teste de testare

Am realizat legături cu lungimea perfectă cu noua linie de atletism a lui Amazon

Anonim

Modul în care se potrivesc șase-opt leggings seamănă mai mult cu versiunea completă.

De când au introdus anul trecut o mână de mărci de modă in-house, ofertele Amazon privat au apărut în peste 70 de mărci, cu o bună parte dintre cele din categoriile de îmbrăcăminte și accesorii. Una dintre cele mai incitante dintre acestea, daca esti usor incantata de athletics la preturi accesibile, este Core 10, o linie activewear la pret mult mai jos de concurenti precum Lululemon si Athleta, disponibile doar membrilor Amazon Prime.

Împreună cu sutienele sport, corsetul de performanță și niște joggers de fleece foarte confortabile, Core 10 vinde "construiți propriile" pantaloni și jambiere de yoga. Nu sunt personalizate - acest lucru nu este Alexa luând măsurători laser ale picioarelor și pantalonilor de imprimare 3-D pe loc încă - dar cu opțiuni pentru lungime, deschiderea picioarelor și stilul taliei, există zeci de combinații posibile. Sunt, de asemenea, eligibili pentru întoarcerea gratuită, o raritate pentru orice personalizabil.

Ca obsesiv ca pot fi despre hainele mele de antrenament (vezi aici), am căutat legături care au lovit exact la osul gleznei mele - nu la fel de ușor cum sună când ai patru picioare - 11 - așa că am fost intrigat de ocazia de a-mi proiecta perechea ideală. Deși pot scăpa cu lungimi scurte la pantaloni obișnuiți (de obicei 28 sau 30 de centimetri), în jambierele fixate, acestea lasă prea mult material la glezne. Curelele legat și Capri se apropie, dar deschiderile piciorului sunt prea aglomerate, deoarece sunt proiectate să lovească la vițel.

Am comandat două perechi: colanți cu talie înaltă, cu talie înaltă, scurți; și talie mijlocie, șapte-opt lungime. Perechea scurtă, cu lungime totală, are o inseamnă de 26 inci, care era prea lungă, dar lungimea a șapte-a opta are un inseamnă de 24 inchi, ceea ce facea toate diferențele, care se încadrează în locul specific care mi-a scăpat mult timp. Este vorba de cele două centimetri, probabil că mi-aș fi înghițit toate pantalonii, dacă aș avea timp și bani pentru a avea totul adaptat, dar acesta este cel mai apropiat pe care îl voi obține ca o persoană ocupată cu un cont Prime. Uneltele se întind de la Capris de 19 inchi la pantaloni înalți, de lungime totală de 34 de inci, deci există o șansă solidă că veți găsi și lungimea dorită.

Dimensiunile variază de la XS la 3XL (sau 0 la 24) și aș recomanda dimensiunea în jos dacă vă place un snugger se potrivesc. Am comandat două dimensiuni și am preferat cel mai mic care a fost de susținere fără a fi prea compresiv. Materialul este mai gros decât Wunder Unders de la Lululemon sau un tip specific pentru rulare, așa încât, în timp ce sunt fabricate dintr-un amestec sintetic de umiditate, nu le-aș folosi pentru activități foarte transpirative cum ar fi jogging sau fierbinte. Dar ar lucra pentru o clasă de barre sau pentru a ridica greutăți în sala de gimnastică, mai ales că materialul mai gros este opac și nu va arăta linii de chilot, indiferent de modul în care vă răsuciți sau îndoiți. Sunt moi și elastice, sunt de asemenea perfecte pentru zile când sunteți mai mult despre jumătatea de petrecere a timpului liber .

Core 10 Femei "Construieste-ti propriul" pantaloni de yoga

Mai multe Core 10 activewear

Core 10 Femei de relaxare Fleece Jogger Sweatpant

Aceste pulovere cu căptușeală de tip fleece arată ca o versiune mult mai ieftină a jogger-ului favorit al scriitorului Sierra Tishgart. Ca majoritatea celor mai importante 10 bucăți, acestea sunt, de asemenea, disponibile în dimensiune plus aici.

Core 10 Femei Icon Seria - Warrior Mesh Plus Dimensiune Sport Sutien

Suprafața neagră a acestui sutien sport ar arăta cu priviri mari dintr-un vârf de culori strălucitori.

Core 10 Seria Iconilor Femeilor - Legionarea ochiurilor de război

Mănuși de tăiere cu ochiuri completează aspectul.

Core 10 Seria Iconilor Femeilor - Dare Devil Legging

Sau amestecați-le cu aceste funduri moto-stil.

Core 10 Seria de icoane pentru femei - Legendele reflectorizante ale stelelor Supernova

Aceste jambiere tipărite cu stea pot fi achiziția următoare. Pe lângă faptul că este foarte cool, stelele sunt reflexive pentru a face dimineața devreme sau noaptea târziu să se desfășoare mai sigur.

Core 10 Seria de icoane pentru femei - Supernova Star Reflective Sports Bra

Aș avea nevoie, evident, de sutienul de sport potrivit.

Core 10 femei de sprijin lumina Strappy Sport Sutien Cupa AH

Ca si acest numar strappy, majoritatea sutienelor de baza ale lui Core 10 vin in cantitati de dimensiuni A la H si trupa de dimensiuni de pana la 46.

Core 10 Femei "mai ușoare decât aerul" Performance Racerback Tank

O sală de bază de bază pentru doar 25 de dolari. Dacă majoritatea straturilor de antrenament sunt negre, aș fi cumpărat-o în căldură cu căldură pentru a aduce o culoare.

Core 10 Femei Plus de dimensiuni "mai ușoare decât aer" Tie Tank de performanță

Dacă sunteți mai mult în lavandă, mergeți cu acest rezervor. Spatele despărțit poate fi legat sau lăsat deschis pentru a prinde o briză.