inspecție apropiată

Sunt o mama nouă lipsită de somn, mulțumită acestui bassinet

Anonim

Am urmărit cu ochii noștri cum bassinetul proiectat de Yves Béhar a făcut acest copil să doarmă. Imagine: Bobby Doherty / New York Magazine

Pentru cel mai recent ghid de cadouri de vacanță , am primit o demonstrație a noului Bassinet SNOO și am fost impresionați de cât de repede a stârnit copilul demo pentru a dormi. Dar am vrut să-i dăm o încercare corectă, așa că am cerut SNOO să trimită o mostră noului nostru prieten. Zece săptămâni mai târziu, iată raportul ei.

Trebuie să recunosc că, ca mulți dintre colegii mei din Brooklyn, sunt un devotat al dr. Harvey Karp. El este medicul pediatru care a scris cel mai fericit bebeluș pe bloc cu aproape 15 ani în urmă, și a schimbat ulterior modul în care am calma sugarii nostri isterici. Am văzut foarte mult versiunea DVD când eram însărcinată. Deci, când copilul avea vreo 6 săptămâni și am auzit că dr. Karp a ieșit cu un bassinet special conceput - care se adresează a trei din cele cinci pași ai lui "S" de a calma un copil plâns (Swaddling, Shhsing și Swinging) - Am fost înclinat să cred că ar funcționa. Și justifică cumva prețul de 1.200 de dolari.

În ziua în care am primit SNOO, micul Zoi dormise lângă patul meu într-un bassinet care a primit 4, 5 / 5 stele pe Buy Buy Baby. M-am simțit mulțumit, dar, de asemenea, trăiesc toate luptele tipice pe timp de noapte: trezirea frecventă, anxietatea irațională și copleșitoare a siguranței și incapacitatea de a stăpâni povara. Dacă copilul nu mă trezea singură, m-am ținut sus, verificând că a fost înfășurată în siguranță și pe spate toată noaptea. SNOO a promis să ușureze o parte din această încărcătură psihică.

Povestiri similare

Care este cel mai bun cadou pentru bebelusi?

În ceea ce privește ușurarea lucrurilor, a început într-un început minunat cu ambalajul perfect organizat (ca o versiune uriașă a unei cutii iPhone) și cu ansamblul 1-2-3 (abia aveți nevoie de manualul de instrucțiuni). Setul include bassinetul cu patru picioare - ca arhitect, am simțit o apreciere extraordinară a liniilor sale curată, a nucilor de nuc și a picioarelor conice din mijlocul secolului al XX-lea, împreună cu trei saculete SNOO, o căptușeală pentru saltele, o acoperire pentru saltele, și priza de ieșire.

Operarea sistemului SNOO activat electronic este, de asemenea, simplă: Îndepărtați copilul într-un SNOO Sack, care se fixează în SNOO și garantează că va rămâne pe spate; apoi reglați nivelurile multiple de "calmare", fie prin utilizarea butonului de control din partea frontală a casetei, fie prin intermediul aplicației smartphone. Nivelurile sunt reprezentate de culoare: albastrul fiind cel mai scăzut grad de balansare și zgomot alb, iar portocala fiind cea mai mare. În timp ce copilul plânge, SNOO răspunde automat prin creșterea nivelului de calmare. Dacă toate nivelurile sunt încercate și bebelușul nu se calmează, indicând faptul că are nevoie de atenție fizică pentru hrănire sau schimbare, funcția este oprită. (Atunci e pe tine.)

După ce am testat acest proces timp de zece săptămâni, am constatat că toate zgomotele albe și vitezele optimizate ale motorului au făcut într-adevăr o diferență. Acum, o avertizare imensă este că soțul meu și cu mine am fost binecuvântați cu un copil care nu este un critic, care se trezise rar în afara atunci când avea nevoie să mănânce. Dar, de cîteva ori, a trezit-o între hrănire, SNOO o va trimite înapoi la culcare la al doilea nivel liniștitor (verde), în câteva minute. Rar am trecut prin întregul spectru de culori. Din experiența noastră, SNOO a fost cea mai eficientă balansare Zoi de a dormi după hrănirea din timpul nopții. Va dispărea imediat. Nu aveți nicio idee cât de recunoscător am avut acele extra, prețioase minute de somn pentru mine.

În compararea notelor cu alte mame noi, nu sunt sigur că SNOO-ul și-a accelerat capacitatea de a dormi noaptea; modelele ei par similare cu cele ale altor copii: la vârsta de 6 săptămâni, ea dormea ​​de patru ore, care se întindea la șase ore cu vârsta de 10 săptămâni. Dar pot spune că ameliorat multă neliniște care încă a afectat părinții non-SNOO. În ceea ce privește produsele împletite - și doar verificați istoria mea Amazon Prime, am încercat destul de mult toate acestea - mă voi strădui chiar să vă revendic SNOO Sack-ul este cel mai bun pe piață. Nici unul dintre ceilalți nu ar fi putut să o facă să se lupte să scape și, în cele din urmă, să reușească, dacă nu ar fi super-complicați și consumatoare de timp pentru a construi (dacă nu ați observat o temă aici, maternitatea ma învățat că fiecare minut în plus se simte ca o oră în această etapă a jocului - mai ales dacă sunteți pe cea de-a treia schimbare a scutecului în mijlocul nopții). SNOO Sack, da, arată puțin ca o jachetă, dar este o salopetă adorabilă. Velcroul și fermoarul cu buzunare rapide au ținut Zoi în capot și au ținut brațele jos. Materialul ușor, elastic, cu plasă integrată, ma făcut convins că nu se supraîncălzește. Am făcut multe minute suplimentare de odihnă, știind că era confortabilă în swaddle ei și ferm pe spate. Singurul dezavantaj a fost rezultatul chel în spatele capului - dar ea va ieși din asta.

Cea mai mare preocupare, acum că vrem să tranziționăm Zoi la pat, înainte de a mă întoarce la muncă, este modul în care se va ocupa de trecerea de la toate balansurile pe mai multe niveluri și liniștitoare până la nici o mișcare (chiar dacă funcția de înțărcare a SNOO ar trebui ajutați-vă cu acest lucru). Dr. Karp a proiectat bassinetul pentru a fi folosit până la șase luni, dar din moment ce nu avem acest tip de timp, trebuie să vedem ce se întâmplă în continuare. În ceea ce privește prețul considerabil, este greu de spus dacă merită sau nu, dar până în prezent sfatul meu față de prieteni a fost acesta: Dacă puteți găsi o cameră în buget - sau mai bine, adăugați-o la registrul copilului dumneavoastră un potențial cadou de grup de la cei dragi - veți fi foarte, foarte recunoscători pentru toate momentele de pace de pace.

SNOO Smart Sleeper

SNOO Sack

SNOO Smart Sleeper 100% Fibră din bumbac organic