crede-mă că ar trebui să știu

Pastele de înaltă proteină care gustă ca cele obișnuite

Anonim

Această brânză mac "n" este făcută din năut.

Nu pot rezista unei plăci de fidea - carbonara, bolognese, rameni picante, îi numiți - dar știu că nu este ceva care să întemeieze o întreagă dietă. Împachetate cu carbohidrați și zaharuri prelucrate, dar cu conținut redus de proteine ​​și fier, pastele nu sunt sănătoase. Vroiam să găsesc o alternativă gustoasă, de fapt, mă simțeam bine despre mâncare - și, spre surprinderea mea, este mai ușor de zis decât de făcut. Zoodles ar putea fi alegerea evidentă, dar textura și gustul sunt departe de a fi o bunătate pe care o cunosc și o iubesc. În plus, cine are timpul și ambiția de a spiraliza un dovlecel încă mai mânca cu moderatie.

Am petrecut ultimele patru luni cumpărarea și încercarea tuturor pastelor pe bază de plante pe care le-am găsit pe Amazon. După ce le-am degustat pe toate, cele patru de mai jos s-au dovedit a fi la fel de bune - dacă nu chiar mai bune - decât afacerea reală.

Exploreaza Bucătăria Organic Edamame Spaghetti

Spaghetele care au început totul. În comparație cu pastele tradiționale, fiecare servire de două unități are 357% mai multe proteine, 550% mai multe fibre, de trei ori fierul și jumătate de carbohidrați. Explorați Bucătăria face paste făinoase din fasole adzuki, orez brun și fasole mung, dar spaghetele sale de edamame sunt preferate de mine - mai ales când sunt acoperite cu ulei de măsline, brânză de parmezan și usturoi tocată.

Ancient Harvest Pow! Paste, pachet de 6

Ezită să încerce paste pe bază de plante? Nu te învinovățesc. Cu toate acestea, am constatat că roșu-lentil penne gusta cel mai mult ca paste tradiționale pe cont propriu - dar cu două ori proteine. Pentru o masă rapidă și ușoară, rotește Ancient Harvest Pow! În sos de marinara.

Tolerant Foods Paste organice din fasole neagră

Știu ce te gândești: fasolele negre sunt minunate pe partea unei pui de enchilada, dar o întreagă farfurie de la ei? Nu face nici o greseala, acest paste are gust foarte mult ca fasolea neagra, dar este o baza foarte buna pentru un sos de carne curajos. Acest produs de la Tolerant Foods are 22 de grame de proteine ​​și 62% din fibrele dvs. zilnice pe o porție de trei uncii.

Banza Chickpea Pasta Mac & Cheese Coatele cu Cheddar Alb

Năuturile vă pot ajuta să vă controlați glicemia, să vă îmbunătățiți sistemul de digestie și să scăpați în greutate. Deci, dacă veți mânca năut, de ce să nu le aveți în formă de paste? O cutie de macaroane și brânză de la Banza are de două ori proteina, de opt ori fibrele și mai puține carbohidrați net.