crede-mă că ar trebui să știu

Am rulat sute de kilometri în perechi preferate de pantofi de alergare

Anonim

Dacă sunteți cu adevărat serioși în ceea ce privește rularea traseului, ar trebui să dețineți câteva tipuri de pantofi de alergat pentru traseu. Sună excesiv, dar pentru că nici două trasee nu sunt la fel de asemănătoare - unele sunt stâncoase, unele sunt abrupte, unele sunt nisipoase, unele pășuni traversate, unele traversări - și, de fapt, aceeași traseu poate varia sălbatic din sezon la sezon sau chiar și de zi cu zi atunci când vă explicați ploaia și temperaturile. Am condus numeroase kilometri de drumuri de-a lungul anilor și am aruncat zeci de alergători - acum dețin doar aceste cinci pentru toate situațiile, care ar trebui să vă acopere pentru aproape fiecare experiență de traseu de agrement.

Cele mai bune pantofi de alergare pentru toate pistele

Adidas Outdoor Mens Terrex Două Pantofi Boa

În cazul în care nu sunteți familiarizat cu sistemul de dresaj Boa Adidas, acesta este primul lucru despre care trebuie să vorbim. Boa folosește un buton rotativ pe lateral, care strânge sârmă subțire, rezistentă, întinsă și împinsă peste pantof, strângând totul uniform în jurul piciorului. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să trageți la șireturi la fiecare ochi și nici să nu vă pierdeți tensiunea când vă faceți nodurile și arcurile. N-am purtat niciodată o pereche de alergători care să fie atât de ușor de alunecat și să fie ușor de desfăcut sau de îndepărtat. Chiar și fără sistemul de dălțuire, ar fi fost încă printre preferatele mele pentru a fi ușoare, respirabile și făcute cu materiale ecofriendly "NoDye".

Cele mai bune pantofi de rulare pentru piste de teren

Columbia Montrail Varianta bărbați XSR Trail Running Shoe

Eu dețin trei perechi diferite de pantofi de alergat pentru pantofi de la Columbia Sportswear. Lucrul minunat în ceea ce privește versiunile XSR ale modelului Montrail este că, în mod strict, nu sunt pantofi de alergare, ci hibrizi special concepuți pentru piste care includ suprafețe dure, cum ar fi cimentul și asfaltul, precum și terenul variat al traseului sau rulajului pe șosea. Modelul benzii de rulare a tălpii este suficient de înțepător pentru noroi, pietre, mușchi, iarbă umedă și multe altele, dar nu sunt atât de agresive încât să simt că alerg pe picioare când sunt pe drum sau pe trotuar. Piciorul generos de amortizare este, de asemenea, potrivit pentru drum și traseu, gestionând cu ușurință loviturile grele repetitive care vin cu beton și care absoarbe loviturile sporadice, dar adesea jignitoare, din ruinele de pe traseu.

Cele mai bune pantofi de alergat pentru distante lungi

Pantalon de alergare cu tracțiune de extremitate nordică

Orice traseu bun traseu acoperă o cantitate decentă de pământ, dar majoritatea traseelor ​​nu merg pe kilometri și kilometri. Când devin jonturi super-pe distanțe lungi (discutăm zece kilometri și mai mult), atunci ar trebui să vă gândiți să aveți o pereche de pantofi nord-facial Ultra Endurance pe picioarele voastre. Aceste pantofi oferă două surplusuri: amortizare și protecție. Plăcile lor consolidate pentru picioare și tocuri protejează picioarele de impacturile puternice, în timp ce tălpile groase Vibram absoarbe abuzul și asigură tracțiune. Piciorușele OrthoLite și talpa medie EVA sunt ergonomice și amortizate, menținându-vă picioarele senzație de bine, chiar și după ce faceți kilometri după mile după mile.

Cele mai bune pantofi de alergat pentru teren extrem

Saltele pentru bărbați SpeedCross 4 Running Shoes pentru bărbați Salomon

Desigur, când vine vorba de recursul la modă, alergătorii de traseu Salomon Speedcross 4 scoruri destul de mici. Acestea sunt, cum o pun, un fel de pantofi amuzant. Dar nu mi-am alunecat nici un centimetru de pe traseu purtându-i. Lucrurile au un model agresiv de rulare atât de mare, încât aproape că nu le poți purta pe trotuar sau chiar pe un traseu ambalat, clasificat. Dar pe podeaua forestieră, noroiul, pietrișul, iarba sălbatică sau chiar zăpada, vă dau mâna.

Cel mai bun pantof de alergat pentru călătorii ușoare

Noul echilibru minim 10v1

La doar 7, 4 uncii pe pantof, acestea adaugă foarte puțin la greutatea uneltei. Designul moale, flexibil din partea superioară se poate împacheta aproape plat pe talpă și vă menține piciorul confortabil, susținut și protejat pe tot felul de teren. În timp ce alergătorii New Balance Minimus 10v1 oferă o protecție semnificativ mai mică împotriva rănilor de toe-stub decât alte persoane din această listă și o cantitate mai mică de apărare împotriva durerii cauzate de loviturile repetate cu toc, ele sunt totuși o alegere excelentă pentru cineva care dorește o performanță bună de la pantofi de alergat uimitor de ușor.

Dacă sunteți în căutarea pentru pantofi de alergare pentru trasee pentru nevoi foarte specifice, aici sunt câteva opțiuni extrem de revizuite de la Amazon, în conformitate cu cumpărători verificați hyperenthusiastic.

Cele mai bune pantofi de alergare rezistente la intemperii

Saloon Men's Speedcross 4 CS Trail Runner

4 stele, 163 comentarii

"Versiunea Salomon Speedcross 4 WP a devenit rapid pantoful meu pentru toate lucrurile în aer liber. Oferă tracțiune excelentă și confort în orice, de la drumeții scurte până la ultramaraton. Se potrivește, ca și în încarnarea anterioară, Speedcross 3, o să fie îngustă pentru mine. Am purta un nou în majoritatea celorlalți alergători de remorcă, dar ia un 9.5 în acest model. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost o problemă deoarece sistemul de dantelă Salomon nu are nevoie de reajustare. Banda de rulare din spate este cu siguranță o îmbunătățire față de modelele anterioare. Spikele par mai agresiv plasate și mai adânci. Lungimea trenului de rulare Speedcross este relativ scurtă în comparație cu alergătorii competitorilor, dar aderența este de neegalat. Mă duc trei sau patru zile pe săptămână pe teren mixt și înlocuiesc pantofii la fiecare câteva luni. În ansamblu, acesta este un pantof de cinci stele, demn de alergat / pantof pentru drumeții, în valoare de fiecare dolar petrecut pe ele! "

Cel mai bun traseu de pantofi de alergare pentru balti

Bărbați Saucony Xodus 6.0 Trail Running Shoe

4, 5 stele, 175 comentarii

Am trecut prin două perechi. Pare să fie bune pentru 400 de mile înainte ca acestea să fie înlocuite. Am fost foarte fericit cu ei, ca un alergător mai greu, pentru că s-au dovedit a fi rezistenți și confortabili. Ei se pot ridica la greutatea de 160 de kilograme, chiar și pe terenuri variate, fără să-mi provoace durerea. Am ajuns doar la distanțe de jumătate de maraton, dar pantofii nu sunt ceea ce mă ține înapoi de la fugări mai lungi. Pantofii au fost folositori. Și de fapt sunt impermeabile. Am alergat prin zăpadă și prin bălți, fără ca picioarele să se ude. Voi continua să înlocuiți perechile cheltuite de Xodus 6 cu altele noi, dacă nu am vreodată vreun motiv să nu o fac. "

Cele mai bune pantofi de alergat cu tracțiune adecvată

Merrell Men's Grassbow Traseu de alergare cu traseu de aer

4, 4 stele, 423 de recenzii

"Merrell a costat un pic mai mult decât alte mărci, dar am găsit întotdeauna calitatea produselor lor pentru a fi remarcabile. Pantoful de alergare pentru traseul aerului Grassbow oferă o susținere superioară în arc, cameră adecvată în cutia de la picior și o amortizare excelentă în talpă și călcâi. Picioarele mele se simt bine aliniate și bine protejate - acestea sunt pantofi grozav pentru o plimbare sau o alergare. Suprafața de protecție a piciorului din cauciuc este suficient de puternică pentru a asigura o bună protecție, iar tălpile asigură tracțiune excelentă pe suprafețe alunecoase. Lăcustinele sunt în principal încălțăminte caldă sau uscată, deoarece partea superioară este plasă, ceea ce oferă o ventilație plăcută în aceste condiții. A fost nevoie de o zi de îmbrăcăminte pentru pantofi pentru a obține senzația confortabilă, spartă. Foarte recomandat!"

Cel mai bun traseu de pantofi de rulare pentru noroi

Peregrine pentru bărbați Saucony 6 Trail Running Shoe

4, 5 stele, 114 comentarii

"Saucony este cea mai potrivită pentru piciorul meu, așa că e vorba de brand-ul meu.

Mă potrivesc și cu Salomon, Brooks și Asics. A fost alergat de zeci de ani, iar acum sunt aproape exclusiv un alergător de traseu, de la valentă, până la uscat, umed, noroios, stâncos, zăpadă, gheață și fiecare combinație a acestora. Nu lovesc terenul atât de bolovan sau de pietriș. Am alergat si la Salomon S-Lab, precum si la ele, dar fara indoiala aceste pantofi sunt cele mai confortabile si mai stabile pantofi de pantofi pe care le-am obisnuit pana acum. Excelent în noroi moale, dar nu par să compromiteți nimic dincolo de uzură când vă aflați pe teren mai ferm, mai uscat sau mai mult. Dar cine dracu dorește să ruleze pe negru? Îmi place atât de mult că am cumpărat câteva perechi suplimentare deoarece, din anumite motive, companiile de încălțăminte nu sunt încă destul de inteligente pentru a continua să facă un produs excelent dincolo de un ciclu de model și văd 7 proprietari care doresc să aibă 6 ani. Acestea sunt, fără îndoială, pantofi urâți, dar atunci, asta îi face bine să se uite că toți au murit pe traseu ".

Cele mai bune pantofi de alergat pentru picioarele plate

Noua încălțăminte pentru bărbați MT690v2 cu balansier nou

4, 4 stele, 442 de recenzii

"PLĂCUT SURPRINS! Vreau să spun asta în serios! Ei bine, sunt un alergător pasionat.

Întotdeauna alerg cu Nike Terra Kiger 3 (patru perechi mai târziu), așa că am decis să încerc ceva diferit. Noul Balance a fost ultimul pe opțiunile mele de branduri de a alege, din cauza experienței mele de a le avea o cutie absolut itty-bitty toe și absolut notorie apropriere. Oricum, i-am spus unui prieten că eram în căutarea unor alergători noi și mi-a sugerat să încerc pe acești băieți răi. Oh, băiete, permiteți-mi să vă spun cât de fericit am fost! Am cumpărat încă două perechi, gri și galben, doar pentru stocul meu. Eu de obicei fac 10 la 15 mile, și alerg mereu fără șosete și era absolut confortabil. Sunt, de obicei, 10D în pantofi obișnuiți, obișnuiți, dar pentru că sunt super-footed, 10 4E în aceste pantofi sunt potrivirea mea perfectă. "

Cele mai bune pantofi pentru zăpadă

Altra bărbați Lone Vârf 3 Running Shoe

4, 4 stele, 531 de recenzii

"Le-am cumpărat după ce am creat un prieten care a alergat la 80 mile de cursa de munte de 100 de mile în aceste pantofi. După ce le-am cumpărat, m-am dus pentru o grămadă de pârtii și drumeții prin Munții Albi în toamnă. O mulțime de zăpadă și zăpadă, dar acestea au rămas mari. Le-am folosit si pentru trasee plate. Talpa este un pic mai moale decât Superiorii, dar perna extra face ca acestea să fie o călătorie foarte confortabilă pe trasee. Am alergat și la întinderi pe trotuar și nu sunt așa de mari, dar cu siguranță acceptate. "