acest lucru este incredibil

Urăsc toata sutienul, dar îmi place acest dâns să dorm în ea

Anonim

Când port un sutien, petrec toată ziua dornică să ajung acasă și să-l arunc imediat. Câteva zile mă simt destul de restrâns ca să-mi iau secretul în birou. Politica și normele sociale ale sutienului fac parte dintr-o altă conversație, pentru o altă dată. Pentru moment, voi spune: în cei 29 de ani de pe pământ, nu am întâlnit niciodată o femeie care chiar iubește existența sutienelor, chiar și una potrivită. Majoritatea femeilor se luptă să găsească chiar și dimensiunea potrivită a sutienului în primul rând.

Dar nici una dintre aceste probleme nu există cu Braletta gratuită nouă de la Cosabella, pentru că odată ce o aluneca pe ea, nu simți că ai purta un sutien. Când am lucrat la Gilt, am petrecut mult timp navigând sistemul nostru de backend pentru accesoriile accesibile, dar șic, iar Cosabella a fost mereu alegerea mea pentru dantelă moale, sexy și potrivită. Dar, în timp ce îmi percepeam sortimentul de "Never Say Never", colorat în culoarea curcubeului, am dat peste acest bralet negru simplu și m- am gândit că merit o zi sau două, fără un submarin . Și nu m-am uitat înapoi.

Brațul gratuit nou este ca un sutien sport subțire în formă și un tricou foarte moale în simt. Ca un vârf de culturi montat pe care îl port sub tricouri. Îți îmbrățișează ușor țâțele, dar nu-ți va tăia pielea, spatele, brațul sau umărul, ca și cele mai multe sutiene și sutiene sport, de pildă. Și acest bralette, spre deosebire de cele mai multe, nu este doar pentru cei mai mici între noi. Sunt în gama C-Cup și nu am nici o plângere.

Pentru a fi clar, brațul nu vă va modela sau vă va ridica sanii; le va da pur și simplu un sprijin, pentru ca să vă puteți simți confortabil. Atât de confortabil de fapt, că am dormit în Braletul gratuit nou de mai multe ori decât îmi place să recunosc - asta, venind de la cineva care obișnuia să-i scoată la muncă. Și tendința pare cu adevărat să se prindă. Ai văzut noile sutiene ale lui Everlane? Da. Același lucru.

Ca un bonus suplimentar: În această eră actuală de modă sportivă, modestă, brațul negru se simte, de asemenea, destul de sexy. Și nu are cârlige și ochi pe care cineva ar putea să-i vadă. Nicio lovitură. Nimic. Acest lucru nu se simte ca nimic, și apoi vine pe toate într-o singură lovitură. Este ceva pe care toată lumea îl poate bucura.

Cosabella Free Bralet noi

Alte lenjeri confortabili ne place

Sutienul de tancuri

Scriitorul Lori Keong a revizuit linia de lenjerie Everlane menționată mai sus. De la sutienul Tank, ea a spus: "Acest sutien Everlane are perete dublu, totuși, așa că există un ecran de protecție și am sentimentul că ar arăta foarte drăguț să privească afară de sub un antrenament de sus".

Jockey Elance

Pentru Fugly Week, cu mult timp în urmă, redactorul senior Margaret Rhodes a lăudat jockey-urile cu talie mare pe care le iubește și le cumpără în trei pachete. "Ca o îmbrățișare pentru uterul tău". Așa mi-a descris prietenul meu draga îmbrăcăminte Jockey Elance Short. De când am aflat despre ei acum șase ani, am ajuns să mă bazez pe îmbrățișările de țesături ale lui Jockey. După o zi lungă la locul de muncă, punctată de mașinile aglomerate de metrou și de pungile groase, mă duc acasă și le pun imediat.