Nu pot să nu mai cumpăr

Sunt un observator obsesiv, iar acești planificatori (sub 30 USD) sunt cei mai buni acolo

Anonim

Stalogie: Printre cele mai bune.

M-am simțit a doua zi. Doar puțin împrăștiată, ca atunci când începi un nou loc de muncă și încă nu ți-ai dat seama de rutina ta. Așa că am făcut ceea ce fac dintotdeauna: am consultat planificatorul meu, mi-am lăsat capacul din piele cremoasă și am revenit în ultimele câteva săptămâni, căutând o întâlnire sau un termen limită pe care l-aș fi ratat. Îmi compun fiecare mișcare în acest planificator, de la întâlniri ferme, recurente până la agățătoare. Mi-ai spus că ai putea să te îmbraci într-o seară?

Îmi păstrez planificatorul meu fizic în plus față de un calendar zilnic detaliat pe care l-am creat și păstrat cu minuțiozitate prin Foi de calcul Google, fiecare zi fiind împărțită în trepte de 15 minute, începând cu ora 5:00. Dar există ceva despre stabilirea zilelor mele pe foi bine concepute hârtie reală care face doar lucrurile din creierul meu să facă clic pe loc - de obicei, cel puțin. Atunci mi-am dat seama că sentimentul meu nu are nimic de-a face cu conținutul acestui planificator de piele somptuos - așa am programat-o. Acest planificator este întocmit cu totul greșit.

Vedeți, sunt un utilizator de putere planificator. Am trecut prin zeci, am chinuit-o pe cei care nu reușesc să facă viața să se simtă fluidă și organizată și să aibă preferințele mele. În ciuda acestui lucru, m-am lăsat hanos de pielea suplă și de o tipografie subtilă a unui planificator care împarte fiecare pagină în două zile sau patru zile pe o răspândire care nu face o săptămână completă sau de fapt nici un sens. Întoarceți pagina și aveți următoarele trei zile din săptămâna curentă, plus luni din următoarea !? Acest lucru mă aduce la primul și cel mai important sfat pe care îl am pentru planificatorii-cumpărători: trebuie să vedeți o săptămână întreagă - nu patru-șaptesprezece - pe fiecare răspândire a paginii. Restul sfaturilor mele, împreună cu planificatorii pe care i-am încercat, sunt după cum urmează.

Favoritul meu tot timpul

Muji Schema de clorură de vinil Nota A6

Nu pare prea mult în fotografie, dar Muji îmi face pe vechii mei credincioși: un planificator minunat în care zilele săptămânii ocupă o singură pagină și contrariul este rezervat pentru notele și adresele locurilor unde cineva s-ar putea întâlni o după-amiază. Capacul transparent din plastic este fabricat dintr-un polivinil (se spune că îl poți recicla) și este perfect pentru înlăturarea listelor suplimentare de lucru. Este, de asemenea, completat în stil-data, care este o necesitate pentru oameni extrem de regimed ca mine, sau oricine care doar se întâmplă să aibă nevoie de un planificator la mijlocul anului. Din punct de vedere tehnic, prefer dimensiunile A5, dar este în stoc pe site-ul lui Muji, iar această versiune pe Amazon este aproape aceeași și doar o tad mai mare.

Hârtie reciclată lunar Kraft Notă A5

Nu sunt prea mult pentru planificatori spirali (mai multe despre asta într-un moment), dar acesta este un alt clasic Muji într-un A5, de asemenea disponibil prin intermediul Prime.

Mai mulți planificatori pe care îi susțin

Stalog 018 Seria Editorului

O legare la suprafață este esențială pentru un planificator. Am nevoie de libertatea de a mișca mâna mea scrisă pe lățimea fiecărei pagini, transformându-o în acest fel și asta pentru a scrie mici note în margini și doodle în crennies în timpul apelurilor lungi de conferință (și în timp ce spirala poate fi considerată,, acea coș de plastic pe care o creează în mijloc este strict pentru amatori). Acest planificator nu este doar la fel de plat la 180 de grade, dar se îndoaie până la aproape o rotație completă de 360 ​​de grade, fără crăpare sau rupere. Hârtia ce seamănă cu pielea de ceapă se simte minunat retro, dar nu există sângerări. Acest lucru merită cu adevărat mai multe puncte de exclamare, pentru că dacă vă place să vă imprimați pixuri inocente și hârtie subțire, atunci nu ați reușit niciodată să vă deplasați. În ceea ce privește aspectul, aceasta se clasează înalt: tipul este minim și imprimarea gri deschis este discret. Formatul de completare este personalizabil, astfel încât să puteți începe lucrurile ori de câte ori vă rog bine. Opțiunile de culoare sunt destul de decente, de asemenea. Îmi plac hainele mele negre, dar planificatorii mei colorați, iar albastrul roșu și albastru îmi bifează cutia.

Moleskine Planificator săptămânal de 12 luni, extra mare

În timp ce în mod obișnuit preferă planificatorii mai mici, cu mai multă pungă, este ceva de făcut pentru cel mai mare Moleskine disponibil, care într-adevăr satisface. Ca și felul în care capacul din piele se deschide - cu bătătură și pliabilitate și nu prea multă greutate. Ca și în cazul coperții Stalogy, puteți să-l îndoiți pe celălalt, o caracteristică deosebit de importantă pentru un planificator mai mare, în special pentru a lua notițe în timpul unei întâlniri permanente. Calitatea hârtiei este ridicată, însă funcționează cu medii uscate (creion, stilouri); sângele nu este grozav pentru mediile umede (așa se face referitor la stilouri cu cerneluri mai puțin vâscoase și, prin urmare, mai uscate, cum ar fi rolete sau stilouri, dacă este vorba despre asta). V-aș spune greutatea exactă a hârtiei, dar Moleskine este notoriu (și deranjant) strâns cu privire la greutatea hârtiei. Unii oameni spun că este de a-și proteja IP-ul, în timp ce alții spun că este pentru că calitatea hârtiei este de fapt jenantă scăzută. Arhitectura ar fi mai aproape de a fi perfectă dacă nu au completat datele pentru tine. Dar dacă ești un tip de persoană începător pe 1 ianuarie, vei fi stabilit.

Leuchtturm1917 A5 Planificator săptămânal mediu 18 luni

Și mai mult OG decât Moleskine - marca Leuchtturm a fost fondată cu 80 de ani mai devreme - acest model este un pariu solid (îmi place un A5). Formatul de 18 luni ar putea părea intimidant la început, dar dacă anii par să alunece în jurul tău ca niște nisipuri de timp, acest lucru ar putea oferi o anumită reasigurare că unele lucruri durează cel puțin pentru încă șase luni. De asemenea, dacă sunteți economii (o trăsătură care se întâlnește de multe ori cu organizarea), trebuie doar să cumpărați acest planificator la fiecare doi ani. În ceea ce privește specificațiile, hardback-ul este perfect pentru planificarea în mișcare sau pentru a ține note în poală; și aspectul este idealul meu: zile pe o parte, spații pentru note pe de altă parte. În mod critic, descrierea aspectului paginii este în mod clar menționată online, pe care o apreciez. Planificatorii nu iubesc surprizele. Minus puncte pentru pre-imprimarea datele anului, dar puncte bonus pentru modele excelente hârtie gsm. Dacă vă dați seama ce să faceți cu paginile "Planului de proiect", ambițioase, spuneți-mi, da?

JStory Planificator săptămânal pentru spații personale mari mari

Dacă Massimo Vignelli avea 13 dolari pentru a cumpăra un planificator, cu siguranță îl va alege pe acesta. Pentru laic, vine în patru dimensiuni care nu trebuie să vorbești hârtia pentru a înțelege: mic, mediu, mare și mare. De asemenea, aspectul nu este nonsens; nu există aproape nici un fel de pagini, astfel încât datele, și aproape orice altceva, vă revine în întregime. Un design bun ar trebui să deschidă drumul, dar nu să-ți spun cum să-l dai jos. Datorită cadrului său (doar 56 de pagini) prefer modelul mare, care se simte mai puțin aruncat decât opțiunile mai mici. Este cusută șa (da, asta înseamnă că se află plat) în fire contrastante, care se afișează pe opțiunile de kraft maro și roz. Prietenii mei de design merg bine pentru black-on-black (tipic), dar atunci când un planificator este oferit în Pepto Bismol roz, trebuie să o faceți.

Fabriano Ispira Săptămânal

Când vine vorba de hârtie, Fabriano este un standard de aur. Acesta este pateul într-o lume plină de humus. Combo-urile de culori sunt și ele la nivel de nivel și sunt fabricate în Italia de către artizanii de hârtie care merită cu adevărat titlul suprasolicitat. Acestea sunt cu adevărat obiecte de frumusețe. Cu toate acestea, coloanele de zi sunt expuse în ambele pagini în coloane mici, cu date și ore pre-tipărite, ceea ce ar trebui să fie o infracțiune pedepsită. M-am simțit îngrozit și neliniștit când am folosit unul. Dar acest lucru funcționează perfect pentru unele tipuri: Prietenul meu care este profesor de design îi iubește pe aceștia, parțial pentru că este tipul de persoană care poate scrie pur și simplu "Meeting, Franny" fără alte informații cum ar fi locația, informațiile de contact, articolele de pe ordinea de zi. Și știe unde să meargă.