cumpărături compulsive

Nu mă pot opri să cumpăr produse pentru copii

Anonim

Bun pentru copii și adulți.

Prima mea achiziție de frumusețe la mutarea la Los Angeles la începutul anilor '90 a fost o sticlă de Petit Guerlain, un parfum destinat copiilor. Am mirosit-o pe un copil aparținând unei actrițe de mare nume, iar când mi-a spus că este franceză (și disponibilă doar la Barneys), am fost imediat vândută. A fost o formulare ușoară, fără alcool, care mirosea ca lămâi scumpe și levănțică proaspătă și am purtat-o ​​timp de zece ani până când au încetat-o ​​în 2014. (Petit Guerlain a relansat recent o nouă formulă și este minunat, dar nu miroase suficient de aproape de original pentru a-mi zgâria nostalgia memoriei senzoriale.)

Acest parfum sa dovedit a fi poarta spre o viață de folosire a produselor de frumusețe destinate copiilor. Nu numai că acestea sunt testate mai riguros pentru pielea sensibilă, dar miros mai bine și mă fac să mă simt sănătoasă, ca și cum aș fi așa de neatins ca și copiii pentru care sunt destinate. Iată o privire asupra elementelor tehnice destinate sugarii care locuiesc în prezent în cabinetul meu pentru medicamente - și dacă există alții pentru a încerca, vă rog să-mi spuneți.

Bastonul de protecție pe care-l folosesc pe față și pe gât

Mustela Broad Spectrum SPF 50-Plus Minerale de protecție solară Stick

Cele mai bune produse pentru bebeluși sunt întotdeauna la City Pharma din Paris, acasă la pupa, cu blană de laborator, purtând vânzări care știu mai multe despre îngrijirea pielii decât cel mai devotat SkincareAddiction redditor. Și din toate produsele pe care City Pharma le vinde, cele mai cerești sunt de la marca franceză bete de îngrijire a pielii, Mustela, iubită atât de sugari, cât și de adulți. Soin Croûtes de Lait este un tratament extraordinar pentru o dermatita seboreica usoara, dar produsul lor stea este cu usurinta acest SPF 50+ Mineral Sunscreen Stick. Designul larg și plat "deodorant stick" se potrivește perfect în buzunar sau în geantă și este ușor de aplicat pe brațe, gât, piept sau decolteu. Nu irită pielea sensibilă sau provoacă erupții și nu este niciodată grasă sau umedă după aplicare.

Crema de față pe care o folosesc ca grund de machiaj

Weleda Sensitive Care Face Cream

Weleda face unul dintre produsele mele preferate de-a lungul timpului, hrana pentru piele cu multă atenție, dar ceea ce îmi place foarte mult este White Mallow Baby Derma Face Cream. În timp ce este în mod evident destinat copiilor, această cremă, de asemenea, lucrează pentru a calma pielea sensibilă și pentru a oferi relief eczeme. Îmi place ca un hidratant pentru că merge pe catifea netedă, se scufundă instantaneu, nu îmi înfunda porii și îmi lasă pielea bine hidratată fără a fi prea curată sau grasă. (Mă simt ca toată lumea este un fel prea dewy în aceste zile.) Nu trebuie să așteptați să aplicați machiaj după aceea, iar formula hidratantă și uscată se întâmplă să acționeze ca grundul perfect pentru piele.

Cea mai bună alternativă la crema de ras

Foto: © 2008 David S. Mutter

Burt's Bees copilul hrănitoare de ulei pentru bebeluși

Uleiul pentru bebeluși este cea mai bună alternativă pentru bărbierit și este, de asemenea, ași la îndepărtarea machiajului încăpățânat ca rimelul rezistent la apă. Sunt un fan al Burt's Bees Ultra Bee Oil, un amestec de ulei de caise si seminte de struguri, care este emolient fara a fi scazut gras. Am suferit de arsuri care ars si ard dupa ras cu sapun sau cu crema de rahat de moda veche, dar folosind cateva picaturi din acest ulei pentru bebelusi pastreaza arsura la bay.

Cel mai bun detergent pentru delicatele de spălare a mâinilor

Sapun lichid sapun Pure-Castil Dr. Bronner - bebeluș necunoscut

Acest șampon pentru bebeluși și șervețele de corp de la producătorul de săpunuri iconic Emanuel Theodore Heilbronner este destinat spălării sugarilor, dar îl folosesc pentru spălarea celui mai delicat îmbrăcăminte. Lipsa sulfaților și a altor ingrediente dură înseamnă că nu va face niciodată rău sau îmbrăcăminte de îmbrăcăminte din culoarea lor - chiar și de mătase cu model luminos. Sapunurile faimoase ale lui Bronner sunt menite sa fie diluate si consider ca adaugarea unui cap la aproximativ un centimetru de apa in cada este o cantitate perfecta pentru a spala o rochie de paiete, indepartand cu grija mizeria si mirosurile fara a afecta sau a topi orice fel de infrumusetare.

Uleiul de deturnare extra-condiționat

Shea Moisture Kids Extra-Moisturizare Detangler, nucă de cocos și hibiscus

M-am maturizat din părul meu cu bomboane de modă veche, de modă veche, Johnson & Johnson, dar acest Shea Moisture Coconut & Hibiscus extra-hidratant detartan este o versiune fără cruzime, bazată pe unt, turbocompresor așteptare. Se diluează cu puțină apă și se lucrează cu părul umed înainte de uscare. Sunt proprietățile de condiționare, care mă scapă de capetele mele fragile din anumite încurcări când o dau cu iubitul meu uscător Dyson Supersonic.

Crema de mamelon pe care o folosesc ca balsam de buze

Lansinoh Lanolin Cremă de niplu

Mamele noi cunosc toate lucrurile bune (așa am aflat despre aceste tampoane de mamelon care se dublează ca cele mai bune substanțe de curățare a machiajului din lume), așa că nu este nici un șoc pentru mine că această cremă de niplu bazată pe lanolină nu are dublă taxă, a cumpara. Are rolul de a aduce scutiri la dureri, niple care alăptează, de asemenea, reușește să se calmeze buzele uscate, crăpate, crăpate. Făcut cu lanolină (grăsime luată din lîna de oaie), are proprietăți excelente de impermeabilizare (ceea ce îi permite să blocheze umezeala și să-și vindece buzele dureroase). Un pic merge un drum lung, și nu se desprinde ușor - am pus ceva înainte de culcare și e încă pe buzele mele vin dimineața. (Dar dacă sunteți alergic la lână, aveți grijă: produsele fabricate cu lanolină pot declanșa o reacție alergică.) Îmi place să-l cumpăr în acest set de trei mini-tuburi, așa că pot să păstrez unul în mașină, lângă patul meu, și în biroul meu. Este prea bine ca să fiți foarte departe.

Cea mai bună soluție pentru părul de păr al bebelușului

Jilbere Baby Bristle Brush

Cea mai bună metodă de a tampona aeropurturile sau de părul copiilor răniți este să-i convingeți cu un mic păr de păr, ușor acoperit cu spray de păr, dar este greu să găsiți unul care să nu prezinte peri de plastic greu, ieftin. Această perie pentru bebeluși prezintă peri de nylon ultra-flexibili, care netezește chiar și cele mai mici dintre acoperișuri, dar este, de asemenea, instrumentul perfect pentru coafura de lumină, pufoasă și plutitoare, care tind să fie zdrobită de o perie normală de dimensiuni normale, UPS. Ea glosses peste stratul superior de breton dvs., trăgând ușor fiecare păr în loc, fără a le separa sau făcându-le stringy.

Cea mai sofisticată loțiune parfumată

Crema Santa Maria Novella pentru fete

Marca italiană Santa Maria Novella este în afaceri de peste 400 de ani, funcționând din aceeași clădire pe Via Reginaldo Giuliani, în Florența, tot timpul. Construită ca mănăstire de către călugări dominicieni în 1221, un spital a apărut pe teren atunci când fratele a început să studieze proprietățile ierburilor cultivate în grădina lor. Santa Maria Novella este cunoscută mai ales pentru săpunurile lor de lux, dar eu sunt loial față de Crema Di Profumo Bimba, care se traduce aproximativ ca "cremă pentru fete". Este o loțiune ușoară, emolientă, fără paraben, care miroase ca o combinație delicioasă de căpșuni, piersici și gardenie. Este vorba de un parfum ultrasophisticat pe baza parfumurilor preferate de liceu din Bath & Body Works, numai fără subtilitățile chimice falsificate.