lucruri despre care nu vorbim

Pot sa-mi rad in sfarsit datorita acestei baghete din plastic

Anonim

Doar lipiți aparatul de ras în capătul doohickey.Foto: Amabilitatea vânzătorului. Getty Images

Primul pas în rezolvarea oricărei probleme este să recunoaștem că există unul. Deci, aici mergeți: aveți părul înapoi. Și când spun "tu", mă refer la mine. Mi-a crescut în 20 de ani, ca o forță proastă de avansare - inițial pe piept, înainte de a îndepărta clavicula, care se ridică pe umeri și "Bine, băieți, acum pe cealaltă parte". urs.

Am incercat depilatoare mirositoare si ceara profesionala, dar chiar si cele mai delicate tehnici de "macinare" au condus la rashesuri rosii puternice care s-au diminuat la fel cum a revenit si mirosul. Bărbatul este singura opțiune, dar aici este chestia de a-ți rade propriul spate - trebuie să fie fie o dublă îmbinare medicală ciudată, fie să ai pe cineva care te iubește suficient ca să o facă pentru tine. Chiar și soția mea spune că nu suntem încă acolo.

Soluția: Razorba, o baghetă ieftină, în formă de ciocan, care mă înșurubează pe Gillette Mach 3 Turbo (care funcționează cu cele mai multe mașini de găurit Gillettes, Bics și de unică folosință) și îmi permite să fac singură fapta cu ușurința unui zgâriet . Mi-am luat Razorba din 2006, după ce a apărut în poștă la postul meu de bătrână pentru bărbați. Cu o mică contortură în fața oglinzii pentru baie, îmi netez o bomboană de cremă de ras pe umeri și pe spate. Îmi pun mâna pe Gillette pe bagheta Razorba și am efectuat câteva mișcări ușoare pe spate (a fost crucial pentru a obține un triunghi imposibil de atins în mijlocul spate). După o clătire rapidă, îl lipesc pur și simplu într-un sertar. Razorba seamănă cu o jucărie de sex produsă de IKEA, iar dacă o întreabă cineva, probabil că este mai puțin jenant să mergi cu această explicație decât cu cea reală.

Razorba Spălarea părului din spate

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cele mai bune umbrele , cuțite de friptură , bagaje rulante și covoare de yoga. Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Tricourile celor mai buni bărbați albi, potrivit lui Men