cumpărături compulsive

Am destul de multă viață sub una din zecile mele de umbrele de soare toată vara

Anonim

Cand protectia solara nu o taie singura.

Vorbiți cu orice dermatolog și vă vor spune că, dacă doriți să evitați să arătați ca una din stafidele din California, cel mai bun lucru este să investești în unele produse de protecție solară, să cumpărați o pălărie de soare bună și să purtați mâneci lungi în 90 de ani, grad de căldură. Sau, ei vor spune, de asemenea, să nu vă lăsați sub soare deloc. Ca o blondă jupuită în Los Angeles, am decis să trag un fel de mijloc, devenind un fel de persoană care poartă o umbrelă de soare (totuși, îmi poartă totuși protecția solară). Umbrele de soare au fost în jur de mii de ani, și pentru că sunt cea mai simplă și mai practică protecție împotriva soarelui, mai ales acele versiuni cu UPF, echivalentul țesăturii SPF.

Începători, luați notă: umbrelele par a fi greu de tras în viața reală, dar, într-adevăr, singura regulă de urmat atunci când o purtați este să evitați trecerea trecătorilor cu ea. Am o umbrelă de soare pe punte pentru fiecare costum de vară și ocazie socială - acestea sunt cele cinci în rotația mea curentă, multe dintre ele cumpăr în multipli.

Quasimoon 20 "de hârtie albă Umbrella de parasol

Îmi place o parasola de hârtie solidă din mai multe motive, dar mai ales pentru că este cea mai casuală umbrelă și nu atrage prea mult atenția asupra ei înșiși. În plus, dacă o pierzi, ești doar în jur de șapte dolari mai mult, deci nu există nici un real heartbreak. Îmi cumpărăm cel puțin o duzină în fiecare vară și le răspândim în jurul vieții mele, așa că am întotdeauna unul la îndemână - la serviciu, în mașină, în mașina prietenului meu și în casa mamei mele. Împachetez un altul în tote atunci când mă îndrept spre Rose Bowl Swap Întâlnește-te și întotdeauna termină să-l dărui unui prieten plin de recunoștință, afumat la soare sau străin.

Kung Fu Smith Parasol

Cea mai dramatică umbrelă a tuturor este o pată, în formă de pagodă. Aceasta este deja izbitoare datorită înălțimii sale, dar când adăugați o schemă de culori alb-negru arestată, aveți o piesă adevărată. Din moment ce este deja o mulțime de aspect, o voi purta cu o rochie simplă tricou și sandale plate.

Topwedding Classic bumbac Lace Parasol

Un parasol de croșetat neagră este atunci când vreau să adaug un pic de stil goth la o tinuta. Croșetul oferă o acoperire de soare mai puțină decât orice altă umbrelă, deci trebuie să fii atent, dar de asemenea vă permite să priviți prin ea, în timp ce vă mai dați puțină umbre, ceea ce este destul de convenabil dacă încercați să spionați pe cineva la o petrecere în grădină. Vreți să vă asigurați că nu vă arătați ca niște goi goi Lolita, așa că o voi folosi în timp ce vă aflați într-o tricou și o fustă de creion denim.

Lily-Lark Zebra UV Protecție Sun Parasol, Rated UPF 50+

Aceste minunate umbrele de soare fabricate manual de Lily-Lark sunt artă purtătoare. Fiecare dintre ele are o acoperire UPF 50+ care vă protejează de peste 98% din razele UV (UPF reprezintă măsura în care protecția solară este furnizată de o bucată de material) și este fabricată în Chiang Mai, unde ramele de bambus sunt sculptate manual artizani locali. Îmi place această imprimare din zebră Scalamandre-esque, dar există o mulțime de alte minunate și ceea ce este deosebit de special este faptul că țesătura cu parasol nu este niciodată lipită pe cadru (este atașată la sfârșitul fiecărei spițe), ceea ce înseamnă că se deschide și se închide ca o mașină bine unsat. Tesla de umbrele de soare.

Kilofly anti-UV brodate de protecție la soare pliante umbrelă parasol, UPF 40+

Spre deosebire de unele dintre celelalte, această combinație de parasol și umbrelă cu dantelă de culoare dantelată vă va acoperi în caz de furtună bruscă și țesutul tratat este evaluat cu UPF 40+ pentru a vă proteja pielea de soarele de vară . O sa-i rup pe asta cand este un adevarat scorcher si nu am pretiosul meu Lily-Lark la indemana - motivul floral este o "doamna batuta" pentru uzul cotidian.