crede-mă că ar trebui să știu

Cum se instalează o mașină de spălat cu plug-in în apartamentul tău mic

Anonim

Nici unul dintre acestea nu va necesita răsucirea cu o manivelă.

Ultima dată când am adus haine la spălătoria care urma să fie spălată, uscată și pliată, costa 52 $. Acesta este un preț perfect acceptabil pentru multe articole - cum ar fi o nouă pereche de pantofi sau un ceas - dar pentru o spălare și pliere de două ori pe lună, nu este durabilă. Nimic nu se aruncă în sus și în jos pe cele patru trepte de scări către apartamentul meu, trăgând o pungă de 30 de lire sterline la cea mai apropiată spălătorie de spălat. Mai ales în timpul iernii. Și vara. Soluția mea este o mașină de spălat portabilă - unul dintre acei băieți care se conectează la o priză regulată și un robinet și pe care-l presupuiți că nu poate funcționa foarte bine. Într-adevăr, nu funcționează foarte bine. Dar funcționează, mi-a salvat sute de dolari și am venit să iubesc lucrurile.

Cele mai multe mașini de spălat-uscătoare necesită un dulap dedicat, hookups specializate de apă, și prize de înaltă tensiune. Mașinile de spălat portabile nu necesită niciunul din aceste lucruri. Ei iau câțiva metri pătrați și folosesc instalații sanitare regulate. Aceste mașini nu usucă hainele; în schimb, au un ciclu de centrifugare, care este, în principiu, un spinner motorizat de salate, care reduce umflarea hainei de la "umezirea umedă" la "mai puțină umectare decât înainte". Din toate aceste motive, mașinile de spălat portabile nu sunt pentru toată lumea, fie un dumnezeiesc pentru unii. Trebuie să găsiți rufele de rufe într-o spălătorie, fie prea dureroase, fie prea scumpe. Poate că sunteți părinte de copii mici și aveți nevoie de o mașină mică și eficientă pentru a spăla hainele copiilor, care sunt adesea dezgustătoare și colorate. Și vă ajută dacă aveți o cantitate bună de lumină solară directă pentru uscare. O fereastră însorită și mare este bine; un balcon sau scape de incendiu este mai bun.

Când am decis să cumpăr o mașină de spălat portabilă, am făcut cele mai bune cercetări pe care le-am putut realiza, care în cea mai mare parte au constat în citirea recenziilor Amazon și vizionarea videoclipurilor YouTube slab filmate. Am ajuns cu Haier HLP21E, deoarece toate modelele Haier par practic aceleași, iar acesta a fost vândut pe Craigslist, pentru 50 de dolari, un cartier peste. Este o mașină all-in-one, adică același tanc spală și rotește hainele și este fabricat din metal solid, în loc de plastic. Deoarece mașinile portabile de spălat sunt mici și nu atât de puternice, trebuie să fii un fel de atent în modul în care le încărcați. O sarcină prea mică și ciclul de centrifugare va fi aruncat în afara balanței; prea mare și va avea probleme în spălarea întregii încărcături, dar dezavantajele sunt surprinzător de mici comparativ cu avantajele. Modelul pe care îl am este întrerupt (deși de acum există câteva produse folosite fiind vândute de la Amazon's Warehouse), dar acestea sunt cele pe care le-aș lua în considerare dacă ar fi trebuit să o fac din nou. Dacă bâzâiți de rufele de fiecare dată când vă lăsați punga de haine murdare la spălătorie, verificați una din acestea.

Mașinile de spălat portabile recomandă

Black + Decker portabil mașină de spălat rufe

Cele mai bune mașini de ansamblu sunt mașinile de încărcare cu un singur flux. Câteva companii diferite fac aceste lucruri - cum ar fi Haier pentru care am mers - dar cel mai bine revizuit pe Amazon este de la Black & Decker. Nu deține cât de mult ar putea, la doar șase kilograme, dar se va potrivi în mai multe locuri și va trece prin întreg ciclul de spălare-clătire-scurgere-spin-uscat fără a fi nevoie să faceți nimic. De asemenea, are roți și este fabricat din metal (mai degrabă decât din plasticul modelelor mai ieftine), care este mai durabil și permite mașinii să se laude cu un ciclu mai uscat și mai eficient de centrifugare. Aceasta este cea pe care o voi cumpăra dacă trebuia să o fac din nou.

Kuppet Mini Portable Washing Machine

Kuppet Mini este o mașină de însoțire, ceea ce înseamnă că mașina de spălat și salată se află în două compartimente separate. Turnatorul este puțin mai mic decât mașina de spălat, ceea ce înseamnă că puteți spăla doar o jumătate de spălătorie cât puteai într-o mașină all-in-one de dimensiuni similare - deține doar 4, 7 kg de rufe. La această dimensiune, este mai bine să utilizați mobil, poate într-un RV sau pentru persoanele cu case mici, care au nevoie de o cale rapidă de spălare a scutecelor de pânză sau ceva de genul asta.

Masina de spalat cu tub dublu compacte Kuppet

Kuppet face câteva dimensiuni ale acestora; aceasta este de aproximativ două ori mai mare, având 10, 1 pounds de rufe în partea de spălare. Aceasta este dimensiunea standard pentru mașinile de spălat portabile care pot înlocui mașinile de spălat normale, dar este cu siguranță mai mică decât o mașină de spălat normală. Un lucru frumos despre mașinile Kuppet este că pot fi umplute doar prin dărâmare într-o găleată de apă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea adaptoarelor potrivite și a hookups. Această mașină, merită remarcată, se numără printre cele mai mari portabile pe care le puteți găsi, astfel încât să puteți spăla mai multe rufe pe lot, dar la mai mult de doi metri lățime, veți avea nevoie de mai mult spațiu pentru aceasta.

Adaptorul de deviere a apei

Delta braț de duș Delta

Supapa (în cazul în care înșurubați furtunul care se conectează la o sursă de apă) este un echipament complet standard pentru mașina de spălat. Puteți să le înlocuiți după cum este necesar cu furtunuri foarte ieftine dintr-un magazin de hardware. De acolo, puteți cumpăra adaptoare care vă vor permite să înșurubați furtunul în orice sursă de apă doriți, dar vă recomand să faceți duș. Acest lucru ridică problema de a deșuruba mașina de spălat și de a înșuruba un duș atunci când doriți să luați un duș, și invers atunci când doriți să spălați hainele. Nu este ideal, dar există și un adaptor pentru aceasta - problema a fost rezolvată.

Accesorii de uscare

AmazonBasics Rack de uscare pliabil

Uscarea este o problemă. Aceste mașini de spălat au un ciclu de centrifugare care este destul de bun pentru a obține exces de apă afară, dar hainele dvs. vor apărea ușor umezite și cu siguranță nu pot fi purtate. Există câteva soluții, dintre care mai întâi este un suport pentru uscare. Sunt cele mai bune atunci când sunt plasate în lumina directă a soarelui, de preferință în aer liber - folosesc balconul meu mic - sau într-o fereastră însorită. Optați pentru un metal ca acest model AmazonBasics, deoarece cele din lemn, în timp ce sunt mai ieftine, se rupe adesea de stresul de a avea haine grele și umede atârnate pe ele de ore. Partea superioară a rafturilor de uscare este că acestea sunt super ieftine, sunt libere să funcționeze, nu utilizează energie electrică și se rostogolesc într-un ambalaj plat cu ușurință.

MeyKey Portable Drying Heater

Acest uscător MeyKey este un suport de uscare închis într-o pungă, cu un mic încălzitor atașat. Acestea sunt destul de reduse de energie și vor face o treabă bună de a usca hainele mai eficient decât un raft uscat la aer. Revizorii pe Amazon îl iubesc.

Panda Compact uscător de rufe

Nu există multe mașini de spălat electrice care să se conecteze la o priză standard de 110 volți, însă recenzenții par să le placă acest model Panda, care este descris ca uscarea unei încărcături de rufe în aproximativ două ore, cu un minim de dolari adăugat la factura electrică. Dar acestea sunt scumpe; dacă optați pentru cea mai bună mașină de spălat și acest uscător, căutați aproximativ 500 de dolari, ceea ce ar putea fi mai mult decât doriți să cheltuiți.