Eu nu sunt un profesionist. doar nebun.

Cum mi-am reparat spiritele

Anonim

Autorul, lipsește jumătate din genele ochiului drept.

Cu câteva luni în urmă, sa întâmplat ceva nebun: în timp ce mi-am curlat genele, am alunecat pe o băltoacă de apă sub chiuveta mea și mi-am rupt jumătate din genele mele. Sincer, partea cea mai proastă a fost zgomotul, pe care îl pot compara numai cu sunetul unei bucăți de păr gros care se îndepărtează.

Timp de câteva minute, m-am oprit și m-am uitat la prejudiciul pe care l-am făcut: nu numai că era jumătate din gură, dar toată pleoapa mea era umflată și dureroasă. Întotdeauna mi-am imaginat că mișcările genelor erau uriașe? Da. M-am gândit vreodată că ar putea să vă distrugă genele? Nu, nu am făcut-o. M-am plâns cu ghinion "ce să faci când îți tragi genele cu geamul tău" pentru a vedea dacă eram, după cum am bănuit, prima victimă a acestei infracțiuni auto-infectate. Se pare că aceasta este o reacție de frumusețe relativ obișnuită, iar internetul este umplut cu videoclipuri YouTube și fire Reddit, concentrându-se asupra modului de a crește genunchii rupte. Sfatul a fost relativ confuz: Unii au spus că se dublează pe serurile de creștere a genelor, în timp ce unii au încurajat utilizarea uleiului de cocos simplu. Nu știam ce să cred și pleoapa mi se părea ciudată.

Din fericire, îl cunosc pe Jasmine Imani, o estetică licențiată și specialist în genele care, când i-am sunat și i-am spus ce sa întâmplat, a cerut să opresc Googling și să aștept ca ea să ajungă la mine (nu face asta doar pentru prieteni, Apropo - această femeie face apeluri de ridicare și de urgență, deci nu trebuie să stai orb în salonul nefamiliar timp de o oră). Am ascultat.

După ce mi-am inspectat genele mele goale, mi-a spus să nu mă panichez. Lashes veni și pleacă, a spus ea, și chiar dacă nu am făcut nimic, a mea ar reveni pe cont propriu în 6 până la 12 săptămâni. Dar dacă aș dori o recuperare mai rapidă, ar trebui să aplice zilnic seruri și hidratante pe linia capacului meu și să-mi curăț mișcările rămase cu o bobină (o baghetă curată de mascara). Toate aceste sfaturi, a spus ea, ar fi, de asemenea, de ajutor pentru cineva care încearcă să crească genele mai groase, mai lungi.

Unul dintre produsele pe care le-am folosit - un ser de pâine de la Rodan + Fields, recomandat de mine unui prieten care a pretins că a transformat genele ei supetin - a lucrat foarte bine. De fapt, după ce am folosit-o timp de câteva săptămâni, mi-am descris mișcările la un prieten ca "Bambi-like". Am observat în timp ce-l folosesc, totuși, încât a provocat o iritare în jurul liniei mele. După ce am privit-o, am aflat că există un proces activ împotriva companiei cu privire la iritația exactă pe care am experimentat-o. L-am sunat pe Jasmine și am întrebat ce sa gândit la acuzații. "Rodan + Fields are un simț umbros", mi-a spus ea. "Se pare că e vorba mai mult de profit decât de a face produse bune". Dacă știam că Jasmine o ia înainte, probabil că n-aș fi folosit-o. Dar am făcut-o și nu pot nega faptul că a avut un efect pozitiv asupra creșterii și a grosimii genelor mele.

Au trecut două luni de când mi-am scos genele și sunt plăcut să spun că au crescut aproape complet la lungimea și grosimea lor normală. Mai jos sunt produsele pe care le-am folosit pentru a le aduce înapoi de la un prag.

Setul de scule pentru creșteri-vă-lashes-spate

Grande Cosmetics GrandeLASH

Dacă întrebați un grup de editori de frumusețe ce este cel mai bun ser pentru genele, sunt șanse să vă recomande GrandeLASH, un produs de noapte care promite rezultate notabile în doar patru săptămâni. Comentariile online sunt așa: unii au spus că și-au schimbat viața, alții au spus că nu au făcut nimic. Dar Jasmine a spus că a lucrat bine pentru ea, așa că am decis să o dau. Aproximativ trei săptămâni și jumătate după incident, am observat că mișcările mele traumatizante se împrăștia din paturile lor. Am aplicat și serul pe genele pe care nu le-am rupt și am observat că au mult mai mult, dar nu mult mai gros. Consistența este cheia: pentru a vedea rezultatele, trebuie să o utilizați în fiecare noapte.

LashFood Fito-Medic Gel Enhancer

Acest ser de miros este iubit de Jasmine și mulți dintre ceilalți colegi obsedați de miros. Oamenii spun că din toate serurile de pe piele, acest lucru este cel mai puțin iritant pentru ochi. Oamenii de asemenea jură că acest lucru face o diferență semnificativă pe genele lor în doar două săptămâni.

Ulei de cocos rafinat natural

Aplicarea de ulei de nucă de cocos zilnic la genele și linia genelor este o modalitate naturală de a stimula creșterea. De când am folosit un ser balsam noaptea, am aplicat uleiul de nucă de cocos dimineața. Am observat, după ce am început să folosesc acest produs, că pierdeam mult mai puține genetice decât am de obicei. În plus, din moment ce serurile de lacrimi pot fi intense pe ochi, a fost o modalitate frumoasă de a-mi da mirosurile după TLC după munca lor de noapte grea.

Uleiul de ricin organic

Uleiul de ricin este un alt produs natural de mirare pentru creșterea părului. Acest lucru a fost cunoscut pentru a ajuta cu orice spranc rare sau neclar, dar, de asemenea, face minuni pe gene! Amestecarea uleiului de ricin și a uleiului de nucă de cocos împreună și aplicarea acestora la genele tale va condiționa și stimula creșterea părului.

Razboaie de unica folosinta pentru mascara

Un alt sfat proaspăt de la Jasmine: Cumpărați niște baghete de rimel, aruncați-le în geantă (într-o pungă de plastic sau într-un recipient, astfel încât acestea să rămână sanitare) și periați-le cu cel puțin o dată pe zi pentru a elimina resturile și celulele moarte ale pielii. Acest lucru va ajuta la crearea unui mediu sănătos pentru ca genele tale să crească și să se dezvolte!