recomandată de experți

Cum sa scapati de eruptia scutecului, in conformitate cu dermatologii pediatrici

Anonim

Nu e de mirare că bebelușii mici sunt agitați mereu. Erupția cutanată este una dintre cele mai frecvente afecțiuni, adesea datorită iritației cauzate de creșterea pH-ului pe piele de la un scutec murdar. Poate însemna roșeață și aspect strălucitor, glazurat la nivelul pielii, dar dacă se întâmplă foarte rău, puteți chiar observa fierbe sau răni în zonă.

"În mod ideal, ați face schimbări frecvente de scutec", spune dermatologul pediatru Britt Craiglow, profesor adjunct adjunct la Yale, "dar o cremă bună de scutec ca o barieră merge mult." Există atât de mult de ales în culoarul de produse pentru copii, totuși, că s-ar putea să fii confuză dacă să selectezi o cremă friabilă de scutec sau să te lipi de elementele de bază. Pentru a găsi cele mai bune soluții pentru păstrarea erupțiilor cutanate la bay, am vorbit cu două dermale pediatrice despre recomandările lor, de la scutecele în sine până la cele mai bune șervețele pentru bebeluși și creme pentru scuame de scutec.

Servetele umede

Șervețele sensibile pentru șervețelele de apă, 4 pachete de 60 de conte (240 de conte)

Când un copil are o erupție cutanată proastă, primul pas este păstrarea zonei curate. Singura problema este ca servetele comune pentru bebelusi pot provoca iritatii daca contin conservanti sau parfumuri, spune Craiglow. Ca alternativă, ea sugerează o marcă numită WaterWipes, deoarece conține ingrediente naturale, blânde. "Este vorba în cea mai mare parte de apă, dar are un pic de extract de semințe de grapefruit în ea, deci nu adaugă nimic în plus".

Spalator, burete

Baby Muslin Spalate

Odată ce ați șters pielea copilului curat, ambii experți subliniază cât de important este să aveți o suprafață uscată înainte de a aplica crema de scutec, astfel încât să nu blocați din greșeală umiditatea pe piele. "Ceea ce fac cu copiii mei acasă este să iau o cârpă uscată sau un prosop sau o cârpă și să îmbrăcăm pielea uscată cu ea, astfel încât să scăpați de orice umiditate suplimentară", spune Craiglow. Dermatologul pediatric, Lindsey Bordone, profesor asistent de dermatologie la Centrul Medical al Universității Columbia, adaugă că uneori chiar recomandă uscarea ușoară a zonei cu un uscător de păr, dar numai pe setarea rece.

Infuzie de cremă

Rugby Laboratories Unguent de oxid de zinc

Cand vine vorba de alegerea unei creme de scutec, ar fi posibil sa arate unguente parfumate sau salve de plante cu uleiuri esentiale in ele, insa ambii experti sunt de acord ca cele mai simple solutii sunt cele mai bune. Oxidul de zinc este baza majorității cremelor de scutece, deoarece acționează ca o barieră între umezeală și pielea bebelușului, iar Bordone explică faptul că este atât de gros și de alb, încât veți ști exact unde l-ați frecat și când a ieșit. "O loțiune tipică ca Aquaphor nu se va lipi, ca și oxidul de zinc."

Ea recomandă cumpărarea unei pastă cu un conținut ridicat de oxid de zinc ca acesta, pe care ea o folosește pentru copiii ei. "Am cumpărat-o acum câteva săptămâni, deoarece fiul meu avea o erupție cutanată proastă", spune ea. "Poți să-l folosești pentru a te freca de piele cu scuame de scutec sau cu alte forme de umezeală".

Triple Paste Unguent Medicat pentru Erupție de Fete - Fragrance Free - 16 oz

Preferința lui Craiglow este o cremă populară pentru scutec, numită Triple Paste. "Este un procent mult mai mic de oxid de zinc (12%), dar are petrolatum, iar cei doi fac împreună o pastă foarte drăguță. De asemenea, conține extract de kernel de ovăz, care este antiinflamator. Ceea ce le spun părinților este să pună suficient, astfel încât fundul bebelușului să fie alb când se schimbă scutecul. Este ca și cum ai gheața un tort practic. Și Triple Paste este frumos pentru că vine într-un borcan, așa că nu trebuie să te lupți cu el când schimbi un scutec. "

Desitin Rapid Relief Scrub Remediu Eliminare

O alta optiune comparabila, conform lui Bordone, este o crema dermatologica numita Desitin. Ea observă că miroase foarte bine, dar dacă copilul dvs. este sensibil la parfumuri, puteți cumpăra și versiunea fără parfum de mai jos.

scutece

Pampers Swaddlers scutece de unică folosință

Chiar și tipurile de scutece pe care le folosiți. Bordone afirmă că brandurile de scutece populare, cum ar fi Pampers și Huggies, tind să aibă o garnitură de gel care absoarbe umezeala, astfel încât copiii să nu aibă un scutec umed. "Copiii care folosesc scutece de pânză", pe de altă parte, "tind să provoace mai frecvent erupții cutanate, deoarece cârpa nu îndepărtează umezeala din piele cât mai repede".

Iată câteva opțiuni Pampers pentru nou-născuți (și mai multe informații despre "gelul super absorbant" în ele).

HUGGIES Little Snugglers Baby scutece, dimensiune 2, pentru 12-18 lbs, o luna de aprovizionare (186 numar)

Și câteva opțiuni pentru Huggies dacă copilul dvs. are peste un an.

Creme antiinflamatoare

Natureplex Hydrocortisone 1% Cream, 1 Oz. (Pachet de 2)

Și dacă erupția este suficient de gravă, ambii experți spun că o cremă de hidrocortizon poate fi de ajutor. Bordone sugerează amestecarea pastei de oxid de zinc cu un pic de hidrocortizon, care este un antiinflamator.

Creme anti-fungice

Miconazol Nitrat 2% Cremă antifungică

Daca bebelusul are o eruptie a scutecului care nu se imbunatateste, este intotdeauna bine sa vezi un dermatolog sau pediatru ", spune Craiglow, dar in cazurile in care drojdie este implicata (s-ar putea observa unele pustule sau umflaturi de-a lungul periferia scutec in aceasta ), o cremă anti-fungică ar trebui să facă truc. Ea observă că dacă vedeți "AF" pe ambalajul unei creme de scutec, aceasta înseamnă că are deja un ingredient anti-fungic, pe care îl preparați, dar opțiunile de tip over-the-counter cum ar fi miconazolul sau clotrimazolul produse de picior) pot fi amestecate și cu paste de oxid de zinc.

Îngrijire de familie Clotrimazol Cremă antifungică, 1% USP