acest lucru este incredibil

Am avut o chitară zit pe fața mea timp de 6 luni, până când am cumpărat acest gel

Anonim

Această poveste începe cu un zit: un chist dureros care a apărut între nas și gură. În cazul în care o marcă de frumusețe ar fi putut fi, am avut un pulbere pulsatoriu.

În mod normal, îmi izbucnesc pe firul părului sau pe frunte din produsele de păr, și rareori fac vreodată zits sub tropicul ochilor mei. Deci asta ma scuturat, mai ales dupa ce nu s-ar rupa. Din nefericire, din păcate, funcționează petele de chisturi: ele nu sunt legate de suprafața pielii, astfel încât nu se vor scurge în același mod ca și alte pietre. În plus, chisturile au tendința de a se repeta în aceeași locație deoarece pot provoca o schimbare structurală a pielii și se vor umple periodic (din nou) cu ulei. Dermatologii pot trata rapid chisturile cu o lovitură de cortizon, dar care au acest tip de timp "

În schimb, am muncit. Uleiul de arbori de ceai, care are încredere, a eșuat, la fel ca și loțiunea de uscare a lui Mario Badescu. Machiajul o acoperă numai. Am incercat eliminarea varicela, crezand ca continutul ridicat de acid salicilic a insemnat ca acesta se califica drept o crema ultrascurtata. (Am gresit). Chiar și după ce l-am băgat, punând un blister pe bază de hidrocoloid Band-Aid pe el (Cosmex Pimple Patches sau cele 3M nu mai rămân pe fața mea uleioasă) și așteptând să se vindece, sa întors. Acest ciclu vicios a fost repetat, până când m-am convins în final că nu era un zit deloc, ci o infecție stafilococică (mulțumesc, Google!) Și am început să îmi acoperim nările cu Neosporin în fiecare noapte.

Șase luni în ( șase ), am întrebat-o pe un prieten de editor de frumusețe pentru recomandarea ei. M-am întors pe Medik8 Beta Gel, care, oricum, arăta ca o versiune knockoff a lucrurilor din Neutrogena pe care-i traficam în baia de lucru la fiecare două ore. Am fost sceptic, mai ales având în vedere că ingredientul cheie enumerat pe Beta Gel a fost acidul salicilic, același medicament chimic de luptă enumerat în orice alt tratament pentru acnee. Dar, până la sfârșitul zilei, zit-ul a căzut singură și a obținut acest lucru: nu sa mai întors niciodată.

M-am întors la Dr. Joshua Zeichner, un director la departamentul de dermatologie al Muntelui Sinai, pentru câteva răspunsuri. Ce a făcut Medik8 atât de eficient? Zeichner a explicat că doar pentru că două tratamente pentru acnee au aceleași ingrediente active, formulările ar putea varia foarte mult între produse. Un alt motiv pentru care Beta Gel părea să facă miracole ar fi putut fi o combinație de acid dioic (un ingredient mai rar care altfel apare doar în serul SkinCeuticals Blemish + Age Defence), acid azelaic și niacinamidă. Aceste ingrediente nu numai ca trateaza acneea, spune Zeichner, dar imbunatatesc si tonusul si textura pielii. Inflamatia determina cresterea productiei pigmentare a pielii, astfel incat cosurile lasa adesea un loc intunecat. Dar după ce am folosit Medik8, nu există nicio cicatrică și nici un plasture uscat în care zidul meu era folosit - poate din cauza acestor ingrediente suplimentare.

Folosesc Beta Gel în mod sportiv - prietenul meu ma avertizat că pielea ta se poate obișnui cu ea și poate distruge eficacitatea ei - dar chiar și în doze mici, face minuni. E scump, da, dar a continuat să oprească alte chisturi dureroase de la formarea completă, toate în mai puțin de opt ore. Am pus-o pe zăpadă subterană când ajung acasă de la serviciu și apoi, până când mă culc câteva ore mai târziu, bobocul pulsatoriu a dispărut.

Medik8 Beta Gel

Alți luptători împotriva corupției aprobați de Strat

Cosrx acne Pimple master patch 24 patch-uri Multi Packs

Un inducator de bună credință în Hall of Fame Strat, acești patch-uri superficiale din Cosrx sunt, în cuvintele lui Rio Viera-Newton, un produs al Sfântului Graal.

Medicamente tradiționale Ceai organic de miez

După ce a citit ceaiul de mătase are un anti-androgen (un hormon masculin) care reglează testosteronul în sânge, crezut că produce acnee hormonală, scriitorul Crystal Martin a început să bea acest ceai. Trei luni mai târziu, acneea ei chistică se curăise.

Indie Lee Blemish Stick

Scriitorul Kelsey Mulvey se bazeaza pe acest baton - unul pe care il foloseste cu credinta timp de sase ani - pentru a opri cosurile in forma lor. Foloseste o combinatie de acid glicolic si acid salicilic. "Kilometrajul dvs. poate varia, " spune Mulvey, "dar nu vă pot spune de câte ori am folosit Blemish Stick înainte de a pleca de la apartamentul meu dimineața și am observat că cosul a fost semnificativ mai mic (sau complet plecat) până la prânz .“

AcneFree Spray de curățare a corpului

Dacă acneea este de fapt pe spate, atunci acest spray de curățare corporală de 11 $ este biletul tău. Scriitorul Hannah Morrill jura prin aceasta si subliniaza ca nu va pata sau decolora hainele si va lucra in cateva zile.