cumpărături compulsive

Nu mă pot opri să cumpăr difuzoare de ulei ca cadouri de casă

Anonim

Ei vor râde - și apoi vă vor aprecia - cadou.

Să nu mă laud, dar m-am mutat în primul meu apartament solitar din New York în primăvara asta. Era si timpul; Am crescut prea mult în căile mele de a accepta criticile unui coleg de cameră care ar putea să nu "se bucure" de geanta de origine islandeză Doritos, pe care am atârnat deasupra chiuvetei din bucătărie. Pentru a sărbători, mama mi-a trimis noul "lucru preferat", care sa dovedit a fi un DoTerra "Diffuser Petal" - un mister întâlnește arzătorul de tămâie sau o modalitate de a "pătrunde în atmosferă o ieșire ultra-fină,, eliberând beneficiile aromatice și terapeutice ale.

uleiuri esențiale ", scrie site-ul doTerra. L-am respins ca pe o tendință la început, uleiurile esențiale s-au simțit ca o alta inutilă schemă de marketing pe mai multe niveluri, dar după ce am început să ard uleiul de miezul nopții (și uleiul din mijlocul amiezii și uleiul de dimineață ocazional), mi-am dat seama că acest difuzor era leneșul perfect soluția persoanei de a face mirosul de acasă ca un spa. (Este, de asemenea, parte umidificator, de asemenea.) Nu pot obține destul.

Acum, cumpăr un difuzor de ulei de fiecare dată când un prieten se mută într-un loc nou. Mi-am dat seama că este cadoul perfect - aspectul este simplu și adesea ușor de ascuns - ceva ce puteți cumpăra chiar și cei mai bogați dintre oamenii ale căror gusturi rulează gama. Un difuzor de ulei este ceva ce niciodată nu ar cumpăra pentru ei înșiși, dar se simte ca un mic lux. (Când vine vorba de uleiuri, dacă căutați un set bun, îmi place acest pachet starter.) Pot amesteca și se potrivesc uleiurile pentru un miros ideal, umplând noul lor loc cu tămâie-lavandă sau, preferința mea, portocalie -mentă. Mai jos, difuzoarele mele preferate de ulei, care fac cele mai bune cadouri pentru casa (si hostess).

Pentru prieten.

cine sunt eu (dacă ești mama mea)

DoTerra Petal Diffuser

Un pic mai scump, dar Diffuserul Petal funcționează bine și este plăcut să te uiți. Se aprinde, de asemenea (și o lumină galbena calmantă) și deține suficientă apă pentru a dura până la patru ore.

Pentru prietenul care a avut o dată o lampă de lavă

Difuzor de ulei esențial Sztrokia

Puțin mai mare, acest difuzor se mândrește cu un "design 3D magic" pe care fotografiile nu-l fac dreptate. Vedeți-o în mișcare, de la un comentator care a spus că merită fiecare bănuț. Chiar arata magica.

Pentru prietenul care roagă deja sticlă superbă

Difuzor de ulei de esențiale pentru aromoterapie de sticlă Coosa

Îmi place acest lucru pentru că poate fi greșit și pentru o vază de sticlă simplă.

Pentru prietenul al cărui apartament seamănă cu un restaurant italian romantic

Afloia Difuzor de aromoterapie

O modalitate amuzanta de a evita orice incendiu, acest difuzor mai mic arata ca o lumanare aprinsa. Puteți lăsa să "arzi" atâta timp cât doriți!

Pentru prietenul minimalist

Urpower Aroma Difuzor de ulei esențial

Aceasta am văzut recomandat de Engadget pentru designul său simplu, de bază și de lungă durată.

Pentru prietenul care visează să trăiască într-un spa

Tonerone Difuzor de ulei esențial

Ooh, acest difuzor de băiat rău vine în bambus șic - lumină și întuneric! Perfect pentru a se potrivi stilului tău de viață deja Zen.

Pentru prietenul al cărui motto este "setați-l și uitați-l" atunci când vine vorba de design

Asakuku Premium Diffuser de ulei esențial

Da, marele tată al difuzoarelor. Acesta poate dura 20 de ore pe un rezervor. Am cumpărat asta pentru dormitorul meu în plus față de darul mamei mele pentru că sunt extrem de leneș.