cărucior de cumpărături

Guest Strategist Haul: Ce a cumpărat John Jannuzzi în această lună

Anonim

John Jannuzzi.

În fiecare lună, editori fac versiunea lor de blog-uri de călătorie , jibber-jabbering despre achizițiile lor preferate din ultimele patru săptămâni. Pentru a obține aceași personalitate și pentru a gusta înțelegerea (prin chitanțe), suntem invitați prieteni interesanți ai Stratului să-și ducă propriile cumpărături. Pentru această tranșă a oaspetelui Strat Haul , contribuitorul frecvent al Strategistului și directorul editorial Bonobos, John Jannuzzi, pentru achizițiile sale în ultimele patru săptămâni.

J.Crew Tricou de buzunar rupt

Mi-am deschis sertarul. Totul a fost greșit. A fost acel moment de groază existențială cu care ne confruntăm toți: am urât tot ce am văzut. Un arsenal atent selectat de tricouri de culoare neagră, de vară și de marină mi-a trădat în cele din urmă. Acesta este unul prea lat, celălalt prea strâns, alții prezentând o sclipire a stomacului și o bucată de păr neclar. Am tras cămașa de ieri de la coșul de rufe, un jurnal de blugi de la J.Crew (la fel ca toți ceilalți) și am plecat să-i găsesc succesorul. L-am verificat pe Buck Mason și am venit puțin. M-am rătăcit cu Noe, dar pur și simplu nu m-am răcit. L-am vizitat pe Ralph Lauren, dar nu mă pot face să o fac. M-am trezit prin Sweetgreen și m-am uitat pe fereastră la mileniile fericite petrecute în timpul liber. De ce nu pot fi ca ei? M-am întrebat, îmi place salata și timpul liber . Înfrânt, m-am întors acasă. Prietena mea mi-a spus că J.Crew avea o vânzare (fac acest lucru de câteva ori pe săptămână). Am cumpărat 12 din tricouri care m-au trădat mai devreme în acea zi și m-am resemnat că nu există nici un fel de "tricou perfect".

Legenda lui Zelda: Respirația pasului de extindere sălbatică

După o dimineață extrem de demoralizantă de a fi învățat online în Mario Kart de ceea ce presupun că era o bandă de adolescenți japonezi, mă simțeam în jos. Acest lucru a devenit o parte din viața mea. În casa noastră o numim "îngrijitor de sine", Mario Kart . Dar m-am întors asupra mea. Restless, mi-am curățat copia lui Zelda: Respirația din sălbăticie . Poate că a fost o încercare laterală interesantă pe care aș putea să o finalizez? Hyrule avea nevoie de mai multă economie? Și apoi mi-am adus aminte că nu am luat niciodată în mod nebun pachetul DLC pentru asta. Bună ziua și ora orelor de joc ale gamei Nintendo Switch. La revedere, literalmente exact același lucru pentru că eu sunt fără rost.

Adidas Gazelle adidași

Transportul de dimineață mi-a adus o realizare sobrătoare. A fost o gaură în talpa pantofului meu. Nu a fost mare, dar a fost acolo, o amintire constantă că am abuzat-o pe Adidas. Cât de mult ar dura mai mult? Străzile strălucitoare au străbătut prin gaura mică, cu fiecare pas, umezindu-mi șosetele. Trăiesc toate lucrurile în viața mea cu o asemenea neglijență? Permiteți relațiilor mele să se destrame până la punctul de decădere minoră și să le înlocuiască cu ceva nou, cum ar fi aceste Adidas? Punctul de apă de pe șoseaua mea crește. Mai târziu, am salutat o nouă pereche și mi-am blestemat în timp ce le-am legat, știind că într-o bună zi, nu departe de acum, apa se va revărsa în șosetele mele. Totul va eșua dacă îl dați destul de mult.

Gossamer Volumul 1

Pe o notă mai strălucitoare, doi dintre prietenii mei au lansat o marcă numită Gossamer . Sunt oameni buni, o companie excelenta si scriitori calificati. Gossamer are sloganul "Pentru oameni care fumează și buruieni". Primul lor număr vine în această lună și am simțit că este important să-mi susțin prietenii. Și să citești, de asemenea, niște lucruri bune. Acest conținut bun.

Bonobos Blue Jean Athletic Fit

Mergând peste o clădire, văd blugi pe care-i poartă. Mă întreb cine cred că sunt în ele, în timp ce majoritatea celorlalți știu exact cine sunt în ele (sunt prea strânși, îmi dau seama). Mintea mea se întoarce rapid împotriva lor și mă conving că eu trebuie să fie înlocuită. Mii de oameni din New York-ul cu picior pe picioare merg pe stradă cu mine în cadrele lor Slimane. De unde vin ei? Stins în strălucirea calculatorului meu, ordon o pereche de blugi de la Bonobos. Sunt unul dintre puțini care îmi pot încadra coapsele oarecum tumultoase.

Gucci Roos Horsebath Leather Loafers

La fel ca adidașii mei Adidas, pantofii mei "drăguți" au atins limita. Călcâiul este uzat, pielea are un număr prea mare de patch-uri, iar branțul este o umbră a fostului său sine. Le-am purtat aproape zilnic de ani de zile - ca toate relațiile, atât de oameni cât și de pantofi - și-au desfășurat cursul. Fiind o persoană de vanilie cu puțină apetit pentru schimbare, optez să le înlocuiesc cu același pantof. Cu toate acestea, de data aceasta le cumpăr în negru. Îi port imediat după sosire, fără a pune o talpă din cauciuc pe fund. Sunt fără tracțiune. Universul, mereu mulțumit să mă ducă cu un cuier, intervine și mă trimite să alunecă pe un scari de metrou de la stația de la 23rd Street din Madison Square Park. Din mulțime se auzi un suier de sunete și un spectator a fost bătut. Nu există bucurie în posesia lor.

Foto: Hirokazu OHARA /Indigitalimages.com

Prietena mea are o întâlnire foarte importantă și are nevoie de ceva nou de purtat - ceva profesionist și impresionant. Am alocat o duminică pentru a trage în jurul Soho, imaginându-și o după-amiază plină de plecări de la un magazin la altul. Prima noastră oprire este Ina pe strada Prince din Nolita. Aici, printre hainele despicate și orfani, nu vă puteți gândi decât la oamenii care le-au deținut odată. Au fost tranzacționate din lipsă de uzură? Pentru fluxul de numerar de urgență? Cine are de-a face cu o asemenea îmbrăcăminte extravagantă? Ea scutește trei rochii și mă retrag într-un tambur rotund în spate. Ea iese, rotindu-se, plutind și aproape strălucind de încrederea pe care Raf Simons o poate concretiza. E mai mult decât am planificat să cheltuim, dar judecata noastră a fost întunecată în numele unei haine bune. Lasăm celelalte haine orfane în urmă și recuperăm restul duminicii noastre.

Notă a notarului: rochia exactă pe care Jannuzzi a cumpărat-o nu mai este disponibilă, dar există o altă rochie de drăguț din anul 2015 disponibilă de la Real Real .