crede-mă că ar trebui să știu

Am 72 de perechi de adidași, iar acestea sunt cele pe care le execut, cutie, spin și dans

Anonim

Cu șase ani în urmă am făcut două schimbări majore și paralele în carieră: am făcut o primă activitate cu normă întreagă ca editor de fitness la Rodale Books și am devenit un instructor personal certificat. Între crearea de povestiri despre plyometrici sau despre modul în care se apropie o alergare de 5K, munca mea implică încercarea fiecărui antrenament nou la modă acolo. Și de aceea vă pot spune cu încredere că nici două sesiuni de transpirație nu sunt la fel, ceea ce înseamnă că pantofii de care aveți nevoie pentru anumite sesiuni de transpirație nu sunt la fel.

Această logică este modul în care am justifica deținerea a 72 de perechi de adidași. Adidași pentru curse rapide. Adidași pentru călătorii lungi. Adidași pentru salturi caseta. Adidași pentru dans cardio. Înainte de această slujbă purtam o singură pereche de adidași prea mici pentru noul Balance pentru absolut totul și aveam toenaile negre. Dar, din moment ce din ce în ce mai multe mărci mi-ar trimite cele mai recente stiluri pentru considerație editorială, am început să-mi dau seama cum să am grijă de picioarele mele și de restul corpului meu. Am testat peste 200 de perechi de adidași de-a lungul ultimilor șase ani (am noroc și am cumpărat doar 12 perechi, îmi dau sau mă iau), iar acum mai mult de 70 de perechi se umple deasupra ușii sisteme de rafturi pentru încălțăminte în două dulapuri. "Ce pantof pe care trebuie să-l port pentru [ completează antrenamentul gol ]"

Cel mai bun pentru a conduce un maraton

Asics Gel-Nimbus 20

Am rulat șase maratonuri complete până în prezent (chiar am făcut o dată o săptămână, pentru că sunt un masochist). Acesta este singurul adidativ pe care l-am purtat vreodata pentru o cursa de 26, 2 mile. La 10, 7 uncii, este la capătul greu până la greutatea obositorului. Acest lucru se datorează sistemului de amortizare a gelului din față, care îmi menține piciorul confortabil după mile. Cu acestea, nu trebuie niciodată să vă îngrijor de crampe de picior incomode sau de durere în arcurile mele, ceea ce este o problemă obișnuită cu opțiunile de încălțăminte mai ușoare.

Cel mai bun pentru pregătirea pentru un maraton

Brooks Ghost 11

Acest clasic Brooks folosește un tampon de blocare segmentat, care este, în esență, un sistem integrat de amortizoare, pentru a da alergenului amortizarea cu fiecare pas. Această repetare a Duhului, în special, se simte mult mai bouncier decât versiunile anterioare. Mă voi roti între purtând acest stil și Nimbus când ajung la stagiul de pregătire în care conduc două mile.

Cel mai bun pentru a conduce un semimaraton

Nike Air Zoom Pegasus 35 Turbo

De ani de zile, mi-a fost o misiune de a găsi pantoful ideal de jumătate de maraton. Asta inseamna unul atat rapid (traducere: lumina) dar si confortabil. Din experiența mea, piciorul nu solicită același nivel de amortizare (care inevitabil adaugă greutate) pentru această distanță și timp, care este sub două ore în loc de mai aproape de cele patru de care aveți nevoie pentru un maraton complet. Nike's latest Zoom Pegasus Turbo este pantoful pe care îl căutam: Îmi place sentimentul semnăturii FlyMesh pe măsură ce îmbrățișează piciorul de mijloc, iar grippinessul modelului de waffle pe talpa îmi dă controlul pe care îl vreau pe trotuar. De asemenea, arata grozav, asa ca cineva care subliniaza intotdeauna functionalitatea unui adidar pe o estetica pura, e placut sa ai un pantof care sa faca ambele.

Asics Dynaflyte 3

Am fost un fan al lui Dynaflyte, care a fost lansat pentru prima data in 2016. Este ca Nimbus, dar pe o dieta. Are ceea ce marca numește "tehnologia Flytefoam Lite", care este cu 55% mai ușoară decât spuma standard EVA din industrie. Picioarele mele se simt bine susținute și confortabile pentru a merge mai departe fără nici o sarcină inutilă (pantofii cântăresc 7, 58 uncii pentru femeile 7). Am o mână de prieteni care poartă și acest maraton complet.

Cel mai bun pentru a rula un 5K

Reebok Floatride alerga rapid

Acest pantoful are două lucruri care merg pe el pentru a face ca acesta să nu aibă nici un rol pentru cursele rapide: o super-subțire, respirabil superioară ochiurilor de plasă, care vă ajută să vă răcească, și o talpa intermediară de înaltă energie. În termeni laic, atunci când piciorul unui alergător intră în contact cu solul, amortizarea pe pantof comprimă. Un pantof care se mândrește cu "randament excelent de energie" comprimă mai puțin decât altele. Aceasta înseamnă cea mai recentă ofertă oferită de Reebok, un domeniu pe care au lucrat cu adevărat în ultimul an, oferind un sentiment în care pasagerii își mențin un ritm rapid.

Cel mai bun pentru sprint

Noul Balance FuelCell Impulse

Indiferent dacă executați activități recreaționale sau în serios, repornirea este ceva de care toată lumea poate beneficia. Asta pentru ca ajuta la invatarea muschilor de a tolera acumularea de acid lactic (un produs secundar al exercitiilor care cauzeaza oboseala). Acest favorit New Balance se simte ca a doua piele, perfect pentru combaterea intervalelor de alergare. Constructia lui bootie face sa se simta ca o potrivire personalizata si, de asemenea, se bazeaza pe blister enervant. Iar când mă simt mai ales petrecut, trupa intermediară RevLite oferă un plus de putere atunci când am nevoie de ea.

Cel mai bun pentru rularea traseelor

Suport Altra Superior 3.5

Un alergător de agrement poate să nu știe de Altra, dar alergătorii religioși iubesc acest brand Utah. Fiecare dintre modelele sale este realizată cu o cutie de picioare în formă de picior, care permite degetelor de la picioare să se relaxeze și să se răspândească în mod natural, ca și când nu vă purtați cu adidași. Ceea ce face ca Superior 3.5 perfect pentru traseu este talpa lor de cauciuc Duratread, care este grippy și durabil fără a face pantof super greu.

Cel mai bun pentru ridicarea greutăților

Reebok Legacy Lifter

Rareori fac tipul de antrenament în care simt că este important să purtați un anumit pantof îndreptat spre ridicarea greoaie. Totuși, asta nu înseamnă că nu am o alegere preferată. Reebok Legacy Lifter are o platformă de 3/4-inch, care vă pune piciorul în poziția ideală pentru totul, de la squats la lifturi. Combo-ul de șireturi și curele Velcro oferă de asemenea un sentiment de stabilitate fără egal.

Cel mai bun pentru formarea încrucișată

Reebok CrossFit Nano 8.0

Mergeți în orice sală de gimnastică CrossFit și majoritatea oamenilor vor purta unul dintre cele două pantofi: Reebok Nano sau Nike MetCon. Asta pentru că ambii au funduri robuste care se pot ocupa de ascensoare serioase. Este, de asemenea, important ca un pantof adolescent făcut pentru antrenamente de intensitate înaltă să aibă un pic de dăruire, astfel încât purtătorul să poată naviga în mișcări cardio cum ar fi sare de box, burpees, și sărituri coarda de lucru. Nano 8 are toate acestea și multe altele. De asemenea, vine în mai mult de 15 culori și poate fi personalizat.

Nike Metcon 4

Răspunsul Nike la Nano vine, de asemenea, cu o bază super stabilă și calități durabile, ideale pentru orice, de la urcare pe coardă până la sărituri. Îmi place clipul călcâiului, care ajută la stabilizarea piciorului în timpul mișcării laterale. Notă rapidă: În timp ce este perfect pentru sprinturi rapide și alte explozii de cardio, acest pantof nu este pentru nici un fel de distanță de funcționare. Nu e nimic care să mă facă să mă răzgândesc mai mult decât să văd pe cineva care poartă aceste lucruri pentru o jogging casual.

Nou Balance Fresh Foam Crush Trainer

Acest stil pentru femei este ceea ce mă duc când mă îndrept spre un fel de clasă de studio care implică totul, de la sanie până la salturi. Mai flexibil decât celelalte două ponturi de antrenament încrucișat (nu aș ridica neapărat greutăți mari în acest caz), este minunat pentru persoana care îi place să folosească o mașină eliptică, scari-alpinistă sau altă mașină cardio la sală. Bonus: Este foarte flexibil, ceea ce înseamnă că se potrivește foarte bine într-o pungă de lucru exagerată pe care ați putea să o purtați toată ziua.

Cel mai bun pentru o clasă de box

Adidas Athletics Pantofi de antrenament 24/7

Sunt de obicei precaut de un stil de decapare ascuțit ca acesta, dar limba împărțită ajută la obținerea acestui adidativ pentru a aluneca mai ușor. Niciodată nu m-am simțit nesigur în timp ce l-am purtat.

Cel mai bun pentru o clasă de spin

Pantofi specializați la torță 3.0

Dacă nu vă înregistrați în timpul unei cursuri de spin, faceți o greșeală majoră. Acest proces te face să te apropii de bicicletă, oferindu-i șoferilor posibilitatea de a împinge și trage pe pedală cu fiecare lovitură de mână pentru activarea completă a mușchilor (se va simți și mai sigură). Dar nu toate pantofii de ciclism sunt egali. Ezitant la început să alunece pe acest pantof specializat - din cauza aspectului ciudat al cadrelor rapide Boa S2-SV (acele lucruri circulare care înlocuiesc șireturile) - acum nu le pot lăuda destul. Cifrele ajută la crearea unei potriviri foarte precise, îmbunătățită prin închiderea de la baza Velcro.

Cel mai bun pentru o clasă de dans

Adidas PureBoost Go

În primul rând, este important să rețineți că aceste adidași sunt fabricate pentru a fi difuzate. Cu aceasta a spus, lumina si flexibile tricota superioara si semnatura Boost amortizare a le face ideale pentru toate sariturile din jurul care se intampla intr-o clasa de cardio de dans. Partea mai largă a picioarelor vă dă să vă extindeți camera de picioare (fapt: picioarele se umflă atunci când lucrați), ceea ce înseamnă că puteți merge până la sfârșitul clasei, fără să vă simțiți ca picioarele rănite.

Cel mai bun pentru a lucra când călătoriți

Athletic Propulsion Labs Tehnologii adiționale Techloom Pro

În rarele ocazii în care am împachetat doar un mic purtător de mâncare pentru un weekend departe, acestea sunt mișcările mele. Începând cu kilometrajul, au o pernă suficientă pentru a mă lupta cu orice alergare sub zece kilometri. Sunt ușoare, la modă și bune pentru tot, de la mersul pe jos în jurul unui oraș nou și de a vedea obiectivele de a lua o cursă de antrenament aleator.