recomandată de experți

Cum să obțineți White Whites Eye, Conform Experților Ochi

Anonim

Trezirea dimineții cu ochii de sânge este un inconvenient minor care te face să te uiți mai stresat și obosit decât ești. Oftalmologul Jules Winokur de la Spitalul Lenox Hill explică faptul că unii oameni ghinioni au în mod natural vasele de sânge proeminente în ochii lor, în timp ce toți ceilalți experimentează roșeață atunci când ochii lor se irită (de la uscăciune, alergii, nefericire la rimel, etc.) albul ochiului - sau sclera - se dilată și crește.

Grasierea sau îngălbenirea sclerei poate, de asemenea, să afecteze strălucirea ochilor dvs., dar îmbătrânirea naturală poate explica orice blândețe (care, din păcate, nu poate fi ajutată), iar îngălbenirea este un semn de infecție și de deteriorare a organelor mai grave (în acest caz, ar trebui să căutați mai întâi sfatul medicului). Modificările comportamentale, cum ar fi luarea pauzelor de pe ecranul computerului, consumul unei diete echilibrate și obținerea unei cantități suficiente de repaus și apă, vă vor îmbunătăți sănătatea generală a ochilor pe termen lung, dar medicii ochi spun că pentru fiecare zi există câteva remedii rapide care vă pot ajuta scapa de ochii rosii. Aici, suplimentele, picăturile de ochi și compresele pe care le sugerează.

Bausch + Lomb Lumify Îndepărtarea picăturilor de ochi roșii

Un produs standard de tip "scoateți roșu", cum ar fi Visine și Clear Eyes, ar putea fi impulsul tău de genunchi, dacă ochii tăi sunt sânge, dar toți experții în ochi consultat aici au spus să nu le mai spui, mai ales pentru uzul obișnuit. În timp ce acestea pot provoca temporar vasele de sânge (și pentru a vă face ochii să apară mai puțin roșii), Winokur spune că în timp, ochii tăi se vor obișnui cu acea senzație de constricție. "Când încetați să le folosiți, obțineți ceea ce noi numim" roșeață de recul ", unde vasele de sânge devin cu adevărat mari, atunci când nu le mai folosiți. Este un ciclu rău.

Winokur și oftalmologul Satish Modi din centrele Seeta Eye au fost optimiste cu privire la o nouă picătură oculară numită Lumify, bazată pe un medicament pentru glaucom, care este conceput pentru a ajuta la scăderea roșeaței. Este prima picătură de ochi pe piele care a fost dezvoltată cu tartrat de brimonidină cu doze mici, ceea ce reduce roșeața ochilor prin constricția selectivă a vaselor de sânge în ochi. Pacientii au raportat rezultate bune pana acum, spune Modi.

Systane Balance Lubricant Eye drops

"De asemenea, îi spunem oamenilor să ia picături artificiale dacă ochii sunt mai uscați", spune Winokur. În timp ce lacrimile tale sunt mult mai complicate decât cele sintetice - care conțin lucruri precum ulei, hormoni, factori de creștere, mucină etc. - spune că există o mulțime de producători care încearcă să imite anumite părți ale filmului lacrimal, cum ar fi Systane Balance sau Refresh Tears. Imprimarea fină aici este că nu doriți să utilizați acest termen pe termen lung: "Utilizarea prelungită a lacrimilor artificiale poate perpetua doar problema pe care încercați să o rezolvați", spune optometristul Visionworks și vicepreședintele Jason Singh .

Alaway Antihistamine picături pentru ochi

Și dacă roșeața dvs. este cuplată cu mâncărime, ați putea dori să încercați o picătură de ochi pe pielea îngrijiți persoanelor care suferă de alergii. "Este ceva ce puteți încerca cu efecte secundare foarte minime pe cont propriu și nu aveți nevoie de o rețetă", spune Winokur.

Bruder Compresie de căldură umedă

Chiar și dincolo de aceste soluții in-your-eye, vă ajută să adăugați o privire la ochi. "Dacă pleoapele sunt inflamate și provoacă iritarea ochilor, compresele calde pot slăbi glandele în capace", spune Modi. Winokur adauga ca compresa fierbinte este deosebit de util pentru ameliorarea blocajului glandelor din ochi - altfel cunoscut sub numele de disfunctie glanda meibomiana - care poate provoca uscarea ochilor.

Mască de ochi Kimkoo Gel Tuburi reci și comprese reci pentru ochi plini și ochi uscați

Dacă ochii tăi sunt plini de umflături și au nevoie de calmant, o compresă rece sau un prosop se simte și frumos. "Chiar dacă vă luați lacrimile artificiale, le puneți în frigider și le aruncați în frig, se imită o compresă rece și ochii dvs. se vor simți mult mai bine", spune Winokur.

PreserVision AREDS 2 Supliment pentru vitamine și minerale

Modi spune că suplimentele pot contribui la remedierea deficiențelor anumitor substanțe nutritive - inclusiv A, C și E - care pot îmbunătăți minim sănătatea sclerei (și, prin urmare, culoarea), dacă acestea completează o dietă echilibrată. Iată un multivitamin destinat în special sănătății ochilor, incluzând zinc, cupru și vitaminele C și E.

Suplimente de ulei din semințe de in

Winokur preferă să recomande pacienților o vitamină Omega precum uleiul de semințe de in. El spune că există mai multe dovezi că suplimentarea dietei cu ea poate îmbunătăți calitatea uleiurilor care intră în pelicula de lacrimă (care poate fi oarecum benefică și pentru reducerea uscăciunii oculare).

TaoTronics Cool Mist Humidifier

Pentru persoana foarte uscata in timpul iernii, Winokur spune ca chiar si un umidificator poate fi de ajutor pentru reducerea rosii. Am vorbit despre dragostea noastră de umidificatoare înainte, și aici este unul din modelele noastre cele mai în picioare.