cumpărături nedureroase

Vreau doar să gătesc cu lucruri în tuburi

Anonim

Sosibil de mayo și multe altele.

Sunt un bucătar destul de competent, dar sunt, de asemenea, ceea ce ați putea numi adesea dezorganizat și nu un mare fan al curățeniei. Așa că, atunci când sunt în bucătărie, caut oportunități pentru a atenua dezastrul potențial și dezastrele culinare. De aceea îmi place hrana pentru tuburi. Nu, nu mă refer la mesele întregi amestecate în șlamuri. Vreau sa spun pasta de tomate intr-un tub care arata mai degraba ca ceva ce ai gasit la Home Depot decat Brooklyn Kitchen. Alimentarea într-un tub este practică, toate funcționează peste formă și curăță. Există câteva ingrediente pe care nu le-aș cumpăra într-un tub (cum ar fi pesto, pe care nu le-aș cumpăra niciodată într-un borcan), dar tot ceea ce nu trebuie să fie proaspăt pentru a fi cel mai bun este un du-te. Tuburile alimentare nu sunt nimic nou - de fapt, europenii își iau condimentele în tuburi de zeci de ani. Dar acum, datorită lui Amazon, puteți comanda online maioneza elvețiană și icre suedeză de cod, precum și harissa tuberată și paste chipotle fabricate în Statele Unite.

San Marzano, pastă de tomate în tub

Paste de tomate cu două concentrate de la San Marzano
Un bun tub de "starter": pasta de tomate va face un convertit din orice sceptic. Este esențial pentru sosul de roșii bolognese și italo-american, dar îmi strânge pasta de la San Marzano în ceea ce pregătesc când nu folosesc o rețetă (care este cea mai mare parte a timpului). De asemenea, Rachael Ray, care știe un lucru sau doi despre încercarea prea tare în bucătărie, este în ea.

Gustul nr. 5 Umami Paste

Umami Paste
Umami, așa-numitul gust cincea, este senzația de savurătoare. (MSG este concentrat în umami.) Este prezent în mod special în alimentele care conțin o mulțime de glutamați - cum ar fi anhovies, soia, roșii și așa mai departe - și această pastă este făcută dintr-un amestec de ele. În esență, este o scurtătură de aromă pe care o puteți adăuga la orice.

Thomy delicateste maioneza in tub

Thomy Delicatesază maioneza
America se află în spatele Europei pe mai multe fronturi. Accesul la îngrijiri medicale. Participarea la vot. Condimente vehicule. S-ar putea să fiți un devotat al lui Hellman, dar dacă toată lumea va trece la acest canotaj masiv, poate că gigantul american va ajunge în sfîrșit la sens. Compania elvețiană din spatele ei a inovat, de asemenea, muștar într-un tub.

Olo's Chipotle Paste

Olo's Chipotle Paste
Chipotele pe care le-ați pregătit pentru tine și conservele chipotle en adobo sunt amândouă grozave. Dar atunci când gratindu-te cu burgeri în această vară, ar fi mult mai simpatic să amesteci tubul tău mayo cu o pastă de tip chipsot.

Entube Harissa Chili Paste

Entube Harissa Chili Paste
New York a declarat deja că această companie din Los Angeles, Harissa-in-a-tub, este un ingredient esențial pentru gastronomia modernă. Este un ingredient versatil pe care îl puteți folosi atunci când frigeți carnea sau legumele, pentru a da o scrâșnire și multe altele. Ceea ce nu v-am spus este că Entube conduce avangarda pentru produse alimentare, producând umeboshi picant și sărat, o pastă de ume-prune fermentată, care este minunată în marinade și pansamente de salată și pastă de curry indiană ori de câte ori doriți un cod ieftin curry-house arome.

Amore Pastă de tomate uscată la soare

Amore Pastă de tomate uscată la soare
Dacă vă așteptați la aromele anilor '90 - tartar de ton! Tartufo! Appletinis! - optați pentru această pastă de roșii făcută cu roșii uscate la soare, ingredientul nr. 1 al salatelor din anii '90.

Sunchang Gochujang Tube

Sunchang Gojuchang
Pasta de chili fermentată coreeană este una dintre acele substanțe de ameliorare automată a aromei, un ingredient discontinue utilizat în totul, de la prăjituri de orez prajite până la supe precum sundubu și sosul de imersare pentru bo ssam. Nu te opri acolo: folosește-l ca și cum ai face sriracha, și cu siguranță gratar cu ea.

Kalles Creamed Smoked Cod Roșă Răspândită de Abba

Kalles Creamed Smoked Cod Roșă
Caviar afumat care este amestecat cu fulgi de cartofi și piure de roșii, cremă și ambalată în tuburi? Ce lume. Suedezii îl iubesc și ar putea fi arma ta secretă în această epocă obsedată de toast.

Obțineți cele mai bune livrări în căsuța de e-mail.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.