acest lucru este incredibil

Sunt acum membru al lanțului Mary Jane Daisy

Anonim

Autorul în panglica ei din Pandamerica Mary Janes.

Prima dată când mi-au reintrodus viața au fost cam acum un an. Pe Instagram. Și pe picioarele prietenului meu foarte elegant, Laurel Pantin. Mi-am dat seama că probabil că erau o interpretare insuportabilă, scumpe, dar am mâncat-o oricum: Care sunt acele drăguțe Chinatown Mary Janes "

Dacă, ca mine, ați purtat-o ​​înapoi în anii '90 (o versiune anterioară a avut un trandafir brodat pe partea de sus), veți fi bucuroși să știți că nu s-au schimbat multe -can-top-ul de fixare este încă un fel de rickety, ele oferă încă sprijin arc negativ (deși alunecare-vă permite să meargă în jurul oarecum mai elegant, cred), și ei încă, în mod fiabil, adăugați o răcorire instantanee retro la orice echipament. Ceea ce a fost actualizat, cel puțin cu stilul pe care îl vând pe Pearl River (și aici, pe Amazon, pentru câțiva dolari mai mulți), este baza care acum vine în negru. (Ei vin, de asemenea, în unele culori de in, ceea ce le ia mai mult într-o direcție Eileen Fisher.)

Deci, când i-am scos și le-am purtat în birou acum câteva săptămâni, redactorul natural, Katy Schneider, a fost: "Unde ai primit aceleași lucruri?" Și prima regulă de a copia pe cineva nerușinat este de a fi foarte util în a lăsa pe alții să facă la fel. Ea a luat o pereche după muncă în acea zi. Apoi, părea, așa au făcut și o mulțime de oameni. Un prieten de Katy are o pereche în mătase marină. Prietenul meu Liz a plecat pentru catifea roșie. Marginea marionetelor Mary Jane începuse. Am văzut ceea ce pare a fi o casă mai bună pentru Joana Avillez. Și Maryam Nassir Zadeh oferă o opțiune de 386 USD. Pentru aceste iterații prețioase, vă voi spune să cumpărați tranzacția reală de 20 USD - costul pe purtător pur și simplu nu poate fi bătut. Și direcționați-vă prietenii să facă același lucru atunci când invită invariabil.

Pandamerica Bumbac pentru femei Mary Jane

Mai multe pantofi de vară aprobate de Strat

Charleston Shoe Co. Monterey sandale

Merrell Hambleton ne-a povestit mai întâi despre aceste sandale superconfortabile, care sunt mai confortabile decât cele plate: "Iată de ce ele sunt perfecte: curelele late, elastice acoperă doar picioarele voastre, pentru a le face să arate tăiate și pentru a reduce la minimum orice șoc lateral". Patru din cele cinci degete ale picioarelor tale și doar un indiciu de "scindare a picioarelor" (acesta este un termen groaznic, dar crede-mă, este de dorit) să privești în față. Umblați în ele. Fugiți în ele. Nu luați niciodată o taxă în ele - ei chiar se simt ca niște adidași. Veți primi complimente pe aceste pantofi, iar complimentele vor fi de la străini bine îmbrăcați. Din când în când, veți vedea un tip particular de artă, soție tânără sofisticată (de obicei, în Greenpoint) purtându-le, de asemenea. Am spus că sunt 100 de dolari?

Birkenstock Sandale femei Gizeh EVA

Aceste sandale EVA Birkenstock, mai ușoare decât aerul, sunt mai ușor de curățat și se potrivește perfect cu momeala Instagram, după cum scria scriitorul Alison Freer: "Sunt extrem de flexibile și mult mai ușor de curățat decât versiunile clasice de plută-picioare - bun de plecare. Spre deosebire de cele mai multe pantofi din plastic, nu există muchii ascuțite sau cusături care să-ți taie picioarele și nu cântărește aproape nimic - făcându-le ambele pe picioarele tale și un vis pe care să-l îmbraci pentru călătorii. (Le-am pus pe Instagram și au explodat la fel de mult ca orice imagine pe care am postat-o: 229 le place și 46 de comentarii.) "

Hoy pantofi Sare de apă de sare

Redactorul asociat Katy Schneider și-a declarat dragostea pentru aceste sandale de vară în timpul Săptămânii picioarelor: "Există într-adevăr doar două lucruri care trebuie spuse despre aceste sandale fabricate de St Louis, care au fost inițial făcute pentru copii: (1) și (2) nu cred că vor ieși din stil. Chiar cred asta! Și trebuie să aveți încredere în mine pentru că sunt un sclav al tendințelor. "