coșul nostru de cumpărături

Haul: Ce au cumparat editori in iulie

Anonim

Dacă urmați caracteristica Dvs. de două săptămâni Coșul dvs. de cumpărături, știți că avem niște informații despre lucrurile pe care le cumpărați cu toții - ne-a determinat să credem că, în calitate de strategiști, am putea transforma mesele și să evidențiem toate lucrurile pe care le-am cumpărat noi insine. După cum veți observa, este atât o binecuvântare, cât și un blestem pentru a fi un Strateditor; suntem pretentiosi, dar, uneori, trebuie doar sa ne descurcam cu ea (expertiza online de cumparaturi indeplineste cerintele IRL). Mai jos, ceea ce am cumpărat cu toții în iulie.

Alexis Swerdloff, editor de strategie

Cumpătarea mea mare a lunii a fost acest fotoliu Norvegian Oddvin Rykken, pe care l-am cumpărat cu un certificat de cadou Etsy. De obicei, mobilierul de pe Etsy este o durere de a mă implica chiar și din cauza hassle-ului de transport maritim, dar am dat peste acest vânzător din New Jersey, Goldmine Unlimited, iar pentru cei care locuiesc în New York City, ei percep doar 65 USD pentru livrare! Am reușit să negociez prețul, livrarea era o briză și scaunul nu putea fi mai bun - pielea este perfect uzată și este atât de impunătoare și confortabilă.

Iată o fotografie a lui în camera mea de zi. În timp ce, în mod evident, nu mai este disponibilă, aici este o mașină foarte similară de vânzare la Chairish.

Speedo Men's Surfwalker

Soțul meu are picioare foarte sensibile, iar înotul la o plajă stâncoasă este extrem de dureros pentru el. Așa că am citit cele mai bune pantofi de pantofi de apă și i-am luat acest tip de sănătate - Gothy Speedos, așa că a renunțat la plâns și a înota cu mine. Uneori, se învârte în jurul casei în ele - spune că sunt foarte confortabil.

Am fost plin de dragoste dupa ce haina de dama a lui Hannah a innebunit din Zara de ceva timp acum (a fost mult timp vanduta), asa ca imaginati-mi radacina cand am vazut exact acelasi strat, la dimensiunea mea, la Buffalo-ul meu local Nu pot să aștept să plec în septembrie. Am găsit trei straturi de denim similare la trei puncte de preț diferite: un premiu de 298 USD de la AG, un premiu de 178 USD de la Madewell și un premiu de 78 USD de la Forever 21.

Scrisoarea pierdută de Jillian Cantor

Două dintre cărțile pe care le-am citit în această lună nu le-am cumpărat: Scrisoarea pierdută a lui Jillian Cantor, un totalizator de pagini care interconectează viața unui gravator austriac în timpul celui de-al doilea război mondial și un jurnalist recent divorțat care trăia la sfârșitul anilor '90 -era LA, mi-a fost dăruit de un prieten. Celălalt, cariera mea strălucitoare, romanul de aventură australian încântător, pe care Miles Franklin la scris când avea doar 16 ani, am găsit un hotel când eram în vacanță în Spania. Al treilea, pe care tocmai am început-o aseară, l-am cumpărat: " Noapte de marți" în 1980 de Molly Prentiss, care are loc în lumea artei Soho din anii '80 și pe care o săpat până acum.

Cariera mea strălucitoare de Miles Franklin

Marți noaptea în 1980 de Molly Prentiss

Jason Chen, redactor principal

Biroul Star este proiectat cu scaun de genunchi proiectat ergonomic

Inspirată de povestea lui Alice Gregory despre scaunul ergonomic, am cumpărat în sfîrșit una pentru mine și am devenit complet entuziază de ea. Lucrul a fost o briza pe care să o punem împreună (15 minute, vârfurile) - și asta vine de la cineva care a comandat o bibliotecă din Amazon, care stătea nedeschisă de luni până când am angajat un TaskRabbit. Este atât de confortabil, atât de natural încât este ca și cum aș fi sprijinit într-o poziție așezată de o anumită forță invizibilă. Mă simt de parcă am fost inițiată într-o societate secretă: am trimis-o pe Alice un e-mail care spunea doar "Am un scaun în genunchi și a schimbat jocul", la care ea a răspuns pur și simplu: "DREAPTA! !?!?“

Sandro Floral Printed Shirt

Oprit de căldură, mi-am cumpărat două cămăși de talie-guler care erau pe jumătate la Sandro, dintre care unul este încă disponibil. Această floră albastră în viscoză este surprinzător de miștoasă și confortabilă (și gulerul nu este atât de scăzut încât nu-l pot purta la birou), în timp ce versiunea cu unghiuri gnarly a primit multe complimente (care din păcate sunt vândute ca o cămașă, dar încă disponibilă ca tricou). Fun fapte: Chris Pine deține același.

Cosrx Low pH Demachiant de dimineață

Am vorbit atît de mult în birou despre această poveste Google-doc, pe care trebuia să-mi dau seama și să cumpăr niște lucruri. Am iubit acest curățitor de dimineață cu scăderea pH-ului, care mă înfrumusețează în dimineața fără sentimentul ăsta îngrozitor, strans și uscat. Și, bineînțeles, patch-urile notorii, care într-adevăr mi-au micșorat coșul peste noapte.

Cosmetice Acne Pimple Master Patches

Panasonic ER430K Trimmer pentru urechi și nas

Spun acest lucru nu pentru că este absolut sexy, ci pentru că și jucătorii de utilitate merită să fie chemați! Am cumpărat acest trusă de păr foarte bine revăzută și acum am respira mai ușor. Fără dureri, ușor de curățat și accesibile - în cazul în care vă aflați pe piață.

Lauren Schwartzberg, scriitor principal

Charleston Shoe Co. Monterey sandale

Mi-am cumpărat sandalele de bunică Charleston Shoes Co. în negru la începutul acestei luni și deși am primit blistere de două ori pe care le purtam (ceea ce nu mă așteptam!), S-au transformat într-un pantof de zi cu zi foarte confortabil și fiabil.

Stejarul tăiat în înot este scurt

Am comandat aceste pantaloni scurți de la Oak pentru că erau în vânzare nebunesc. Sunt destul de sigur că sunt destinate înotului, pe care tocmai le-am folosit, dar am fost într-adevăr purtând pantaloni scurți de sport în loc de tot-denim tot în această vară, și acestea sunt aspectul pe care l-am făcut merge pentru.

Slow Days, Fast Company de Eve Babitz

Sunt într-un club de carte, iar Zilele Slow, Fast Company de Eve Babitz a fost cartea noastră din iulie. Toată lumea a vorbit despre romanul ei Sex and Rage, pentru că a fost doar re-lansat la începutul acestei luni, însă aceste scurte povesti exagerate, pline de bârfe, sex și băutură, au fost foarte distractive.

Terenul "End Medium Natural Open Top Canvas Tote Bag

În cele din urmă, mă căsătoresc în octombrie și am vrut să cumpăr un cadou frumos pentru toată lumea în petrecerea de mireasă, așa că i-am luat fiecare câte un personalizat tote de la Lands 'End pentru că sunt robuste și utile și vin în dimensiuni mari. Sper că prietenii mei nu văd acest lucru, totuși, pentru că nu toți au ajuns încă.

Katy Schneider, redactor asociat

Basarange Curea de baza Leotard

Da, tricourile fac ca baie să fie o provocare și sunt ușor infantilizabile - dar dumnezeu, îmi place acest Baserange. Orice iritare a băii se șterge când ieșesc din magazin și văd în oglindă cât de ușor se îmbracă în pantalonii mei, cât de elegantă ar părea sub orice lucru plin.

Kinto capsulă Carafe de apă

În al doilea rând, am ajuns în pat, eu sunt cel mai sete pe care l-am făcut vreodată și atât de leneș încât aș prefera să adorm spânzurat, decât să mă trezesc și să-mi iau un pahar de apă. Deci am primit acest lucru, care a fost o idee foarte, foarte bună.

Cosrx Whitehead Power Liquid

Am revizuit regimul meu de îngrijire a pielii (împreună cu jumătate din birou) datorită documentului Google al lui Rio Viera-Newton, care a transformat articolul Strategist. Am văzut deja o diferență notabilă și o atribuie acestui lichid alb.