coșul nostru de cumpărături

Haul: Ce au cumparat editori in septembrie

Anonim

Dacă urmați caracteristica Dvs. de două săptămâni Coșul dvs. de cumpărături, știți că avem niște informații despre lucrurile pe care le cumpărați cu toții. Ne-a determinat să credem că, în calitate de editori strategici, am putea transforma mesele și să evidențiem toate lucrurile pe care le-am cumpărat noi înșine. Așa cum veți observa, este atât o binecuvântare cât și un blestem să fie un editor Strat; suntem pretentiosi, dar, uneori, trebuie doar sa ne descurcam cu ea (expertiza online de cumparaturi indeplineste cerintele IRL). Mai jos, ceea ce am cumpărat cu toții în septembrie.

Simone Kitchens, redactor principal

Comme des Garçons Wallet

Am portofelul în maro. Este al doilea, primul a fost de fapt o mână-jos-jos pe care am avut-o cu mulți ani în urmă de la sora mea, când a decis că este prea bătut - căutând să mai folosească (l-am purtat timp de încă cinci ani până când a fost dezvăluit oficial). Am fost puțin cam încurcat în ceea ce să o obțin pentru ziua ei de naștere la începutul acestei luni, așa că am decis să revin în favoarea tuturor acelor ani și am luat-o pe negru.

"Boom Town" de Sam Anderson

Această carte este despre Oklahoma City, unde am crescut. Autorul Sam Anderson, care a fost un critic de cărți aici, a reușit să facă un loc pe care l-am iubit mereu, deși niciodată deosebit de bun la vânzare, sunet extrem de convingător. Primul a fost acest extras pe care l-am rulat luna trecută pe site. El a transformat materiale care altfel ar fi incredibil de glazura-peste-demn (un teren rula!) În ceva interesant șocant, dar, de asemenea, chiar foarte amuzant. Apoi ne-a făcut mai bine, dându-mi orașul natal propria Scrisoare de recomandare din revista Times . Cred ca este important sa subliniez ca el nu este cu siguranta de la OKC, ii place doar locul. După cum spune Anderson: "Oklahoma City, sa dovedit, a fost cel mai interesant loc unde am fost vreodată. A fost o distilare pură a ciudățeniei esențiale a națiunii noastre - un cub de bouillon al Americii ".

Re / Terminat x Hanes Cane de hrănire din anii 1950

Alexis și Katy au vorbit despre această tee. Și am vrut-o pentru totdeauna. Bineînțeles că a apărut în bluza noastră albă de tricou. Dar 78 dolari pentru un Hanes repopulat? Probabil că nu aș fi cumpărat acest lucru fără cardul de cadou pe care l-am găsit în timpul curățării adânci a apartamentului meu în acest weekend, dar voi spune că sunt foarte încântat de modul în care va arăta cu toate leviunile mele.

Beto Pride Tee albă

Un alt tricou alb pe care l-am comandat.

Lori Keong, scriitoare

Carcasă din seria OtterBox pentru iPhone 8-Plus / 7-Plus - Stardust Glitter

Unul dintre impulsul meu cel mai puțin regretabil cumpărat în această lună a fost un caz clar de telefon Otterbox (în conformitate cu căutarea mea de toate lucrurile vedea-prin). Este cel mai adolescent mic din moment ce este plin de sclipici (am fost ingrijorat ca ar fi prea mult), dar este foarte subtil in persoana - mai mult ca un praf usor - si extrem de incantator pe iPhone-ul meu de culoare crem. Colegul meu Maxine îmi spune că este foarte șic și sunt de acord!

Miista Azra Black Boots

Pe măsură ce vremea din New York merge, într-o perioadă de o săptămână, am plecat de la spălarea internetului pentru sandalele cu călcâi înăbușit în vânzare pentru a împiedica vânzarea de cizme. Am ajuns cu acestea. Ele nu sunt în vânzare, din păcate, dar au un călcâi înălțat pentru înălțime și ceva de un aer de latex de Catwoman despre ei. Sunt ciorapi de șosete - dar nu agresiv - și cred că se vor potrivi cu gleznele mele potrivite.

Harper Wilde Brațul de bază

Sutițele mele nudă de ani aveau un aspect obosit, așa că atunci când un câmp al lui Harper Wilde (o nouă companie de sutienă directă pentru consumatori, care se specializează în nuduri în mod special), mi-a venit în căsuța de e-mail, am fost foarte dornică să încerc una. Pot să vă spun că potrivirea pe "sutienul de bază" este grozavă - doar cantitatea potrivită de îmbrățișare a corpului fără nici o bomboană sau care se îndoaie în zona cupei - cu un șanț abia detectabil. Nu credeți că chingile de ajustare frontală au fost o mare afacere, până când vă dați seama cât de complet de schimbare a vieții este de a nu fi nevoit să vă răsuciți ca un covrig doar pentru a strânge lucrurile.

Karen Iorio Adelson, scriitor

J. Crew Cocoon Coat în stadionul italian-lână de pânză

Da, am cumpărat o haină de iarnă când era încă la 90 de grade, dar în apărarea mea, a fost de 40% în timpul vânzării lui J. Crew. Am o haină asemănătoare în cămilă, care are câțiva ani și mi-a devenit un pic grodiat, așadar aștept cu nerăbdare să o înlocuiesc cu această versiune verde închisă care probabil nu va arăta murdăria și petele la fel de ușor.

"Femeia magazinului de confecții" de Sayaka Murata

Mă duc în Japonia timp de două săptămâni și intenționez să citesc traducerea în limba engleză a acestui bestseller japonez - care a ieșit la o mulțime de buzunar la începutul acestui an - în timpul zborului meu de 14 ore. După cum indică titlul, este vorba despre o femeie care lucrează la un magazin de convenience și se presupune că este un comentariu despre capitalismul târziu și cultura de conformitate a națiunii.

Maxine Builder, scriitor

Braun Ceas cu alarmă analogică de cuarț analogic

Destul de mult tot ce am citit despre a fi o persoană mai productivă implică evitarea electronicii în jurul valorii de culcare. Deci, într-o încercare de a mă rupe de obiceiul rău de a derula prin Instagram atât înainte de a merge la culcare, cât și în al doilea trezesc, am cumpărat un ceas deșteptător analogic pentru a înlocui alarma iPhone-ului meu. Aceasta nu ocupă practic nici un spațiu în somnul meu deja aglomerat. De fapt, pentru că este atât de mic, eram puțin îngrijorat că nu ar fi suficient de puternic pentru a mă ridica, așa că am păstrat telefonul lângă el cu o alarmă de rezervă, doar pentru primele două nopți. Dar este destul de tare să mă ridici - deși nu mai deranjez partenerul meu - atât de mult încât acum să-mi părăsesc telefonul în sufragerie, departe de patul meu, înainte de a mă culca.

Shark Steam Pocket Mop Hard Cleaner pentru pardoseală cu rezervor hidraulic de direcție XL

Dupa actualizarea acestui articol despre cele mai bune mopuri de aburi de pe Amazon, am devenit convins ca am nevoie de un abur de la Amazon - asa ca am cumparat acest reviewat de la Shark si am petrecut o duminica dupa-amiaza pentru curatarea profunda a podelei de lemn pentru prima data de cand am sa mutat în urmă cu aproape un an. Tot ce vreau să spun este că se dovedește că am nevoie de o mop cu aburi și aș recomanda cu siguranță acest lucru oricui ar îndrăzni chiar să creadă că pardoselile lor nu sunt murdare.

Margaret Rhodes, redactor principal

Lapte + deodorant de miere

În aceste zile toată lumea jură că deodorantul lor natural este cel mai bun și nu fac excepție. Am folosit acest brand de ani de zile. A fost făcută de o companie și un salon în Austin, unde am crescut, iar mama mea ma dat de prima oară. La vremea aceea, singurele deodorante naturale din jurul lor erau cele pe care le-ați găsi la Whole Foods, cum ar fi Tom's, ceea ce cred că trebuie să fie pentru oamenii care se bucură de un pic de funk. Deodorantul de lapte și de miere a lucrat atât de bine încât a fost o revelație. (Și mirosul a fost o combinație de nucă de cocos și lemongrass.) Captura este că este un deodorant de pastă care se întinde de-a lungul degetelor mele când o aplic. Dar, recent, în cele din urmă, a lansat această versiune roll-on, așa că am cumpărat-o de îndată ce ultimul meu borcan de pastă a fugit.

Everlane Plima Micro-Rim Scoala-Pima

Am făcut o cădere în curățarea inventarului pe dulapul meu și mi-am dat seama că toate teasurile mele sunt într-un fel de defecțiune, lipsă de condiție. De asemenea, am decis recent că îmi place doar teasurile cu nervuri. Din fericire, Everlane are o grămadă de ele, inclusiv acest tip frumos, cu un gât scăzut și cu mâneci lungi. Și este o treime din prețul tăpei Baserange (pe care Katy o deține) pe care îl doresc. Am cumpărat-o în negru, alb și cu mâneci lungi.

"Sex și Rage" de Eve Babitz

Pe lista mea de veacuri, această carte Eve Babitz a fost reeditată anul trecut, cu ceea ce sunt destul de sigur că este un nou design de copertă. În nevoia rea ​​de ficțiune și de evadare, am luat-o în sfârșit, l-am mâncat și l-am iubit. Acoperirea inevitabil face ca toată lumea să întrebe despre ce este vorba (tipul este de mărime de 200 de puncte). Cel mai bun lucru pe care aș putea să-l prezint este că este "ca și cum Thomas Pynchon ar fi o femeie și ar avea sens."

Katy Schneider, redactor asociat

Converse Chuck Taylor de top toate stele

Conversa mea neagră este prea strânsă, iar portretul meu strident Converse este puțin.

Halloween-y. Așa că am dat și am cumpărat o nouă pereche colorată "naturală" pentru toamnă. Achiziția m-a făcut fericită pentru că: a) sunt puțin peste vehiculele mele cu volum mare și în aer, și b) o nouă pereche de Converse îmi amintește de cumpărăturile din spate la școală.

Naturalizer Erica

În alte știri de pantofi, am cumpărat recent aceste catifea purpurie Naturalizer Mary Janes. Am trei perechi de versiune Chinatown, pe care colegul meu Simone le-a scris despre câteva luni în urmă și, în timp ce le iubesc, nu sunt minunate în departamentul de arhitectură. Acestea sunt mai puternice și mai putine, și mi-au pus tocurile lui Ahile în spirite mult mai bune.

Jason Chen, redactor-adjunct

Foto: 18-02-06 Accesorii PM1 B9 jentricolello M

Vrei Les Essentiels Tacoma Waist Pack

Am bătut glonțul și mi-am luat un pachet de fanny, unul care este în esență trusa mea Dopp cu curele. Firește, o port pe un umăr ca un sac de mesager. I-am cumpărat prost înaintea celei mari vânzări a East Dane și i-aș îndemna pe oricine să considere acest lucru ca să nu facă aceeași greșeală, pentru că este foarte scump pentru o geantă mică, iar Vreau aproape că nu vin în vânzare!

Lyposferic Vitamina C

Așa că multe dintre celebritățile pe care le-am vorbit le-am spus despre aceste chestii pe care trebuia să le obtinem și ceea ce spun ei este adevărat - are gust dezgustător, dar funcționează mai bine decât comprimatele de vitamina C pe care m-am bazat întotdeauna. Săptămâna trecută am coborât două pachete, după ce am simțit gâtlejul gâtului și durerile corpului și am eliminat tot ce se întâmpla.

Te + Te Hinoki Hand Wash

Mi-am cumpărat una dintre spălătoriile de mână, care arată minunat pe chiuvetă și miroase frumos într-un mod nesigur, dar dacă sunt sinceră, nu atât de specială încât aș cheltui 58 dolari pe altă sticlă. (Probabil că îi voi trimite pe Le Labo, cu alte cuvinte.)

Lauren Ro, scriitor

Zara Jumpsuit supradimensionat

Sunt patru luni însărcinată și, pe măsură ce se întoarce vremea, nu mai pot pleca cu rochiile de vară mari. Niciunul dintre pantalonii noștri nu se mai potrivește, așa că a trebuit să încep procesul de cumpărături de maternitate. Am descoperit că cumpărarea de haine obișnuite la dimensiuni mai mari nu funcționează, dar am întâlnit acest salon de dimensiuni mari la Zara a doua zi care ar putea fi posibil. Deși trebuie să adaug o altă gaură de buton pe fiecare curea pentru a aduce totul puțin (pentru a evita aplatizarea scutului de scutec), sper că acest lucru îmi va servi cel puțin o lună sau două înainte de a mă uita în maternitate reale haine. Și chiar dacă aceste salopete nu sunt maternate din punct de vedere tehnic, ele sunt grupate în cadrul noului magazin de maternitate "Corner Shop" al lui Zara.

Uniqlo Beauty Soft Sutien fără fir

De asemenea, am nevoie să mă îmbătrânesc, și asta fără fir de la Uniqlo face truc. Este de susținere fără a fi constrângere, și faptul că nu are nici un cârlig sau de reglare face să se simtă ca un sutien sport în cel mai bun mod.

Pantaloni de maternitate Uniqlo Low-Rise

În timp ce eram la Uniqlo, m-am gândit să-i dau focul. Sunt surprinzător de confortabile, dar sunt pe partea mai groasă, ceea ce înseamnă că probabil nu le voi purta sub pantaloni. Voi cumpara cu siguranta mai multe din acestea.