recomandată de experți

Cum de a remedia și de a preveni o durere în gât, în conformitate cu cântăreți profesionale

Anonim

Este un sezon rece și de gripă, acel moment special al anului când gâtul tău devine susceptibil la durere și zgârieturi (sau dacă ești norocos, o impresie Kathleen Turner). Pentru majoritatea oamenilor, o durere în gât este o simplă neplăcere. Dar pentru cei ale căror mijloace de trai depinde de abilitatea lor de a vorbi sau de a scoate o melodie, reparațiile rapide și fiabile ale gâtului sunt esențiale și trebuie să fie la îndemână în dulapurile de medicină sau în chilii de bucătărie în orice moment.

"Corzile noastre vocale sunt musculare și trebuie să rămână active și în formă în timp ce vorbește și cântă", spune Bianca Marroquín, care în prezent joacă rolul lui Roxie Hart în Chicago pe Broadway. "La fel cum sportivul rămâne instruit și pregătit pentru evenimente, opt spectacole de pe Broadway pe săptămână necesită o mare disciplină și o îngrijire." Pentru a obține un picior pe germeni și următorul bug probabil că deja se întâmplă, am vorbit cu cântăreți profesioniști despre boala lor dovedită -medicamente de remediere și tehnici de prevenire.

Cele mai bune modalități de prevenire a unei dureri în gât

Secretele antice Sare de curățare nazală

Caroline Rose, cântăreață-compozitoare care a lansat recent al doilea album Loner, este un susținător al unei gargară DIY. "Sunt în principal afectat de problemele gâtului în timp ce suntem pe drum, așa că am o schemă preemptivă în fiecare seară de gargară cu sare antică amestecată în apă", spune ea. "Când mă simt adevărat frământat, o voi face și dimineața. Curățarea pură a apei sărate; este un remediu vechi pentru un motiv. "

Cele trei societăți vii plante aromatice Herb 4 "Cimbru

Câștigătorul de trei ori al premiului Grammy, Angelique Kidjo, are o rețetă specială pentru o acțiune eficientă. "Fac o gargară cu cimbru proaspăt infuzată cu apă fierbinte într-o cană", spune Kidjo. "Adăugați o lingură de unt sărat și o lingură de miere, așteptați până când este caldă și folosiți-o pentru o gargară".

Medicină tradițională Medicale organice Gât Coat Ceai sezonier

"Ca majoritatea oamenilor, aș spune ceai de la Throat Coat", spune Michelle Zauner, compozitorul și compozitorul care interpretează sub micul dejun japonez. Totuși, aceasta nu este singura ei soluție.

Aromate din fructe asortate cu aromă de fructe

"De fapt, sunt o persoană foarte tare și am bătut-o pe lemn - nu mi-am pierdut vocea pentru că, de obicei, eu strig mereu în viața mea de zi cu zi. Dar dacă am o gâtlej în gât, mă duc la închiderea sănătății, taie alcool, nu mai vorbesc, iau gummii din aer, vitamina C cu zmeura și mănâncă și mănânc cât mai mult posibil până când dispare. " -Zezuner

Emergen-C Supliment alimentar Fizzy Drink se amestecă cu 1000 mg de vitamina C

Adăugați o cantitate suplimentară de zer și 1000 mg de vitamină C în apa dvs. cu Emergen-C's Fizzy Drink Mix disponibilă în zmeură, fructe de aur, portocală, limonadă și arome mai tangioase.

Oțetul de cidru de mere de cultură al lui Bragg

Împreună cu ceaiul din Thorat Coat, Navid Eliot, unul dintre membrii de bază ai planului pe hârtie, recomandă, de asemenea, să bei o ouă de oțet de cidru de mere - "Bragg's where it's at" - amestecat într-o cană de apă caldă cu o lingură de miere pentru a îndepărta un gât răzuit și nasul curgător. "Oțetul de miere și de cidru de mere este doar bun pentru combaterea răcelii, sau așa este și povestea soțiilor".

Olbas Pastilă de coacăze negre Olbas

Când faceți o călătorie, urmați conducerea lui Amelia Meath și prefaceți boala. "De obicei mă prefac că sunt deja bolnav, așa că intru în ritmul de a avea grijă de mine", spune Meath, cântărețul-compozitor cunoscut ca o jumătate din duo-ul electro-pop Sylvan Esso și o treime din trio folk Mountain Man . "Dacă călătoriți într-un avion, obțineți pastile fără zahăr și încercați să aveți întotdeauna unul în gură pentru a vă menține acordurile departe de uscare. Îmi plac Olba cel mai bine.

Cele mai bune remedii dureros-gât

Pure Noua Zeelandă certificată UMF 15+ Manuka Money

"O linguriță de miere de Manuka din Noua Zeelandă, cu mult usturoi tocată, pe care o pot manevra, de obicei, o sortează, împreună cu apă sărată", spune Aaron Livingston, compozitorul și compozitorul R & B, producătorul câștigător Grammy, Puțin. El adaugă că un jurământ de tăcere poate face, de asemenea, truc. "Vă oferă o scuză să nu vorbiți cu nimeni".

Nenumătura de tuse fără gluten organică - picături de sânge

Dacă sunteți presați pentru timp, iată o modalitate de a obține miere de Manuka amestecată cu ingrediente care se răcesc la rece, cum ar fi lamaie, ghimbir sau eucalipt, în picăturile de tuse ușor de transportat.

Nin Jiom Pei Pa Koa - Siropul din gât - 100% natural

În mod similar, Bonnie Milligan, care joacă prințesa Pamela în capul lui Broadway pe călcări, optează pentru Nin Jiom Pei Pa Koa, un Sirop de miere și loquat. "Îmi ajută vocea să se simtă mai puternică și mai protejată", spune ea.

Gaia Herbs Echinacea Goldenseal Propolis Spray de gât

"Mi-am pierdut vocea timp de doua saptamani intreaga inainte de a merge in turneu cu Gipsy Kings in luna mai si nu a lasat nici o piatra neinvitata in termeni de remedii vocale" spune Doe Paoro - numele ei real este Sonia Kreitzer - adaugand ca Echinacea Goldenseal Propolis Throat Spray Gaia Herbs este la ea.

Ierburi etc. Etc. Spiritele de spalare a gâtului de salvare ale cântărețului

Martin Earley de la trioul rock-folk alternativ, Hotii de baluri, de asemenea, pastreaza propolisul Spray pe mana "in caz de urgenta". Alte optiuni sunt Singer's Saving Grace Soothing Throat Spray, acelasi remediu favorizat de cantaretul-compozitor Matt Costa.

Herbal Spray Viteză profesională Eze, cu miere, Aloe, Echinacea, Ginger

Vocal Eze este Marroquín nr.1 alege atunci când vine vorba de spray-uri. Ea o folosește pentru a-și păstra "corzile lubrifiate și protejate între scene".

Source Naturals Wellness Formula

Milligan jură pe două tipuri de capsule pe bază de plante. "Când încep să mă simt sub vreme, mă încarc pe Formula de Wellness și Uleiul de Oregano".

Puritatea uleiului de uree din extract de oregano

Ca și usturoiul, oregano, mai ales atunci când este concentrat într-un ulei, este un antibiotic natural eficient și un remediu anti-fungic. De asemenea, a fost utilizat pentru tratarea infecțiilor cu drojdie și pentru îmbunătățirea sănătății intestinului.

GeloRevoice Pastile pentru gât

Dacă medicamentele pe bază de plante nu sunt pentru dvs., există și alte câteva trucuri pe care le-au înzestrat cu maneci. Christopher Maltman, baritonul britanic care interpretează acum Mark Rutland în Marnie din Opera Metropolitană, recomandă GeloRevoice, o pastilă de gât de la compania austriacă Gebro, destinată stimulării producției de saliva.