micro vânzări

Huxley (îngrijirea pielii de alegere în rândul participanților la zborul coreean) este de 50% oprit

Anonim

Am aflat despre linia Huxley de îngrijire a pielii coreeană, atunci când Cut a revizuit produsele sale în februarie. Brandul se bazeaza pe o pereche de ciocolata - o suculenta despre care se spune ca are calitati antiinflamatoare - in toate produsele sale, motiv pentru care Huxley devotees raveaza despre beneficiile de hidratare si efectele generale de calmare a pielii. Am încercat de multe ori pe noi înșine și putem garanta că merită cu adevărat hype-ul.

Dupa lansarea la Glow Recipe, a decolat in Statele Unite (si a castigat un val de noi adepti printre editori de frumusete si pasionati de ingrijire a pielii), dar este de asemenea disponibil la Nordstrom, unde toate seturile de frumusete ale Huxley sunt de 50% . Este cel mai bun moment pentru a vă împărți dacă sunteți curioși - în loc să alegeți și să alegeți produse, puteți să luați un set și să încercați două sau trei dintr-o dată (pentru o fracțiune din prețul inițial).

Huxley Trio antioxidant

Acest set conține un toner revigorant, o cremă "anti-gravitațională", ambalată cu antioxidanți care stimulează strălucirea, și o esență perene cel mai bine vândută, pe care Cutley o spune Ashley Weatherford, este într-adevăr mai mult ca un ser.

Huxley Extra Moisture Trio

Dacă doriți doar să vă arătați un pic mai roșu, ați putea încerca acest set care conține tonerul, secretul uleiului de Sahara pe care Weatherford îl spune că se blochează în umezeală fără a vă face să arătați grași și o cremă strălucitoare care conține squalenă hidratante) și aloe.

Huxley Hydration Trio

Aici, avem tonerul, o cremă hidratantă pentru înghețată și proaspătă, și esența Apă de apucare pe care Weatherford o spune că este "răcoritoare ca spa" și funcționează ca un hidratant ușor.

Huxley Cleansing Duo

Ne place cât de delicată este această apă de micelar de curățare și atingerea ușoară a acestui gel de curățare, care îndepărtează cu ușurință murdăria și machiajul și lasă pielea moale la atingere.

Huxley Antioxidant Duo

Și dacă doriți doar să ridicați și să vă străluciți pielea, nu puteți merge în neregulă cu acest duo antioxidant care conține Secretul esenței de ulei de Sahara și cremă antigravită.

Huxley Extra Moisture Duo

O versiune abreviată a trio-ului de umiditate extra, dacă nu doriți să încercați tonerul.

Huxley Hydration Duo

O versiune redusă a trio-ului de hidratare, care nu este destul de scumpă (și încă o afacere atât de bună pentru două produse simultan).

Huxley Oil Duo

Și un doi kilometri de uleiuri Huxley.