acest lucru este incredibil

Am găsit Idealul Goldilocksian al unui sac Tote

Anonim

Se potrivește mai mult decât crezi.

Întotdeauna am preferat să mănânc ceva într-o pungă tote. Spre deosebire de un rucsac, un tote nu va determina cămașa ta să meargă la fiecare zece trepte și nu trebuie să vă contorți să o luați într-un tren aglomerat. De ani de zile, am fost parțială cu Rootote-ul meu (un cadou gratuit cu abonament la Monoclul ), așa numit pentru că a adăpostit o husă interioară (ca marsupiul) pe care ați putea avea acces prin fermoar. Și am rămas loial, deși abia puteam să-mi potrivesc o pereche de adidași și pantaloni scurți în interior sau când pașaportul și căștile mele s-ar fi vărsat după ce l-aș fi așezat sub scaunul de avion din fața mea.

M-am uitat dincolo de problemele sale, deoarece punga a trecut printr-un test crucial - mânere suficient de lungi pentru a fi confortabile pe umăr, dar nu atât de mult încât fundul pungii a pășit pământul când l-am transportat ca o geantă de cumpărături. Ați fi surprins de cât de multe toșe (cel puțin cele pe care le veți purta într-un zbor, mai degrabă decât la Fairway) nu reușesc testul! Uita de tragerea cumpărătorului pe umăr. Mult noroc încearcă să pară șic cu mânerul scurt și lung al totemului Mismo.

Este și unisex.

Macr pânză și piele Fold Weekender revizuit

Dar Rootote-ul a căzut peste un mâner al ușii din dulap de când am descoperit macarul săptămânal Makr, care mi-a trecut testul la umăr-la-mână și n-am avut niciunul din problemele Rootote pe care le-am explicat ca un soț demisionat. În loc să se prelungească pentru a găzdui mai multe lucruri, Makr merge larg - suficient nu numai pentru a purta o pereche de pantaloni scurți și adidași, dar și un Kindle, o pereche de blugi și trei cămăși pentru un weekend lung (întâi pentru reuniunea mea colegiu și apoi evadare spre New Hampshire). Stilul său fold-over creează un sistem de închidere improvizat, care păstrează totul într-un acces ușor, iar cele două buzunare interioare sunt tot ce-mi trebuie pentru stilouri și cuțituri (mai mult și sfârșesc să depozit lucrurile pe care le uit).

Și acest lucru este puțin greu de recunoscut, dar mâinile din piele unice - mai confortabile cu timp au o calitate Filson-esque fără a fi imediat identificabile - este, de asemenea, unisex într-un fel încât să nu fie manșete Filson. La 200 de dolari, este adesea petrecut pentru o tote pungă (mai ales cu Baggus al lumii, deși există o versiune mai versibila și mai puțin accesibilă la mașină la 150 $), dar ia în considerare raritatea unui tote care are o datorie triplă ca weekender, pungă pentru bacanie și sac de gimnastică. Gândește-te la asta ca trei pungi de 67 dolari care ocupă spațiul de dulap al unuia.