Continuă să văd asta

Dintr-o data vreau un Yin Yang pe tot ce cumpar

Anonim

Un ambreiaj de lână yin-yang, pe care îl doresc.

Yin-yang-ul, un cerc alcătuit din două curbe în formă de tadpole, care se alungă reciproc, este simbolul filozofiei chineze a taoismului. Este vorba despre echilibrarea contrariilor, și nici yinul, nici yangul nu pot exista fără celălalt.

Dacă îmi închid ochii și mă uit înapoi în timp, până în jurul anului 1997, văd yang-urile yin ca parte a unei montaje de imagini serioase, incluzând ilustrații Lisa Frank în culori neonale radioactive, coliere de inimă "cel mai bun prieten", coliere din plastic, și Skechers. În retrospectivă, cohorta mea și cu mine păreau ciudat fixate atât pe iconografia hippie a tinerilor părinți ai copiilor cu boom, cât și pe un viitor viitor în spațiu, cu adidași de argint care aprinseră.

În ultima vreme, dacă îmi deschid ochii și mă uit în jurul setărilor mele actuale, văd din nou yang-ii. Nu numai că le văd, îi vreau - chiar mai mult decât vreau să evit ca și cum tocmai am ieșit dintr-un magazin. De aceea am impulsat-a cumparat o pereche de cercei yin-yang stud acest weekend. Acum, am încercat în jurul internetului, căutând un tricou alb tăiat cu un yin yang mare pe față. O lână yin-yang clutch (de mai sus) de la designerul Milena Silvano din Londra este vândută, dar - o veste minunată - devine repopulată în luna mai. Dar este mult mai mult să fie avut: Deodată, această pictogramă hippie transformat motivul Y2K este înapoi este de moda din nou.

Micro-tendințele pot fi, de obicei, explicate de oameni la modă, așa că am consultat-o: Mina Alyeshmerni, care locuiește în Brooklyn și deține magazinul online Maimoun, unde poartă piesele lui Maryam Nassir Zadeh, Baserange și Mondo Mondo. Alyeshmerni folosește, de asemenea, un yin yang pe site-ul ei, ca decal în fila browser. "Tind să accept lucrurile mai personal decât doresc, folosirea simbolului a servit ca o reamintire vizuală a faptului că spațiile de pozitivitate și spațiile de negativitate pot trăi împreună mai puțin ritmic decât credem noi", spune ea. "Este o mică comedie pentru mine că cresc" - în anii '90 - "nu știam exact ce înseamnă acest simbol. A fost atât de omniprezent.

Același lucru se întâmplă și cu Nick Poe, managerul creativ al Sky Ting Yoga, care a împodobit uneltele studioului din New York cu yang-urile yin. "Am crescut în anii '90, iar simbolul îmi amintește de locul St. Marks. Ai merge acolo și fetele le-ar lua urechile sau buric butonul străpuns și pentru a obține bijuterii yin-yang ", spune el. - A fost cam jucat. Dar este într-adevăr un frumos simbol pentru a fi jucat. Îl folosim serios.

Deci, yin yang-ul sa întors din nou, de această dată datorită oamenilor din anii '30 care erau prea tineri ca să-l ia foarte serios prima oară. Dar nu trebuie să purtați serios yin-yang-ul: Internetul este plin de tricouri cu capete străine care înlocuiesc punctele yin-yang sau yin-yang-urile făcute din pisicile care se îmbracă. Totuși, faceți asta, purtați unul - pe un tricou, pe niște șosete, pe cercei - și probabil veți emite vibrații pozitive și pașnice. Sau veți părea că sunteți pe o călătorie de nostalgie. Sau poate este un echilibru între cele două.

Cercei cu Yin Yin

Chivor bijuterii chinezești Yin Yang Stud cercei

Din punct de vedere tehnic, nu le-am cumpărat; mina a venit dintr-un magazin local și a avut desene celeste pe pachet. Dar acestea sunt un adevărat dupe și sunt de argint sterlină, nu de metal generice, astfel încât materialul nu va irita pielea.

Cercei pur Yin Yang

Acești arbori din toate argint sunt un pic de jos pe un simbol deja destul de împărțit în jos. Bine pentru oricine caută un yin yin subtil.

Pungi cu yang yin

Yin Yang Standard Baggu

Baggu, întotdeauna bun cu un tipar, a dat și un omagiu yin yang-ului.

Foto: Kabir Fernandez

Set 3D Zip

Și pentru oricine este gata să se aplece în iconografie: Baggu are trei pachete de pungi cu zip, nu doar cu yin-yang, ci cu fețe zâmbitoare și semne de pace.

Tricouri cu yang yin

Shirt Planet Yin-Yang tricou

Pentru cei cărora le place să păstreze lucrurile simple, aceasta este cea mai simplă figură yin-yang care se găsește.

Yin Yang T-shirt

Și pentru o întorsătură galactică: Yangul negru este de fapt o amprentă a galaxiei Calea Lactee.

Stussy Stock Yin-Yang Tee

Necunoscuta anii '90.

Șorturi cu yang yin

Puma Puma de la Rihanna Tearaway Mini Shorts

Aceste pantaloni din nylon amintesc de pantaloni scurți de box.

Consiliul de Yin Yang înota scurt

De departe, acestea arata ca puncte polka. Până aproape, este o memento taoistă a universului echilibrat.

Cote și se termină cu Yang Yin

Adunarea bumbac Yin Yang Hat

Unul dintre preferatele mele yin yang accesorii, această pălărie (vine și în albastru) are un pic de vibrație a străzii din New York, dar în loc să explodeze "Brooklyn", ai doar un design grafic liniștit și iubitor.

Beholder Toate bune Pin

Un doi-in-unu: un yin yin cu zâmbet lateral.

Yin Yang Bath Mat

Dacă de fapt purtați un yin yang se simte ca prea mult de un angajament, încercați un simplu covor de baie pentru a vă jazz zona de chiuveta.