cumpărături compulsive

Nu pot să mă opresc să cumpăr

Anonim

Ceașcă de șlefuită structurată de la Ashley Rowe este un favorit.

Când mă gândesc la ceea ce aștept cu nerăbdare să cad mai mult, nu se schimbă frunzele sau umiditatea scăzută. Nu sunt bomboane de Halloween sau bomboane reduse la Rite Aid sau la pick-up-uri. Nu sunt nici măgăruri decorative. Nu, când toamna se apropie, aștept cu nerăbdare doar un singur lucru: purtând zilnic o broască țestoasă.

Din momentul în care temperatura scade sub 60 de grade până în ziua în care se ridică din nou peste 60 de ani, gâtul meu rămâne în siguranță înconjurat într-o broască țestoasă. În opinia mea, o broască cu pene reprezintă o uniune perfectă între utilitate și stil. Poate să transmită un farmec amuzant, cum ar fi pe Christina Plutzker, asistentă la magazinul Meg Ryan, în " Ai primit poștă" . Se poate sugera o gravitate severă, ca și pe Liv Ullmann în Persona . Ea poate să-și exprime prevestirea, cum ar fi pe Renata Adler, a cărui aspect turbat-sub-oxford este la fel de iconic ca și panglica ei lungă. În tot timpul, vă ține gâtul cald. Dacă există un astfel de lucru ca o coafură de "încadrare a feței", aș spune că o broască cu perdea este o cămașă de cadre. Este ca un piedestal pentru fata ta. Orice colecție de rochiță ar trebui să fie împărțită în trei categorii: șederea în broșe cu broșe, ieșirea din casă și broaștele golale. Acestea sunt preferatele mele.

Păstrați-vă în roșu

Uniqlo Femeie de bumbac Supima bumbac cu mânecă lungă

Păstrați-vă în turtlenecks sunt tricou alb de aceste topuri - simplitatea este punctul. Îi cumpăr în culori neutre și le pun sub pulovere de crewneck (și sub pulovere cu perle, de pildă). Bumbacul de bumbac din bumbac Supla de la Uniqlo are gulerul ideal: nu este prea restrictiv și nu are nici un indiciu al capului temut.

Tricoul lui J.Crew Tissue Turtleneck

Ceașcă de țesut a lui J.Crew este suficient de subțire pentru a se împacheta fără a se adăuga vrac.

LL Bean Interlock Turtleneck

În această toamnă, mă uit la broșarul cu buzunar al lui LL Bean, care este alcătuit din bumbac mai greu, aproape de sudură, și vine într-un gât de momeală. Le puteți chiar monograma, dacă asta e treaba ta.

Lăsând-o-casa-turtlenecks

Rib-Knit lână cu mânecă lungă Turtleneck

O plimbare confortabilă îți dă o scuză pentru a te relaxa în jurul casei, dar dacă trebuie să te aventurezi în exterior, o țesătură cu picior de plecare este ideală. O rochie roșie strălucitoare, asemănătoare cu cea a lui Giada Forte, se simte ca o rudă relaxată dintr-un costum de putere din anii '80.

Din păcate, acest lucru este vândut, dar aici este o altă opțiune roșu tivit roșu luminos.

Baserange Puig Turtleneck

Mi-aș fi putut imagina purtând panglica lui Puig de la Baserange, cu gulerul ușor evocator de o manșetă elizabetană, pentru a lucra.

Ashley Rowe Flethed Turtleneck în roșu

Sau robinetul de pânză structurat de Ashley Rowe la muncă și apoi la cină.

Există doar câteva rămase în roșu, dar aceste turtlenecks vin într-o gamă de culori și denim .

Petit Bateau femeie Striped Undersweater

O brățară cu dungi Petit Bateau este o opțiune bună atunci când doriți să canalizați un băiat marinar francez, dar s-au săturat de o șalupă standard.

Din păcate, acest lucru este vândut, dar aici este versiunea neagră neagră și aici este o opțiune dungi gri și negru.

Lauren Manoogian Ivory Acordeon Turtleneck

Și pentru ceva mai elegant, încercați vagonul de acordeon de acordeon al lui Lauren Manoogian din lână și mătase din fildeș, cu mâneci alungite care pot fi îndoite sau îndoite.

Mergând-o pe vrăjitoare

Ganni Tilden Leopard-Print Mesh Turtleneck Top

Apoi, există categoria mea preferată: broasca țestoasă. Deși s-ar putea suna contraintuitiv să poarte o cămașă care ascunde întreaga jumătate superioară a corpului tău atunci când încerci să te uiți la cald, o broască țestoasă este cu siguranță mai plină de farmec și mai atrăgătoare decît un alt corni de pe umăr. Vă recomandăm ca un leagăn de leopard, cum ar fi cel de la Ganni.

Trăiește Procesul fără mâneci Rib-Knit

Trăiați coastele cu nervuri fără manșetă ale procesului este o opțiune mai elegantă.

Din păcate, acest lucru este vândut, dar aici este un alt Mock-Neck Ruffled Top în acel verde salvie.

Ceea ce vrem să ștergeți în roșu

O altă opțiune elegantă: "Ceea ce vrem să purtăm cu bastonul, care se întâmplă de asemenea ca un tricou.

Gucci Crystal Net Top

Și, în final, există ceea ce poate fi descris doar ca o fantezie de țâșnică: topul net de cristal al lui Gucci. O cruce între armura de poștă lanț și o minge de discuri Swarovski, această broască cu coardă este aproape prea exigentă pentru a purta. În cazul în care numai - cu prețul său de 3.200 de dolari, topul net de cristal Gucci va rămâne doar un vis.