acest lucru este incredibil

Îmi păstrez o schiță de acest îmbrăcăminte de tip Wedgie-Proof Plus-Size

Anonim

O pereche de lenjerie care îmi acoperă de fapt fundul.

N-am fost niciodată pe cineva cu o "semnătură de semnătură". Dulapurile cu capsulă arată atât de bine în spațiile stilate și sparte ale altor persoane, dar pentru mine este nevoie de puțin mai multă libertate de a experimenta. Singura excepție pe care o fac pentru această regulă este lenjeria de corp. Procesul și eroarea mi-au condus la o lenjerie destul de solidă pentru semnături: Maidenform Pure Genius Tailored Boyshorts.

Purtăm doar aceste lucruri din mai multe motive. Ca cineva care este pe partea mai mică a plus-size, am constatat că cel mai accesibil "pantaloni scurți" lenjerie de corp mă pune pe trenul expres la Wedgietown. După un pic de timp, ei se îndreaptă spre teritoriul tanga. Întotdeauna am avut probleme cu găsirea de pliuri cu o tăietură care acoperă de fapt fundul meu, dar forma și materialul stretch pe acestea - un amestec de nailon, bumbac și elastan la picioare și 92% nailon și 8% elastan peste tot în altă parte - de fapt acoperă fundul meu. În mod normal, îmi port 14 rochii, dar din moment ce țesătura pe ele este groasă și elastică și nu este înclinată să se prindă ca alte stiluri mai subțiri pe care le-am încercat, bănuiesc că dimensiunile mele de șapte ar potrivi chiar și o rochie de 16 la opt). Acestea sunt perfecte pentru persoanele care sunt "în mijlocul" de mărime dreaptă și plus, sau pentru oameni de dimensiuni mici precum mine. Îmi place, de asemenea, aspectul destul de androgin, fără brizoane. Nici un motiv floral, dantelă ornamentată sau un arici mic - doar o bucată de țesătură solidă care mă menține confortabil în siguranță indiferent de ce fac.

Acum sunt ceea ce port practic în fiecare zi. Dacă nu mă îmbrac pentru o întâlnire (rară) fierbinte sau purtând pantaloni deosebit de strâmți, care nu necesită nici o linie de chilot (care, mai ales din momentul în care merge independent, a devenit și mai rară), este un pariu destul de sigur că am acești băieți răi pe. În timp ce restul îmbrăcămintei mele este un caleidoscop de culoare și de imprimare, sertarul meu delicat este o masă singulară, super-confortabilă de pantaloni negri Maidenform.

Maidenform Feminin Pure Genius Tailored Boyshort Panty

Mai multe lenjerie de corp de dimensiuni suplimentare aprobate de Strat

Aerie Real Soft de înaltă calitate Boyshort

Scriitorul Alyse Whitney îi place pantalonii feminin Aerie, care au niște dantelă care detaliază: "Ei au dreptate; atât de multe alte perechi de lenjerie de corp am încercat să mă îmbrățișez neconfortabil de strâns sau altfel sunt atât de slăbite încât încerc să le trag discret în lift. Dar plictisitoarele de la Aerie le uit destul de mult din momentul în care le-am pus. "

WingsLove 3 Pack Pantofi confortabili pentru bărbați din bumbac moale și lenjerie de corp de dimensiuni mari

Această pereche de lenjerie de corp a fost bine revizuită pe Amazon pentru mărimile plus: "Fete cu fundul fetei, aceste lenjerie de corp DREAPTA AICI! Nu mă prefac că sunt subțire.

Eu sunt coapsele tunete, pradă mare și lenjerie de corp au fost o luptă CONSTANT pentru aproximativ un deceniu. Nu mai e. Acestea sunt undies gros, dar respirabil, moale, robust, de calitate! Elasticul este PERFECT (sincer, fiecare centimetru dintre acestea este PERFECT)! Nu primiți doar un pachet.

obțineți doi! Merită fiecare bănuț și apoi unii! "