cumpărături compulsive

Nu pot opri personalizarea sacilor LO Bean Tote

Anonim

În regata albastră este ca versiunea tote a jachetei de lucru iconice a lui Bill Cunningham.

LL Bean Custom Boat Tote

Există un motiv pentru care LL Bean Boat Tote este un clasic: este durabil, frumos și accesibil - și cedează doar cantitatea potrivită de fler Handbook Preppy. Îmi place tote originale de barcă, cu fețele sale de rață albă și cu mânerele decolorate de soare, poate o sport monoton. Dar am constatat că caracteristica personalizată a LL Bean, care vă permite să amestecați și să potriviți culorile, este una dintre cele mai liniștitoare de timp de pe internet. Și din când în când, mă reîntorc în aceeași combinație: o schemă de culori monocromatică, în care corpul, cureaua, clapa cu fermoar, fundul și buzunarul sunt toate una din aceleași patru culori de bază.

Când este monocromatic, tote barca este brusc ridicată ; mergând de la practica de la Lacrosse la Academia Greenwich până duminică după-amiază la Dover Street Market. Am aceste în mai multe nuanțe și mărimi, deși există câteva variabile pe care le aleg întotdeauna: mânere lungi pentru purtarea peste umăr, un zip pentru securitate și un buzunar exterior pentru stilouri. În toate negru, un tote mare funcționează ca un weekend subevaluat; un extra-mare vă va duce printr-o săptămână. În regatta albastră, este ca versiunea tote a jachetei de lucru iconic a lui Bill Cunningham. (Am un prieten care o folosește ca o pungă de scutec). Mediu în verde închis - punga mea de zi cu zi - funcționează ca un ușor unexpected neutru și deține cu ușurință un laptop și mai multe cărți. Și, la fel ca toți ceilalți jucători din LL Bean, puteți să-l arunci în spălare și să dureze pentru totdeauna, culorile care se înmoaie cu timpul - chiar dacă procesul tău de intemperii are loc mai mult pe trenul 1 decât puntea din spate sau orice altceva.

Mai multe Totes aprobate de Strat

Macr pânză și piele Fold Weekender revizuit

Acesta, favoritul favorit al editorului adjunct al strategului Jason Chen, este idealul goldilocksian al unui tote. El scrie despre Makr: "În loc să se prelungească pentru a adăposti mai multe lucruri, Makr merge larg - suficient nu numai pentru a purta o pereche de pantaloni scurți și adidași, dar și un Kindle, o pereche de blugi și trei cămăși pentru un weekend lung pentru reuniunea colegiului meu și apoi o evadare spre New Hampshire). Stilul său fold-up creează un sistem de închidere improvizat care păstrează încă totul într-un acces ușor, iar cele două buzunare interioare sunt tot ce-mi trebuie pentru stilouri și cuțite (mai mult și sfârșesc să depozitez lucrurile pe care le uit) ". aici.

Madewell Transport Tote

Deb Perelman de la Smitten Kitchen ne-a spus că îi iubește de la Madewell: "Nu am gusturi foarte interesante sau scumpe în genți de mână; Am nevoie doar de o pungă cu o lungime de rupere a mânerului, așa că o pot împinge peste umăr în timp ce îți port o jachetă pufoasă care ține un laptop, o sticlă de apă și toate jucăriile pe care copiii mi le jur că doresc să se joace cu asta mă blochez acasă . Deci, în principiu, am nevoie de o pungă de gunoi neagră. Sunt pe cel de-al doilea sau al treilea Madewell Transport Tote, dar cea mai recentă, în roz (îmi pare rău, "trandafirul antic") - dar, de pildă, rozul perfect - ajută cu siguranță să compenseze depresiunea de iarnă.