document declasificat

"Cum să arate ca mine la 70": Am primit Ahold din Biblia de frumusețe a lui Peggy Siegal

Anonim

"Cum să arate ca mine la 70": Avem mâinile noastre murdare pe ea.

La publicațiile puternice de publicitate ale lui Peggy Siegal, pe parcursul a 70 de ani, în luna iulie a acestui an, a înmânat un broșură roz roz oaspeților adunați (printre care Woody Johnson, Julian Schnabel, Julia Koch, Larry Gagosian și Blythe Danner) La fel ca mine la 70 de ani. "Broșura de 20 de pagini, o continuare a" Cum arata ca mine la 60 de ani ", pe care ea o susține" este încă trecută în jurul Park Avenue astăzi ", detaliază medicii, chirurgii plastici și produsele de frumusețe păstrați-o înfricoșătoare. Când un coleg ma alertat la existența broșurii, i-am trimis pe e-mail pe Peggy să vadă dacă aș putea să-mi pun mâna pe ea și ea a dat-o peste cap. Există o mulțime de pietre prețioase ("Dr. Deland este regele gleznei din New York", "Dr. Imber mi-a dat un gât nou pe locul 59 și un gât mai nou pe locul 66", "Dr. Frankel dă cele mai bune reduceri ale picioarelor "), dar am vrut să știu mai multe - și din moment ce aceasta este, mai multe despre produsele ei. Așa că l-am prins săptămâna trecută pe corn și am rugat-o să elaboreze.

Peggy, la petrecerea de anul trecut de la Oscaruri de la Vanity Fair . Foto: John Shearer / Getty Images

De ce a făcut broșura

Pagina de titlu. Foto: Copyright 2017. Toate drepturile rezervate.

"Jumătate dintre acei medici din prima carte sunt morți sau pensionari, așa că am decis să fac o continuare. În creștere, mama ma chinuit. Nu a vrut niciodată să fiu grăsime, așa că am agonizat de greutatea mea întreaga mea viață. Am scris acest lucru pentru că nu puteți spune "un ghid pentru a nu fi grăsime" astăzi, așa că în loc să spun, "bine îngrijit". Este o modalitate de a arăta bine îngrijit ca un instrument împotriva vârstei și discriminării de gen la locul de muncă. Acesta este totul pe scurt.

Doctorii ei

Una dintre cele 20 de pagini din broșură, cu regele gleznei din New York și tipul care se ocupă de "ochii moșteniți, miopi și uscați".

Trebuie să mergeți la Mark Lowenberg. Am realizat furnir de trei ori. El este cel mai bun. Am cele mai frumoase dinți din lume și pot spune că nu sunt ale mele. Le-am cumpărat. Am acest zâmbet superb care luminează o cameră - ce pot să vă spun? ">

Pe produsele sale de frumusețe

Perricone MD Nutritive Cleanser

"Mă plimb literalmente spre cabinetul meu pentru medicamente acum. Bine, prietenul meu, Paul Wilmot, publicistul de modă, ma introdus la Dr. Perricone și eu folosesc o mulțime de produse. Deci, există Nutritive Cleanser, care este primul lucru pe care îl folosesc noaptea și primul lucru pe care îl folosesc dimineața. Cele mai bune lucruri sunt activatorul de întărire a feței, este cel mai mare produs de pe Pământ. E magie, magie totală. Și după aceea folosesc Hidratantul de Finisare a feței, nețesute. "

Perricone MD Activator de întărire a feței

Perricone MD Face Moisturizer de Finisare

Almay Longwear & impermeabile pentru ochi machiaj Remover pads, 80 Ct

"Eu folosesc tampoane Almay machiaj remover."

SkinMedica TNS ser de bază

"De asemenea, folosesc Skinmedica TNS Essential Serum. Facialistul meu din Los Angeles, Vida Emanuel, mi-a spus despre asta. Pumpi două picături pe mâini și frecați-le împreună. Dimineata si noaptea. Sunt religios despre asta.

LipSmart Ultra-Hidratant Tratament pentru Buze Hidratant și Volumizer

"Îți voi spune ce este cu adevărat bun: balsam de buze LipSmart. Îl aduc la Zitomer. Și de Terry Baume de Rose. Asta e uimitor. Am folosit-o pentru totdeauna, îmi împletește buzele.

De Terry Baume de Rose

L'Oreal Parfum de Ochi Pleoape Voluminoase

"Ochelarii mei sunt lenjeria de corp voluminoasă a lui L'Oréal. Eu folosesc maro. Eu fac ochi fumatori. Am pus-o sub ochii mei și pe pleoapele mele, și iau o mică pensulă și o smulg și apoi o curăță cu un vârf Q. "

Chanel Le Volume Mascara

"Apoi folosesc o rimel Chanel, și asta-i tot ce fac."

Shu Uemura Kengo Feather

"După ce îmi spăl părul, folosesc Kengo Feather de la Shu Uemera. Ridică rădăcinile, îți dă un mic corp.

Sally Hershberger 24K rădăcină invidie Ultimate Boot rădăcină

"Și chiar înainte de a-mi pune părul - de obicei, cu role sau câteodată o voi spăla - voi folosi Sally Hershberger Root Envy. Pur și simplu îți ridică părul puțin.

L'Oréal Parfum de par Elnett Satin

"În cele din urmă, folosesc sprayul de păr L'oréal Elnett. Folosesc dimensiunea de călătorie pentru că nu-mi place să iau o sticlă mare. De asemenea, cumpăr pastă de dinți în mărimea călătoriei. Nu-mi place să am o pastilă de dinți în baie; Trec rapid prin ele, dar un mic arata mult mai bine. "

Tempur-Pedic pernă medie pentru gât

"Am scris acest lucru în broșura mea: întotdeauna dorm pe spate, cu capul plin de crăpături într-o pernă de cauciuc spumă care susține gâtul meu. Acesta este cel mai bun mod de a păstra munca doctorului Imber. "

Pe hainele ei

Eres Lumière Monica Împletituri Stretch-Jersey

"Am purta lenjerie Eres. Nu l-ar părăsi fără ea. Nu-mi vine să cred că îți spun asta. Se potrivește doar. Este scump, iar tu primești pentru ce plătești.

Fogal Opac 30 Denier Ciorapi

"Am purta ciorapi Fogal pentru că au o culoare galbenă. Se potrivesc, sunt de calitate superioară. Mă duc într-un magazin universitar cu pantofii și fustele mele și îmi potrivesc costumele cu tinuta mea. Am sute de perechi. Este o obsesie; Nu glumesc."

Soft Faux Rabbit Fur Pom Pom, Set de 10 buc

"În primul rând port pantofi și pantofi de pisoi. Recent, m-am dus la M & J Trimming și am primit zeci de bile de blană, toate culorile diferite. Am venit acasa si mi-am luat 20 de perechi de pantofi vechi si i-am adus la cizmarul meu la Empire Repair si i-am facut sa-i coase. Trebuie să-ți spun că e un dop. E ca și cum ai avea un Pomeranian. Oamenii mă opresc și spun: "Dumnezeule, de unde le-ai luat?" Dar nu sunt pentru vremea rea ​​- dacă nu aveți un șofer care să vă poată scoate dacă suflă ploaia. "

Pe dieta ei

Ideal Protein Mangosteen Enhancer de apă 14 Porții

"Nu beau alcool. M-am dus recent la un doctor de dietă și urăsc gustul apei, așa că mi-a dat acest lucru, un produs de îmbunătățire a apei cu aromă Ideal Protein. Îl păstrez în geantă și apoi la o petrecere, mă duc la bar, ordonă apă cu gheață, rupe acest lucru și se toarnă pudra în băutură. Sunt calorii zero și sunt delicioase. Am folosit-o noaptea trecută la gala Fundației SIDA a lui Elton John. "