crede-mă că ar trebui să știu

Am găsit cele 10 cele mai bune sandale pentru wedge pentru picioarele laterale

Anonim

De îndată ce se încălzește vara și primesc prima pedichiură a sezonului, încep să-mi fac plăcere prin click-shopping online cu sandale. Acest lucru se întâmplă adesea și trebuie să schlep cinci cutii la oficiul poștal, deoarece picioarele mele largi de multe ori nu aparțin pantofilor pe care îi cumpăr. Dar am avut succese și acum știu că am nevoie de patru lucruri de la o sandală: confortul de zi cu zi, o pensă care să-mi dea o înălțime mică, curele reglabile și tracțiune. Găsirea lor de la an la an are un efort concentrat de încercare și eroare.

Pentru căutarea mea în acest an, am luat mostre de la câteva mărci de încredere și le-am purtat fiecare câte 10-12 ore. Perechele de mai jos se ocupau: trecând în sus și în jos pe scări de metrou pentru ambele zboruri zilnice, băuturi după serviciu, cumpărături la Target pentru câteva ore, petreceri de aniversare și o mulțime de mers și plimbări. Este foarte rar ca o sandală cu picioare largi să acopere cu adevărat întreaga fundă a piciorului meu, dar aceste 10 sandale mă făceau să mă simt pe deplin sprijinită și confortabilă toată ziua, cu blistere minime, chiar și după prima uzură. Acum e în siguranță pentru tine să fii fericit, de asemenea, să te joci târziu.

Clarks Un Plaza Sling

N-am avut niciodată nimic nubuc, dar e distractiv să-i spun și ușor de purtat. Îl asociez cu cizmele de lucru ale tatălui meu, dar aceste sandale asimetrice-legat sunt capătul opus al spectrului de modă. Ei au o talpa exterioara din cauciuc si ceea ce Clarks numeste "Foot OrthoLite", ceea ce ofera o buna tractiune si confort pentru a merge pe trei trepte de scari la un bar pe acoperiș sau cu ajutorul unui birou. (A funcționat pentru ambele.)

Darry Sande Wedge

Am fasciită plantară și nu pot purta tălpi interioare în sandale, așa că sprijinul arcului este o necesitate absolută. Acest sandal a simțit o saltea cu spumă de memorie pentru piciorul meu - în special arcul meu. Ele sunt atât de ușoare și atrăgătoare încât aș putea rula o distanță scurtă în ele și, ca și multe sandale Easy Spirit, are o curea de gleznă cu Velcro - nu pe care o puteți spune. Dar aceasta înseamnă că acestea sunt reglabile pentru diferite dimensiuni ale gleznei. Fața frontală încrucișată păstrează și clivajul de la coapse, care era ambreiaj.

Naturalizer Irena

Le-am luat pentru o rotație pe o zi de 97 de grade, iar picioarele mele nu au fost toate transpirați și alunecoase în ele, din cauza căptușelii respiră în sandală. Naturalizer le numește o "minge sportivă" și, deși nu aș juca baschet în ele, am făcut câteva călătorii în Times Square în timp ce le purtam. Ei se simt stabili și absoarbe șocurile, iar țesătura deasupra degetului îl face mai întins pentru picioarele mai largi. Din nou, există Velcro ascuns. L-am întrebat pe prietenul meu dacă i-ar fi putut spune și nu a avut nici o idee și nu le-a vâslit în mijlocul unui teatru de la Broadway. Eu predic acum evanghelia de Velcro. Am încercat și am iubit pe cele din piele, care diferă puțin de cele prezentate aici, care au un fund alb mai sportiv.

LifeStride Hinx 2

Am invidiat de ani de zile acest stil de pieptene, stil cutat geometric pe prieteni, dar aceste sandale LifeStride sunt prima dată când le-am văzut pentru picioare largi. Întreaga mea picior era acoperită cu piele, fără să mă simt constrictivă, iar în timp ce acestea au o călcâie de plută de trei inci și sunt excelente pentru o noapte, se poartă cu confortul unui apartament. Caracteristica mea preferată a fost curelele elastice în partea din spate a pantofului, pentru a le ajuta să le tragă și să ofere o mai mare flexibilitate pentru picioarele largi pe măsură ce am mers. Talpa este de asemenea super-moale, aproape ca mersul pe un covor. Acestea au fost descoperirile mele preferate de ciorchine.

Vionic Ainsleigh

Aceste pini cu înălțime de 3 inci sunt ortezi drepți, cu tălpi dure, care iau puțin obișnuit, dar odată ce le spargeți, suportul arcului este excelent pentru uzura zilnică. Curelele sunt parțial elastice și ușor reglabile pe silueta clasică de espadrilă. Îmi plac cele mai bune perechi cu o maxidress curată.

LifeStride Mexic Strappy Slingback

LifeStride numește talpa moale, de susținere a acestei sandale cu două inci "Soft System" și este o descriere spot-on. Este foarte cushy, dar destul de greu pentru a sprijini piciorul dvs. și păstrați-l în loc. Am fost în mod special în flăcările cu aspect de chambray, dar vine și în negru sau nud.

Duș ușor de spumare

Aceasta sandal a fost ciudat de lumină, ca și cum baza de plută era goală în interior, dar era încă foarte susținătoare. La prima vedere, poate arata imbracata, dar cred ca logo-ul mic "e" o face un pic mai casual. Cea mai mare parte din cauciuc a pantofului a fost grozavă când m-am grăbit să trec deasupra pardoselilor de linoleum spălate la birou cu o ceașcă de cafea rece. Pfiu!

LifeStride Tellie

Acestea erau cele mai joase piedici pe care le-am încercat și am lucrat ca un teren de mijloc frumos între apartamente și călcâi. Benzile elastice sunt atât de elastice încât o persoană cu un picior dublu (EE) ar putea să le poarte și ea. Singura avertizare aici este că atunci când le spargeți, va trebui să purtați un bandaj sau să frecați niște blistere de pe gleznă, deoarece tăiau puțin în spate. M-am indragostit de mov, dar ele vin si in negru, marina si taupe.

Naturalizer Elliott Strappy Sandal

Nu am avut niciodată Birkenstocks, dar acestea sunt puțin mai plăcute să se uite și par la fel de susținător. Există o curea reglabilă pentru gleznă cu o cataramă metalică, dar există suficientă elasticitate în ele pentru a putea să le alunecați fără să vă dezumflați de fiecare dată. Mare pentru oamenii leneși întotdeauna într-o grabă ca mine. M-am dus la liliacul metalic pentru că purtau haine mai obișnuite, care aveau nevoie de un pop colorat, dar vin și în piele neagră și brună și o imprimare numită "papaya" pe care mi-am dorit-o fructul și nu un amestec de galben, roșu, si alb.

Clarks Maritsa Lara

Bine, acestea sunt platforme și nu o pană, dar mi-a plăcut călcâiele de piele de piele de caramel, atât de mult încât a trebuit să le arunc aici. Am deja planul de a le purta la o nuntă de vară, deoarece căptușeala din piele fute umiditate și ei nu se simt înțepător de cald ca piele de căprioară uneori poate. Cureaua de călcâi este reglabilă pentru a vă oferi o cameră mai mult cu, ați ghicit-o, Velcro. Curelușele încrucișate sunt confortabile, dar materialul a durat o zi pentru a se întinde până la forma piciorului meu - deci ai răbdare.