima persoană de pe Pământ pentru a încerca conturul și nu sunt convins că o să o fac, de aceea am primit această paletă de la Elf, ceea ce face machiajul foarte bun. Dacă nu-mi găsesc pomeții, cel puțin nu voi pierde o avere.

Pantone Note: 20 Notecards și plicuri asortate

La fiecare câteva luni, am decis că voi începe să scriu note către oameni, mai degrabă decât prin e-mail. Acest lucru se datorează în parte faptului că oamenii iubesc absolut să obțină note scrise de mână și, de asemenea, pentru că îmi place să cumpăr papetărie. Plus eu sunt un fraier pentru toate chestii swatch de culoare Pantone (Pantone 16-0421 Sage, oricine?). Singura problemă este că îmi place aceste cărți de note atât de mult încât îmi place să le folosesc.

JMK 02920 Fly Swatter Set de 3 piese

Da, avem nevoie de toate cele trei.

Scanpan Evolution 14 "Pan de duminică cu capac

Probabil că ar fi putut să arunc restul de vase și să fiu așa și niciodată să nu-mi pare rău. E gigantic și este cea mai bună tigaie pe care am avut-o vreodată. Sfârșitul discuției.

Vivienne Westwood Tartan lână dungarees

Funcționarul de vânzări care mi-a arătat aceste lucruri a declarat că face parte din linia "unchiului beat" al lui Westwood. Nu știu că este o privire pe care am aspira, dar nu am putut rezista unei perechi de salopetă. Sunt un fel de articol de îmbrăcăminte pe care voi trăi fie până când se vor destrăma, fie mă voi uita la ele în câteva luni și mă voi întreba ce fumez când le-am cumpărat.

Moo Business Cards

Scriitorii nu ar trebui să aibă cărți de vizită pentru că.

Ei bine, nu sunt sigur de ce, cu excepția faptului că acestea sugerează un grad de profesionalism corporativ, care este în contradicție cu geniul nebun săgetător pe care ar trebui să îl proiectați ca scriitor (sau așa mi sa spus). Problema este că, cred că cărțile de vizită sunt cam convenabile și, de asemenea, pot fi destul de cool. Mi-am proiectat cele curente pentru a arăta ca o punte de cărți care erau toate regina inimilor.

Lancôme Trésor Eau de Parfum Spray

Niciodată nu cumpăr parfum, deoarece soțul meu o urăște, dar am avut trei ore să ucid recent în aeroportul din Dubai, ceea ce înseamnă.

CUMPĂRĂTURI FĂRĂ DUTY GALORE! Mă uit mai mult la această sticlă drăguță sau purtați parfumul când soțul meu este în afara orașului.

Imprimanta multifuncțională all-in-one Canon TS6120

Nu am apreciat cât de mult ai nevoie de o imprimantă până când trebuie să ne mutăm într-o reședință temporară în timp ce casa noastră a fost renovată. Imprimanta mea este stocată undeva, împreună cu majoritatea bunurilor noastre. Cele mai multe lucruri pe care le-am putea face fără, dar se părea că în fiecare zi era ceva ce trebuia să tipărim. Imprimantele Canon sunt niște picioare de lucru - chiar și acestea, despre modelul cel mai ieftin pe care îl fac.

Comme des Garçons Flyknit Racer adidași

Știu, știu - cine ar fi imaginat vreodată această colaborare? (Apropo, fiul meu a tremurat când a citit cuvântul "colaborare" și mi-a spus că termenul corect este "collab." Imi cer scuze.) Mă simt ca o scoică japoneză când o port pe acestea, ceea ce presupun că este punctul.

Jins LMF-16A-268 Ochelari

Jins este Warby Parker din Japonia și se extind doar în Statele Unite (chiar acum sunt doar în California, dar bănuiesc că au planuri mai mari). De fapt, vă fac ochelarii în timp ce așteptați, astfel încât puteți să ridicați o pereche nouă aproape pe un capriciu. Deoarece am nevoie de ochelari de distanțe, ochelari de citit și progresivi (nu mă invidiați, vă rog), îmi place că ochelarii Jins sunt ieftini și foarte eleganti.

Rochie Zara cu tuburi de contrast

Îmi place un element multifuncțional. Aceasta este o cămașă, o rochie, o haină, un costum de Halloween și, probabil, multe alte lucruri pe care încă nu le-am dat seama (adăpost de urgență - Blanket - posibilitățile par a fi nesfârșite).

Filmstruck Membership

În visele mele, petrec o lună (sau un an) găurit în sufrageria mea, uitându-mă doar la filmele Criterion Collection de la Filmstruck și apoi mergând, spre exemplu, la filmele lor James Mason sau la câștigătorii premiului Academiei din anii '40. Această fantezie va rămâne probabil o fantezie pentru viitorul previzibil, dar cel puțin acum am statutul de membru. E un început.