crede-mă că ar trebui să știu

Rucsacurile pentru drumeții pe care mă bazez pentru fiecare activitate exterioară

Anonim

Există și una pentru vârfurile de scalare.

În prezent, dețin o grămadă de rucsaci pentru drumeții, fiecare cu scopul propriu. Unul este suficient de mare pentru călătorii de mai multe zile, unul perfect pentru superiori, altul pentru drumeții de o zi, și încă un alt ideal pentru acel summit împinge. După multe mile cu pachete pe spate, am câteva opinii destul de puternice despre ceea ce este esențial, ce este convenabil și ce nu este necesar. Un rucsac bun pentru drumeții va suporta sarcini grele în timp ce este confortabil, va menține aprovizionările la îndemână și vă va proteja împotriva elementelor. Cam asta e tot. Acestea sunt cele șase rucsacuri pentru drumeții pe care știu că le pot conta mereu, fiecare potrivit pentru o altă nevoie de trekking.

Cel mai bun rucsac de drumeții pentru drumeții de o zi

Kelty Redwing 32 Rucsac

Redwing 32 este o versiune mai mică a celui mai bine vândut pachet de drumeții Kelty, însă, în ciuda dimensiunilor sale relativ mici, aceasta păstrează calitatea ambalajului original mai mare. Aceasta include umplutură pentru regiunea lombară și umerii dvs., plasă de ventilație care acoperă brațele umărului și taliei și buzunarele multiple (inclusiv o pereche pentru sticle de apă). Cu o capacitate de 32 de litri, ar putea fi absolut un pachet de noapte sau de weekend, dacă nu ar fi nevoie să aduceți un cort sau o geantă de dormit, dar cel mai bun mod de utilizare este ca un pachet de zi încărcat cu toate uneltele, și îmbrăcăminte de rezervă, trebuie să aveți o mare excursie pe tot parcursul zilei care se termină în civilizație.

Cel mai bun rucsac de drumeții pentru călătorii

Pachetul Osprey Packs Porter 46L

Curelele de umăr și cureaua de șold de pe portbagajul Osprey 46 creează suportul ergonomic reglabil pe care trebuie să-l suporți mult timp pentru ore - este exact ceea ce este posibil să aveți nevoie de trasee ușoare din pădure sau excursii de camping. Spre deosebire de celelalte rucsaci pentru drumeții de pe această listă, este purtător prietenos, ceea ce îl face unul dintre puținele rucsaci pentru drumeții care sunt potrivite pentru "trekking" prin medii urbane. Atât soția mea cât și cu mine eram cu Ospreys în vacanță în nordul Spaniei, când ne-am pierdut traseul și, în cele din urmă, am urcat într-un tren în oraș.

Cel mai bun rucsac de drumeții pentru excursii de weekend

Rucsac Klymit Motion 60

Când călătoriți - și purtați covorașul de aer, sacul de dormit, cortul, aragazul, straturile, mâncarea, trusa de prim ajutor, iluminatul și așa mai departe - încărcătura dvs. crește rapid, chiar și pentru călătoriile de două zile. De aceea, pentru călătoriile de week-end, folosesc pachetul de capacitate de 60 litri Klymit. Curelele sunt susținute, materialele rezistent la apă și pachetul păstrează greutatea în apropierea centrului de greutate, făcând mai ușoare drumețiile lungi. Cea mai bună parte este că puteți regla presiunea în cadru (care poate contribui la echilibrarea diferențelor de greutate în diferite părți ale rucsacului) prin utilizarea unei pompe manuale încorporate. Schimbă totul.

Cel mai bun rucsac de drumeții pentru excursii pe mai multe zile

Muntele Hardwear Ozonic 70L Rucsac OutDry

Anul trecut, m-am dus într-o treaptă de zece zile, de 80 de kilometri, adânc în munții din nordul Columbiei, prin păduri de ploaie, furtuni de zăpadă și înălțimi de 15.500 de picioare. Am folosit acest rucsac tot timpul. Este fabricat dintr-o țesătură de proprietăți rezistentă la apă, numită OutDry, care a menținut ochelarii mei în picături de ploaie în junglă. Buzunarele cu acces rapid au însemnat că am avut mereu o gustare la uneltele pregătite și esențiale, cum ar fi un far, un cuțit sau un uragan care se potrivește ușor. Niciunul din aceste lucruri nu înseamnă nimic dacă un rucsac nu este confortabil, dar curelele de umăr ajustabile, reglabile și o centură largă, de susținere a taliei, au făcut cele 50 de kilograme de unelte pe care le purtam de-a lungul vieții.

Cel mai bun rucsac de drumeții pentru summituri

Hyperlite Mountain Gear Summit 30L rucsac

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l iei în considerare când scalați un munte până la vârf este greutatea echipamentului dvs. - este întotdeauna să echilibrați uneltele esențiale cu cea mai mică încărcătură posibilă. Există în esență doar două lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre Summit-ul Hyperlite Pack. În primul rând, are o capacitate suficientă de încărcare pentru a transporta toate rațiile, straturile și uneltele de bază de supraviețuire de care aveți nevoie pentru acele ore extraordinare, dar încetinite, împingând spre acel summit de munte. În al doilea rând, cântărește mai puțin de o lire. De asemenea, se rostogolește suficient de mic pentru a păstra în interiorul pachetului de drumeții mai mare, fără a lua în calcul o cameră apreciabilă. Am folosit Hyperlite Summit Pack pe o mulțime de drumeții de zi, dar când îmi dovedește cu adevărat că merită este când îmi pot lăsa pachetul mai mare, încărcați o mică selecție de kituri în acest pachet, apoi mergeți la un teren foarte înalt sarcină. Fabricul compozit Dyneema este aproape imposibil de rupt.

Cel mai bun rucsac pentru drumeții pentru alergarea pe traseu

Rucsacul Elite 22L de la Columbia Trail

Rucsacul din Columbia face un pachet de zile frumoase (am folosit-o pe o plimbare de după-amiază), dar unde strălucește cu adevărat este ca un pachet de rulare. În primul rând, fixarea este incredibil de reglabilă. Puteți strânge Trail Elite pentru a vă prinde pe torsă atît de ușor încât să nu se miște cu un milimetru, chiar în timp ce răsfoiți traseele în sus și în jos la viteza maximă. În al doilea rând, panoul său din spate cu plasă mare asigură fluxul de aer superlativ, păstrându-vă răceala și uscată chiar și în zilele fierbinți. Și în al treilea rând, este cel mai bun mod de a face sete, cu un buzunar interior care poate găzdui o vezică de hidratare de trei litri, precum și un port de trecere și o curea pentru furtunul de băut. Acest pachet va fi pe spatele meu, pe măsură ce concurez într-o pistă de 40K care se desfășoară în Alpii Elvețieni în această vară.