acest lucru este incredibil

Eu nu sunt purtarea genelor false - doar acest $ 5 Mascara

Anonim

Doar câteva lovituri au un efect incredibil.

O rimel eficientă, dar ieftină este greu de găsit. Aș fi știut - am încercat totul pe genele mele asiatice foarte scurte și încăpățânate, de la brandurile ieftine de la farmacii până la chestiile high-end scumpe și este rară că o rimelă va face mai mult de două lucruri - unele oferă lungimea dar nu volumul, altele dau volum, dar nu curling, și așa mai departe. De aceea, atâtea femei pe care le cunosc, iau o manevră dublă-mascară, amestecând două mărci diferite deasupra celeilalte. Tot ce mi-am dorit vreodată a fost o rimelă care nu poate face totul.

Bazat pe un sfat de la un prieten de editor de frumusete (care a folosit mascara pe propriile ei genii asiatice), acum folosesc o rimel care verifica toate cutiile de mascara - pentru mai putin de 5 $. Prințesa Lash Princess False Lash Effect Mascara de la Essence, adevărată la numele ei, în mod dramatic înălță și intensifică genele mele în fiecare mod - prelungește, volumizează, ridică și buclează fiecare păr mic (fără utilizarea unui instrument) - până la punctul în cazul în care ochii mei arata mai deschis, mai luminoase, și mai atent.

Essence Lash Princess Falsa Lash Effect Mascara.

Essence Lash Princess Falsa Lash Effect Mascara

Pentru că am riduri rare, stubby pentru a începe cu, rimelul face câteva lovituri pentru a intra în teritoriul "false", dar probabil va îmbunătăți genele mai bine dotate cu doar un accident vascular cerebral sau două. Am recomandat rimelul Essence aproape tuturor celor pe care îi cunosc (asiatici și non-asiatici deopotrivă), iar rezultatele sunt uluitoare. Cei care au căzut sub vraja lor de cult post uimitoare înainte și după fotografii pe Reddit (serios, uita-te la aceste fotografii). Recent, la o petrecere de implicare în familie, tatăl meu a întrebat dacă m-am dus la extensii de geniu. N-am fost niciodată mai flatat.

Unii comentatori se plâng că rimelul este o durere de îndepărtat, dar consider că una dintre cele mai bune calități ale mascării - este un produs de durată de o zi, de lungă durată, care nu necesită întreținere constantă. Deși nu a fost prezentat ca fiind rezistent la apă, s-au supraviețuit și sesiunilor de yoga transpirată și clase de barre fără smudge. Când sunt gata să-l scot, pur și simplu îmi spăl zona ochilor cu un detergent de săpun (îmi place acest Shiseido) și apoi glisați-l cu apă micelară Bioderma pentru a ridica orice reziduu persistent.

Dacă preferați, o puteți cumpăra la Amazon .

Mai multe dispozitive de deschidere a ochilor aprobate de Strat

Isehan Kiss Me Heroine Mascara

Writerul Risa Needleman numește mascara Heroină din Japonia "cel mai întunecat negru pe care l-am văzut vreodată, dar nu se ciocnește (o problemă uriașă pentru majoritatea mascarilor), chiar dacă îți puneți două straturi. Are o incredibilă calitate de prelungire care vă lărgește ochii. "

Chanel Inimitable Waterproof Mascara

Dacă căutați cea mai bună rimă rezistentă la apă, mai mulți sunt de acord că este vorba despre Chanel. Nimeni altul decât artistul de make-up al lui Kim Kardashian spune că Chanel Inimitable Waterproof Mascara este cel mai bun pentru că este "rezistent la apă, dar și bucle, se prelungește și dă volum într-o singură haină. O mulțime de formule de rimel rezistent la apă tind să fie uscare, dar aceasta se simte moale și este condiționată. "