cumpărături compulsive

Nu pot să nu cumpăr: cămăși cu breton

Anonim

Autorul, la vârsta de 3 ani, într-o cămașă Breton și salopete.

Bretele de tricot au început ca o uniformă mandatată pentru armata franceză în anii 1850, cele 21 de dungi albastre și albe (câte una pentru fiecare dintre victoriile lui Napoleon) să fie mai ușor de observat de marinari aruncați peste bord. Acum, totuși, ele sunt preferate de civili, o uniformă pentru slujitorii de duminică și școala de dimineață.

Autorul din nou la vârsta de 3 ani cu unchiul său Kris Bergen și mama lui Candice Bergen.

Am colectat variante de cămașă clasică marinière de la liceu (și, după cum dovedesc vechile fotografii, chiar mai devreme), un semn nu-atât de subtil pentru moștenirea mea franceză. Un vis adolescent care arata ca un casual Coco Chanel sa transformat într-o dorinta colegiala de a imita gaminele Jean Seberg si acum la 32 de ani ma fac sa ma simt ca mine. Nu cumpăr tricouri simple, doar dungi. Nu pot să o ajut. Eu doar le cumpăr. Chiar și după ce ducesa de la Cambridge le-a integrat în rotația dulapului ei și au pierdut un pic din insuciența lor Rebel Fără Cause, am persistat. Îmi plac toți - atât clasicii din Saint James sau Armor-Lux, cât și noile mărci precum La Ligne și Kule care au rotit linii întregi în jurul ideii cămășii dungate. Sunt un tradiționalist, totuși, atunci când vine vorba de formă: Îmi place un guler clasic barcă cu mâneci lungi. Acestea sunt cele pe care le iubesc și pe care le dețin (plus câteva pe care le privesc).

Tricourile cu dungi de breton pe care le dețin

Sf. James Minquiers

Clasicul. Nu puteți obține mai multă autenticitate decât marca istorică Bretagne. Eu personal prefer bumbacul moale al acestui stil, dar au, de asemenea, multe în bumbac mai gros.

La Ligne US Navy Tee

Bumbacul cel mai moale și forma perfectă de picioare. De fapt, am avut deja acest lucru în albastru și roșu clasic, dar nu am putut rezista acestei noi culori de sherbet.

APC Nikki cu mâneci lungi dungi de bumbac top

O actualizare de șold pe silueta clasică și combo de culoare. Îl port în toamnă, cu o pungă de geantă și blazer, și mă prefac că sunt în Dragoste .

Armour-Lux Breton Striped Shirt

O altă marcă clasică franceză, Armox-Lux face o cămașă dungată cu o tranșă mai subțire și un trandafir praf neutru pe care îmi place să-l stratificăm sub pulovere.

Everlane Heavyweight Tee

Într-o culoare mai închisă și negru, această opțiune Everlane este o mașină mare de iarnă. Îl port acasă când este nepotrivit sau stratificat sub covoare și haine odată ce mă aventurez afară.

Kule Boy prieten

Îmi place cum acest brand mai nou se lipeste de forma originală a marinarului cu stilul iubitului. Este suficient de lungă ca să atingă fundul de jos, ceea ce îmi place cu mult mai spațiu. Această nuanță de albastru nu ar ajuta un marinar să fie mai vizibil peste bord, dar l-am lăsat pe el.

Petit Bateau Iconic breton cu maneca lunga

S-ar putea să vă gândiți la Petit Bateau ca fiind un brand pentru copii, dar asta ar fi o greșeală gravă. Pălăriile lor dungate sunt bumbacul perfect, plus că nu puteam rezista descrierii culorii franceze a acestui lucru: Poussiere / Ble (Praf / Grâu).

Și pe cele pe care vreau

MIH Jeans Tricou de bumbac simplu

Îmi place cât de subțiri sunt aceste dungi și, cu culorile, mă face să mă gândesc la un lollipop de la Willy Wonka și cine nu vrea să poarte asta?

Tricou cu tricou Jr.Crew cu Grosgrain Trim

Această culoare strălucitoare de cireșe, tăiate kicky și detaliile detaliate ale manșonului grosgrain o fac irezistibilă oricărei preparate din Coasta de Est (adică, mine).

MDS Stripes Charlotte Boatneck

Detaliile triunghiului de pe gulerul din spate al acestui barci sunt ceea ce îl face să iasă în evidență, iar manșoanele cu trei sferturi și silueta potrivită îl fac perfect pentru înfășurarea unei fuste sau a pantalonilor.