lucruri ciudate pe care le iubim

I aduc acest pungă chinezesc cu mine pretutindeni

Anonim

Ușor de parcurs cu și chiar mai ușor de stăpânit.

Mallrat-urile au făcut întotdeauna Hacky Sack atât de ușor încât este practic plictisitor să privim. Dar chiar și cei născuți cu entuziasm sportiv pot găsi dificultăți în susținerea unui joc lung. În căutarea unor lucruri mai ușor de jucat pentru perioade lungi de timp (mai ales cu parteneri mai puțin siguri), am găsit jianzi, un dispozitiv chinezesc cu pene datând din secolul al II-lea î.en Înapoi la liceu, fratele meu mai mic a adus o casă de la școală un profesor favorizat, care sa întors recent din China, ia acordat-o. L-am lovi în jur în sufragerie când nu ne-am simțit ca să facem temele. Cu patru pene, de obicei culori vopsite vopsite, aplicate pe o bază din material plastic sau cauciuc, arată aproape ca un baston de badminton, dar în loc să-l lovești cu rachete, trebuie să-l ții în aer prin lovirea lui ca un Hacky Sac.

Penele oferă rezistență și încetinesc căderea jianzi, făcându-i mai ușor jucătorilor mai tineri să anticipeze aterizarea. Dar nu este doar un joc de îndemânare pentru copii; ușurința jianzi poate da celor cu o coordonare excelentă a ochilor mâini ocazia de a dezvolta trucuri (a verifica acest tip care se arată cu genunchii și vârfurile picioarelor).

Colorat Feather Jianzi

Jianzi, care are nume diferite în toată Asia, a devenit un partener de călătorie permanent pentru mine. Ieftin, cu impact redus și simplu, este ușor să luați cu mine oriunde. Singura parte complicată este găsirea unei modalități de stocare. Un jianzi este greu de rupt, dar îndoirea penei îl va distruge. Puneți-l într-un recipient gol pentru tenis de buzunar sau în buzunarul cu sticlă de apă pe cele mai multe rucsaci. Veți avea ceva de făcut atunci când zborul acasă este întârziat încă o dată.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Cele mai bune pantofi de călătorie: Hers and Edition