crede-mă că ar trebui să știu

Am găsit cel mai bun machiaj fără machiaj pentru bărbați (AKA concealers)

Anonim

Sunt obsedat de îngrijirea pielii și încă mai știu aproape nimic despre machiaj (cretă pentru privilegiul masculin). Nu m-am gandit niciodata pana cand nu s-au intalnit cateva lucruri: Daniel Kaluuya a recunoscut cu mandrie ca purta o fundatie Fenty x Rihanna pentru modelul masculin Oscar, Make-up de lapte si actorul Luka Sabbat pentru cea mai recenta campanie, iar Chanel a lansat prima linie de machiaj, Băiete. Acest lucru ma făcut să mă gândesc: De ce să nu încercați machiajul ? Concealerul părea un loc bun pentru a începe.

Pentru a restrânge câmpul, m-am înscris la concealers care nu aveau nevoie de o pensulă și erau destinate soiurilor "pentru bărbați" când puteam. Am strâns un coș de Sephora plin de concealers și mi-am scos cardul de credit. De asemenea, m-am dus la CVS, am citit cât mai multe comentarii și mi-am adresat prietenii pentru recomandări. M-am concentrat pe câteva lucruri: longevitatea uzurii, cantitatea de acoperire și tipul de zonă cu probleme pe care încercam să o ascund. După încercări amănunțite (și erori), am găsit câteva situații care mi-au ajutat activitatea. Favoritele mele de mai jos.

Cel mai bun concealer global

Faceți-vă pentru un concealer de acoperire invizibil Ultra HD

Dintre toți ascunzătoarele pe care le-am încercat, acesta a fost preferatul meu. Nu era nici o pensulă care să mă intimideze. În schimb, este un tub mic de stoarcere, astfel încât să-l utilizați ca și cum ați zit cremă sau serul de ochi. Am făcut-o sub ochii mei și pe diverse pete întunecate, pete și mici imperfecțiuni în jurul feței mele. Ea a funcționat la fel de bine sub ochii mei ca și în cazul petelor, amestecând pe ambele suprafețe fără probleme și cu o acoperire excelentă. De asemenea, mi sa potrivit tonul pielii foarte bine, ceea ce a însemnat că aș putea să o folosesc singură, fără teama de a fi înclinat sau căutând pete. De asemenea, a rămas toată ziua; este în esență versiunea de concealer a "setați-o și uitați-o".

Cel mai bun concealer pentru a purta în jur

Tom Ford pentru bărbați Concealer

Tom Ford este un OG în lumea cosmeticelor masculine și a dat în mod clar o mulțime de gândire la ceea ce bărbații doresc în concealer. Concealerul pentru bățuri teen-tiny este în esență un pastel fără perie agitat sau aplicator adițional. Este atât de mic încât să se potrivească în cel de-al cincilea buzunar misterios al blugi dvs. (în cele din urmă, misterul este rezolvat). Nu a oferit aceeasi acoperire ca si ceilalti concealers pe baza de lichide pe care le-am incercat (este un solid ceros), dar a facut trucul sub ochii mai bine decat pe pete. Văd că o să-mi duc acest lucru pentru a mă atinge pe parcursul zilei și să o păstrez într-o pungă de sala de sport sau în kit-ul Dopp.

Ingrijitorul masculin cu cel mai simplu aplicator

Maybelline Instant Age Rewind Eraser Cercuri întunecate

Vârful spongios al acestui concealer lichid este destul de nebun, dar a funcționat bine pentru o aplicare uniformă sub ochii mei. Am răsuci tubul, înmoaie buretele cu o mică cantitate de concealer, și doar cu o singură lovitură mi-am făcut destule pe piele. Se amestecă cu ușurință și, în timp ce nu se potrivea cu tonul pielii mele la fel de bine ca și altele, mi-a ajutat să îmi ascund cercurile întunecate și mi-am făcut ochii să pară mai strălucitori și mai atenți.

Cel mai bun concealer de droguri

CoverGirl Clean Concealer invizibil

Mi-am cumpărat în esență orice concealer pe care l-am putut găsi la CVS-ul meu local. Dar încercând să-mi dau seama ce umbră mi s-ar potrivi cu tonul pielii fără a deschide ambalajul era o provocare. Am optat pentru ceva aproape de un "bej deschis", iar din toate acestea, acest CoverGirl concealer mi-a atins cel mai bine tonul pielii. A fost destul de groasă încât a funcționat bine ca un tratament la fața locului în afară de sub ochii mei. Pe partea inferioară, nu a durat destul de mult timp ca alții, dar la 4 dolari un pop, se simțea cel mai aproape de alte versiuni de zece ori mai mare decât prețul.

Cel mai bun pentru corectarea la fața locului

Yves Saint Laurent Toate orele Concealer

Pot vedea de ce oamenii iubesc machiajul YSL atât de mult. Calitatea a suflat multe dintre celelalte din apă. A fost netedă, ușor de aplicat (un pic merge mult) și a funcționat bine pentru orice pe fața mea pe care am vrut să o ascund. În cazul în care a strălucit într-adevăr a fost acoperire la fața locului Am aplicat-o în zori, pete întunecate și pete roșii pe toată fața mea și le-a acoperit cu ușurință. Nu trebuia să se amestece prea mult, ceea ce pentru ceva care a acoperit atât de bine a fost surprinzător. Cu toate acestea, am observat un pic încrețit sub ochii mei după câteva ore, așa că ar fi probabil să rămânem la tratament cu acest lucru.

Cel mai bun pentru sub ochi

NARS Radiant Cream Concealer

Am auzit multe despre NARS ori de câte ori am adus concealer în conversație cu prietenii din industria de frumusețe, dar de obicei oamenii au vorbit despre Soft Matte Concealer care vine într-o oală. Am optat pentru versiunea aplicatorului (temerile de perie) și am înțeles imediat ce a fost vorba despre agitație. Formula a fost matasoasă și mi-a adus o strălucire minunată sub ochii mei, fără a face să pară că am purtat un pictogramă. Am fost multumit de aplicator, pentru ca ma impiedica sa nu mai aplic. De-a lungul zilei, agentul de concealer a avut o rezistență puternică și, în timp ce a funcționat puțin mai puțin pe pete, mi-am dat seama că mă întorc mereu

Cel mai bun pentru tonuri de piele multiple

Tarte Cosmetics Shape Bandă Concealer Concealer

Când m-am întrebat pe prietenii mei, inclusiv mulți autoproclamați "experți în concealer", toată lumea a spus că tocmai a iubit Tarte Shape Tape. Un prieten chiar la numit "Sfântul Graal" al conceloratorilor. De fapt, am aflat că una dintre ele este vândută la fiecare 12 secunde. Pot să văd de ce - aceste lucruri funcționează ore suplimentare: câteva dab-uri vă vor dura toată ziua și se vor amesteca fără probleme. Cel mai important este faptul că, din toate tipurile de înșelătorii pe care le-am încercat, aceasta oferă cea mai largă gamă de tonuri de piele care se potrivesc în 30 de nuanțe diferite.

Cel mai bun concealer avansat

Formen Under Eye Concealer

Sub ochiul Concealer trio de la linia de machiaj de sex masculin Formen (a lua it?) Necesită o mică cunoaștere a teoriei culorii și o mână destul de experimentat de utilizat, dar a fost mai ușor decât mă așteptam. Ideea este să folosiți culori complementare pe baza ariilor de problemă pe care trebuie să le rezolvați: verde este pentru roșeață, purpuriu pentru galbenitate, iar galben pentru întuneric cu tonuri violet sau albastru. Ei lucrează bine singuri, dar lasă puțină urmă de culoare vizibilă. Acest produs este util în special atunci când este utilizat sub un alt agent de protecție pentru a combate o problemă deosebit de dificilă. Nu știu dacă aș folosi acest lucru în fiecare zi - este o mulțime de concealer - dar pentru evenimente speciale sau fotografii în cazul în care am nevoie pentru a scoate marile arme, va veni la îndemână.