coșul nostru de cumpărături

Haul: Ce au cumparat editori in iulie

Anonim

Dacă urmați caracteristica Dvs. de două săptămâni Coșul dvs. de cumpărături, știți că avem niște informații despre lucrurile pe care le cumpărați cu toții. Ne-a determinat să credem că, în calitate de editori strategici, am putea transforma mesele și să evidențiem toate lucrurile pe care le-am cumpărat noi înșine. Așa cum veți observa, este atât o binecuvântare cât și un blestem să fie un editor Strat; suntem pretentiosi, dar, uneori, trebuie doar sa ne descurcam cu ea (expertiza online de cumparaturi indeplineste cerintele IRL). Mai jos, ceea ce am cumpărat cu toții în iulie.

Alexis Swerdloff, editor de strategie

Minnetonka X UO Thunderbird Boat Moccasin

Vans SK8-Mid Reissue

M-am distrat în secțiunea de vânzare a încălțămintei Urban Outfitters.

și am primit aceste Minnetonka pentru Urban Outfitters, toate mocasinele albe pe care le-am ținut ochii în ultimele zile de vară, și apoi acele Vans galben care par a fi un pantof bun. Ele sunt vândute la UO, dar le puteți ridica la Zappos. Cred că ar arăta amuzant cu niște blugi cu talie înaltă tricotată și tunsă.

Halo SleepSack 100% bumbac Swaddle

Singurul lucru pe care l-am cumpărat în Primul Zile este acest sac de somn Halo - trebuie să mă duc în septembrie și prietenul meu cu un nou-născut să jure prin asta, așa că m-am gândit, ce naiba! Mi-a plăcut cel împodobit cu arici.

Hermine Van Dijck pernă încrucișată

Am încercat să curăț capacul uneia dintre pernele mele preferate de aruncare, și după ce am scos carcasa, perna de dedesubt sa sfărâmat în jumătate și puful din interior a plecat peste tot! Am cumpărat această pernă de înlocuire de la Anthropologie pentru că îmi place cât de grafic este, fără să fiu așa de rău.

Femeie croft & Barrow Waffle-Knit lung Kimono Robe

Deci mama mea a găsit asta pentru mine la o vânzare în curte. Trebuie să recunosc că, la început, când a ridicat-o dintr-o cutie de carton de pe pământ și mi-a arătat-o ​​din afară, eram puțin sceptică, dar când mi-a spus că era de 2 $ și nouă cu eticheta, melodia mea. Acum, după ce l-am purtat în jurul casei în ultimele câteva săptămâni, sunt complet obsedat - este doar o haină perfectă, ușoară și ușoară, de toaletă (iubitul meu flanel monogramat LL Bean hibernează din aprilie până în septembrie destul de mult) și aș fi cu siguranță a plătit 28 de dolari pentru asta!

Jason Chen, redactor-adjunct

Purefold de sticlă de 68 de uncii din sticlă cu capac

Nu mi-a păsat niciodată cum aruncătorul meu de filtrare a apei (care distruge Brita) era prea înalt pentru oricare dintre rafturile din frigider, așa că am primit apartamentul unul nou cu unul dintre filtrele de cărbune despre care am scris mai devreme. Îmi place mugurul și mânerul lui, dar mai ales cum se potrivește perfect cu ușa frigiderului.

Tavă de oțel lucioasă din oțel

Când aceste tăvi de caine fierbinți au intrat în vânzare, am smuls o ceașcă roz imediat (cu atât mai bine să apuce pe consola neagră din apartamentul meu). Este chiar mai bine decât mi-am imaginat că ar fi, făcut dintr-un metal greu într-o nuanță mată. Aici telecomanda trăiește acum în dormitorul pentru oaspeți.

Levi 511 Slim Fit Stretch Jeans

Un alt sezon, o altă pereche de 511. În ciuda ochiului meu rătăcitor, tocmai am venit să accept că sunt blugi, așa că am primit o altă pereche în acest albastru palid pe care l-am purtat aproape în fiecare zi, acum că e 85 de grade și umiditate. Nu știu dacă denimul de lumină este de fapt mai rece decât întunericul, dar cu siguranță se simte așa.

Margaret Rhodes, redactor principal

Prosoape pentru păr original Aquis

Simularea lui Simone din ultima lună mi-a amintit că am vrut să-mi înlocuiesc turbanul de păr din trecut cu microfibră, cu unul nou. Părul meu este foarte fin, dar există o tonă de ea, astfel încât aceste prosoape fac o diferență enormă în menținerea flyaways rupt la un nivel minim. De asemenea, am optat pentru un Aquis unul - ei par a fi cei mai buni - dar au mers pentru o versiune albastră de vafe. Doar cumpăr prosoape albe, pentru că mă ajută să știu că pot înăbuși ceva ce li s-ar putea întâmpla.

Ușurează-mi șorțul de lenjerie

Încă o achiziție inspirată de un coleg de strateg: După ce editorul nostru de audiență Mia a scris o ode la șorțul ei de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte în stil japonez, am început să mă gândesc că poate și eu aș dori un șorț de lenjerie. Am febră de in, chiar acum, după ce am lucrat două posturi mai lungi pe lenjerie (îmbrăcăminte și articole de casă și foi) în această lună. Și gatesc adesea că este nevoie de un șorț, dar de fiecare dată când văd pe cele drăguțe de la Whole Foods sau Whisk, nu mă pot descurca cu ideea de a cheltui mai mult de 40 de dolari pe una. După ce am trecut pe Amazon, m-am aterizat pe acea care a fost tăiată ca o șorț clasic de chelner - reglabilă, cinste la talie și cu un buzunar frontal. Am pus-o și mama mea, care stătea cu mine săptămâna trecută, se duce, "Ei bine, nu ești drăguț într-un șorț!" Deci, șorțul este un hit.

Băiatul miroase Lumina parfumată Sf. Al

Există un magazin foarte frumos lângă apartamentul meu din Greenpoint, care vinde chestii precum rochii Ganni, teiuri Baserange, piese arhitecturale de lenjerie (!!!) și așa mai departe. A doua zi au ars această lumânare, de la un brand pe care nu l-am auzit încă și imediat am decis că trebuie să-mi aduc acasă mirosurile pământești și senzuale. Lumanarea din Brasilia de la Wary Meyers este una dintre favoritele mele de toate zilele, așa că dacă sunteți familiarizat cu această linie, acest St. Al are un miros similar cu lemnul. Adevărat la nume, este ușor pe partea masculină. Ambalajul îl descrie ca fiind "o experiență sfântă și exotică" și ar trebui să fiu de acord că este.

Simone Kitchens, redactor principal

Set de seturi de seturi pentru parasute

Știam că Margaret și Lauren aveau o poveste de fier în lucrare, iar gândul meu era că aș aștepta să-și schimbe totul pe peisajul de pe lenjerie și apoi să ia o decizie, dar m-am gândit la fel pe vremea asta. Am studiat colorațiile de culoare online, am vizitat magazinul din New York pentru a obține o simțire pentru lucruri și apoi am mers în sfârșit pentru asta. Totul - foile, capacul de duvet, perna. Și sa schimbat totul. Ele sunt atât de moi și respirabile, dar și ele sunt atât de substanțiale - ele se învelește și se îngrămădesc și se mișcă în acest mod complet luxos (în timp ce încă se uită complet încrețită). Sunt înșelătoare. Și toată lumea spune asta, așa că nu adaug prea multe aici, dar după ce dorm pe lenjerie, nu știu cum te întorci să nu dormi pe lenjerie.

cu cod: SALE18

Bose QuietComfort Căști de anulare a zgomotului acustice

Acestea au fost o achiziție sugerată de Strat-Prime Day. Au sosit aproape două săptămâni în urmă și abia le-am luat. Anularea zgomotului este atât de satisfăcătoare încât m-am trezit purtându-le peste tot - în jurul apartamentului meu, mergând afară, la biroul meu la serviciu - conectat la absolut nimic. Știu că oamenii preferă versiunea fără fir actualizată, dar prefer să le folosesc pentru non-Bluetooth-ul, care, chiar lângă capul meu, încerc să reduc.

Real Puritate Roll-On Natural deodorant

Am incercat multe deodorante naturale - versiuni spray cu grau-alcool, biscuiti cu soda infuzata, cristale de sare - toate lucreaza aproximativ 40% din timp. Nu grozav. Deci, când Alexis a lăudat acest dezodorant natural, în urmă cu câteva luni, m-am întrebat cât de diferit ar putea fi. Când mi-a trecut ultima (nu foarte eficientă), am decis să-i dau drumul. Este un rol-on și are un miros ușor miros, dar pe pielea ta nu miroase ca orice. Și apoi te face să nu mirosi ca orice. Pentru întreaga zi. Am rămas uscat în unele dintre cele mai înflăcărate zile. Este remarcabil și confuz. Ea are o treabă mai bună decât orice deodorant pe care l-am folosit vreodată, inclusiv o anumită cantitate de prescripție - Certain-Dri, care arată cât de mult îmi este un pulover.

Exfoliatorul Peet Rivko

De fapt, sfârșesc să-mi curăț mai mult fața în timpul verii. Între gunele de protecție solară, izbucnirea în stilul umidității, excursiile ocazionale de deshidratare pe plajă sau în weekend-urile unde am uitat să împachetez fața, fața mea devine mai ciudată când e cald. Aceste lucruri sunt super cremoase și au doar un indiciu de scrubbiness, așa că nu mă face să arate toate nebun și splotchy după aceea.

Lauren Levy, scriitor principal

Marine Serre Moire Pantaloni

Am fost în apropiere de Dover Street Market o duminică și când am intrat, s-au întâmplat să aibă o vânzare nebună. Ca 70 de procente la fiecare designer. Așa că m-am tratat cu aceste pantaloni Marine Serre pentru aproximativ 200 de dolari, de la 900 de dolari.

Camper x Bocanci Eckhaus Latta

Am avut o filă deschisă pe aceste cizme Camper x Eckhaus Latta timp de o lună și jumătate, dezbatând când și cum ar trebui să le cumpăr. În cele din urmă, au intrat în vânzare cu 30% și totuși am decis să aștept. Și apoi o zi norocoasă, au scăzut cu 50% și i-am cumpărat imediat.

Nota Editorului: În timp ce aceste cizme Camper sunt vândute, există și alte cizme de Camper la Zappos .

Everlane Modern Mule Loafer

A fost o lună mare de pantofi pentru mine. Am fost în starea de spirit pentru diapozitivele albe, așa că am decis să le cumpăr de la Everlane. Mi-au dat niște blistere destul de proaste, de aceea, un prieten a recomandat acest balsam de picior să vă frecați de petele sensibile înainte de a purta pantofii și se pare că împiedică orice iritare. Nu am încercat încă, dar intenționez.

Katy Schneider, redactor asociat

Eileen Fisher Lilie de blană pentru pantaloni Costum de pantaloni

Niciunul dintre hainele mele nu sa simțit confortabil de la căldură groasă. Dar este aproape august, și nu sunt interesat în mod deosebit să investesc în îmbrăcăminte de vară nouă. Am vrut, într-o lume ideală, niște lenjerie gratuită pe care aș putea să le port ca o uniformă în fiecare zi până când temperatura a scăzut. Din fericire, o ingeniozitate la cumpărături mi-a adus (aproape) doar asta! Am găsit o pantaloni și o jachetă perfectă pentru Eileen Fisher, setată pe eBay, într-o culoare destul de verde-verde. Întreaga chestie, inclusiv transportul maritim, costa 27 de dolari, iar eu am purtat pantalonii aproape în fiecare zi de atunci, și totul împreună odată. Aici este purpuriu, deși este un bajilion ori mai scump decât a mea și nu știu de ce.

Eileen Fisher Green 100% bluză iraniană fără mâneci

Iată un rezervor de lenjerie mai ieftin în verde.

Glossier Lash Slick

Nu mi-a plăcut niciodată rimelul. Cei pe care i-am încercat mi-au făcut mișcările bruște, aglomerate și ciudate, și mai susceptibile de a cădea atunci când îmi frece viguros ochii (ceea ce fac mai mult sau mai puțin toată ziua). Dar apoi Rio a scris piesa ei pe rimelul Glossier, și am decis să încerc. Acesta este un produs remarcabil. Este într-adevăr, într-adevăr, într-adevăr nu scapă sau smudge sau, în general, să te facă să te simți ca și cum v-ați îndreptat genele într-un staniu de vopsea neagră. Pur și simplu îți face genele să pară genele mai bune. Când am purtat-o ​​a doua zi, Alexis mi-a spus că se gândea la ea - înainte de a ști că o purtam - Katy are genele frumoase . Wow!

Lori Keong, scriitoare

West Elm Monroe Blush șezlong

Lovitura din această lună este puțin rar pentru mine, mai ales pentru că încerc să mă dau jos după ce am făcut niște investiții de mobilier petrecut în această lună. Craigslist este locul meu preferat de a căuta mobilierul online (eu îl găsesc terapeutic, într-adevăr), care este locul în care m-am împrietenit cu acest nou, foarte frumos lounger roz - că încă încerc să-mi dau seama cum să păstrez curat. Este, de asemenea, convenabil de vânzare acum la West Elm dacă sunteți pe piață pentru unul, de asemenea.

Eileen de Ottessa Moshfegh

Când i-am spus grefierului din librăria mea locală că am citit mult timp David Sedaris și căutam comedie, mi-a indicat imediat primul roman al lui Ottessa Moshfegh, Eileen . Este cu siguranță un pic mai întunecat decât Sedaris, dar am apreciat umorul morbid și neurotic. Maxine și cu mine am făcut o schimbare de carte, așa că acum sunt gata să mă scufund în ultimul ei Anul meu de odihnă și relaxare .

Maxine Builder, scriitor

Legea Wedgie a lui Levi se potrivește cu blugi drepți

Nu este o revelație că blugii lui Levi Wedgie sunt minunați. Dar în cele din urmă am cumpărat o pereche, iar acum, înțeleg. Sunt confortabili, chiar dacă nu sunt elastici, cu o talie înaltă și un picior drept. De asemenea, își păstrează forma după zile de uzură, ceea ce este minunat pentru că am refuzat să le iau de pe corpul meu.

Quay Australia după ore de ochelari de soare

De mult timp am râvnit o pereche de ochelari de soare Céline, în stil Joan Didion, dar având în vedere că am pierdut deja o pereche de Ray-Bans și mi-am zgâriat un altul dincolo de recunoaștere în ultimele două luni, am acceptat în cele din urmă faptul că eu nu ar trebui să dețină ochelari scumpe. Introduceți aceste ochelari de soare Quay, care au stilul supradimensionat pe care-l doream la un preț rezonabil.

Kindle Paperwhite E-cititor

Chiar dacă am petrecut 48 de ore de scriere despre zeci de cele mai bune oferte Amazon Prime Day, am cumpărat doar un singur lucru: un Kindle Paperwhite. A sosit în două zile, configurația a fost o briză, și este subțire și drăguță și ușor de alunecat în orice geantă, făcându-i un partener ideal de navetă. Lumina de fundal și finisajul mat, de asemenea, nu mă fac să simt că mă uit la un ecran de computer, pe care îl apreciez din "cărțile mele".

Karen Iorio Adelson, scriitor

Biologique Recherche Lotion P50 Original 1970

În ultimele câteva luni, am folosit formula "nouă" a acestui exfoliator de cult cu rezultate decente, așa că am decis să o intensificăm și să încercăm versiunea originală, care include fenol. Fenolul, un exfoliant chimic și agent antibacterian, este interzis în produsele cosmetice din Europa (de aici invenția noii versiuni) din cauza preocupărilor legate de siguranță. Dar aceasta este America, unde suntem liberi să știm în produse chimice potențial periculoase, în numele unei piele bună. Până în prezent, am observat că mai puțini cosuri au apărut și pielea mea se simte mai fină și mai texturoasă.

Environ Vita-Complexe Super hidratant Plus

Ca majoritatea celor care suferă de acnee, am o relație de dragoste-ură cu hidratant. De vreme ce eu sunt un fan al abordării pământului ars pentru a scăpa de zits (vezi substanțele chimice periculoase de mai sus), am nevoie de ceva pentru a-mi rehidrama pielea după uscarea tratamentelor pentru acnee. Dar orice mai gros decât un gel ușor tinde să-mi înfundă porii, ducând la mai multă acnee. Am avut ocazia săptămâna trecută să fac o facială la noul centru spa La Suite de la Union Square Laser Dermatology și i-am explicat acest chef la estheticianul meu. Ea a sugerat acest hidratant și, deși l-am folosit doar timp de o săptămână, pielea mea arată mai strălucitoare și nu se simte congestionată.

Anul meu de odihna si relaxare de Ottessa Moshfegh

Povestea celei mai recente comedii întunecate a lui Ottessa Moshfegh este bogată, drăguță și subțire (așa cum îți va aminti frecvent), dar tot ce vrea să facă este să se mediceze într-un somn adânc. Mentalitatea ei escapistă se dovedește a fi deosebit de relevantă atunci când există o mulțime de realitate care merită să scape, dar ceea ce mi-a fost cu adevărat în evidență a fost caracterele colorate ale cărților cărora le-a fost sprijinită cariera - ca un psihiatru care împinge pilulele și cel mai bun prieten al lui Oprah-mantra.

Lauren Ro, scriitor

Creaturi de îmbrăcăminte Rhys de îmbrăcăminte de îm

Rochii mari de lenjerie sunt un fel de lucru și mi-am adăugat recent o altă colecție: îmbrăcămintea Rhys într-un amestec de mătase neagră din vânzarea de vară a Creatures of Comfort. Este o boală și o supradimensionare, dar faptul că este deasupra genunchiului o face mai flirty decât fată. Îmi place că pot să-l arunc cu o pereche de sandale sau adidași drăguți și să vă uit în continuare strâns fără prea mult efort.

Nota editorului: Această creatură particulară de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte este vândută, dar există rochii similare pe creaturi de confort .

Kudos de Rachel Cusk

Sunt pe cartea finală a strălucitoarei trilogii Outline a lui Rachel Cusk și o să trec încet, încercând să savurez fiecare cuvânt. M-am repezit prin primele două cărți pentru că eram atât de intrigat cu autorul că nu am putut aștepta să citesc totul despre viața ei în numeroasele interviuri și profiluri care au fost scrise despre ea. De data aceasta, nu vreau să se termine cuvintele.