coșul nostru de cumpărături

Haul: Ce editori au cumparat luna aceasta

Anonim

Dacă urmați caracteristica Dvs. de două săptămâni Coșul dvs. de cumpărături, știți că avem niște informații despre lucrurile pe care le cumpărați cu toții. Ne-a determinat să credem că, în calitate de strategiști, am putea să transformăm mesele și să evidențiem toate lucrurile pe care le-am cumpărat noi înșine. După cum veți observa, este atât o binecuvântare, cât și un blestem pentru a fi un Strateditor; suntem pretentiosi, dar, uneori, trebuie doar sa ne descurcam cu ea (expertiza online de cumparaturi indeplineste cerintele IRL). Mai jos, ceea ce am cumpărat cu toții în august.

Alexis Swerdloff, editor de strategie

Re / Realizat X Hanes 1960s Sunshade Slim Tee

M-am dus cu greu la vânzarea La Garçonne cu 20% mai puțin și am obținut un tricou Re / Done (întotdeauna mi-am dorit unul și este la fel de perfect cum mi-am imaginat) și niște vane simple de zi cu zi, din moment ce actualul meu Jack Purcells devin un pic mai rău pentru uzură. N-am primit-o, dar am încuraja pe toți să o obțină, deoarece deja o dețin - această rochie de mireasă din linia de case a lui La Garçonne, care este în prezent în vânzare pentru doar 45 de dolari și este doar o piesă excelentă pe care o port timpul.

Pantaloni adulți cu cămașă Vans

La Garçonne Modă Rochie Mockneck

Uniqlo Femeie bluza cu maneca lunga cu maneci lungi

De asemenea, am făcut un mic rula Uniqlo a doua zi, unde am primit bluza echipamentului - esque din flăcări - parte a încercării mele de a apărea puțin mai "împreună" la locul de muncă. Tricoul meu Re / Done nu este un pas în această direcție, trebuie să recunosc. De asemenea, am luat aceste pantaloni în negru, pe care le voi spune că arată mai bine personal (cred) decât pe modelul de aici.

Pantaloni cu panglica Uniqlo cu talie mare

Modă acrilic de masă End cu rafturi de magazin

Nu veți crede niciodată acest lucru, dar la o vânzare în curte, am găsit două dintre aceste mese laterale (despre care am scris aici) pentru 5 $ fiecare. De fapt nu am loc pentru ei, dar au fost prea buni pentru a trece - așa că le voi da unui prieten!

Jason Chen, redactor-adjunct

Fatboy Hair Putty

Am reintrat pe Fatboy Hair Putty, pe care o jur că este singurul lucru pe care îl pot folosi pentru a-mi face părul să facă acel lucru matos, de fel de strălucitor, care îmi place (uitați-vă pe Sumotech, Baxter și Oribe). Are consistența unei luturi turnate care este exact ceea ce îmi trebuie părul uscat de prosop.

Bai naturale pentru baie de bambus

Covorul de baie pe care-l foloseam cu respirația ultima (nu avem nevoie să vorbim despre asta), așa că am cumpărat unul dintre covorașele de bambus prezentate în roundup și nu a putut fi mai fericit. Este rezistent, destul de mare (dar nu prea), și face ca fiecare zi să se simtă ca o dimineață luxuriantă la ryokan . Îmi place să știu că, atunci când oaspeții îmi folosesc și baia, pot face bilanț al covorului frumos din bambus. Picioarele mele umede nu vor să atingă din nou materialul.

Ami Camp Collar Overpricing

Este sezonul de șah și sunt mulțumit de pumn. Hibrizii pentru jachete de haine (sau cămăși de mătase, sau orice altceva doriți să-i numiți) sunt eroii nesupravegheați de stratificare de vară-la-toamnă, făcuți pentru apusuri de soare pe acoperiș și purtați în jurul focului de tabără pentru un weekend lung. Am sportivat cămașa mea de lagăr de tabără și cămașă COS pentru a lucra și pentru climatele de birou înghețate.

Axel Arigato Clean 90 pantofi de brevete

Am o problemă recunoscută cu adidași albi. Dacă mă îndrăgosesc de o pereche, o să-i port practic în fiecare zi până când sunt prea zgârcit pentru a fi prezenți, apoi cumpără o pereche nouă și o fac din nou. Recent, am parcurs cicluri prin Eytys și Saturdays Dereks, dar în ziua trecuta, în trenul F, am văzut pe cineva din aceste adidași albi purtători care păreau aproape ca Proiectele comune, cu excepția imprimării de aur discret pe partea superioară. Ca un târg, m-am prefăcut că îmi examinez propriile pantofi pentru a citi scenariul: ARIGATO. Evident, mi-am cumpărat o pereche - târâtoare, de fapt.

Lauren Schwartzberg, scriitor principal

Gangster Doodles Book

Am urmărit @ gangsterdoodles pe Instagram timp de aproape trei ani și încercând să-i fac un poster sau să-i tipărească pentru atâta timp. În sfârșit, există o carte. Nu m-am angajat încă, dar s-ar putea să trebuiască să îmi taie paginile preferate pentru a le atârna pe peretele de unde aparțin. De asemenea, Shia LaBeouf a scris o introducere, deci este distractiv.

Isabel Marant Etoile Klow Linen Tee

Am văzut acest pulover de lenjerie Isabel Marant în timp ce citesc un recent post de vânzări Strat și l-am cumpărat pentru că era de numai 60 de dolari (în scădere de la 240 de dolari) și este o afacere prea bună pentru a renunța (strigă-te la Alexis, regina mea de vânătoare de chilipiruri .) Sunt șocat sincer că în prezent sunt încă unele rămase în stoc. Acesta este un aur de tranziție de la vară la toamnă.

Teatree Mască de reînnoire a pielii, zece bucăți

Săptămâna trecută am mers la un concert Azealia Banks, iar masa de vărsare a oferit o păpușă de voodoo, făcută în chip asemănător, lângă o grămadă de produse de frumusețe, dintre care unele se dezvoltă și unele din ele se află în comerț. M-am hotărât să fac o mască de ceai și nu sunt Rio, dar m-am simțit foarte drastică toată ziua după ce am folosit-o în acest weekend.

Katy Schneider, redactor asociat

Gaia Satin Slip

Am încercat această îmbrăcăminte Creature of Comfort alunecă în verde smarald cu câteva săptămâni în urmă când era în vânzare, a decis să nu o cumpere și a fost lovită cu un caz de crimă de remușcare a non-cumpărătorului. M-am întors și am constatat că alunecarea, în timp ce trădând trist în verde, este încă foarte frumoasă în alte culori. Am cumparat-o in maro, dar este si foarte frumoasa in nud si fuchsia!

Glosar Haloscop

Sincer, mi-am cumpărat cel de-al doilea Topaz Glossier Haloscope - primul meu a mers repede după ce l-am urmat pe sfatul scriitorului de frumusețe Strat, Rio Viera-Newton, pentru a-mi pune ochii și obrajii și nasul în fiecare dimineață.