acest lucru este incredibil

Îmi iau toate notele despre postul alb

Anonim

Pânza ideală pentru notele personale.

Când eram la liceu, mi-a plăcut să fac note cu privire la poșta nedorită - în special, spatele unor plicuri pline de junk mail. Am stârnit oferte de cărți de credit și solicitări de abonament în sertarul meu "de papetărie", extragând unul ori de câte ori trebuia să fac o listă de sarcini sau să scriu ceva în timpul unui apel telefonic. Acest gunoi nesolicitat a posedat calitățile pe care le-am considerat esențiale pentru mediul de recepție a bancnotelor: densitate (un pic de umplutură este bun pentru penetrare); independență (nu mi-a plăcut să rup foi din notebook-urile mele); și nu este o culoare ciudată. Ultima trăsătură a fost cea mai importantă: cea mai bună parte a corespondenței junk, în opinia mea, a fost că de obicei era albă. Scrisul meu era mult mai lizibil pe câmpul cu zăpadă al unui plic decât era pe hârtia dominată - sau o notă fluorescentă lipicioasă.

Povestiri similare

Care este cel mai bun papetărie?

Cel mai bun decor de birou: de la papetărie belgiană până la foarfece japoneze

Sistemul de junkmail a avut dezavantajele sale - fiind înconjurat de mesaje poștale nedorite, tot timpul era unul mare - și am renunțat mult timp în urmă. Afecțiunea mea pentru materialele care iau notă albă nu a scăzut totuși. Schițe, cărți de index, stive de hârtie pentru imprimante: le-am încercat pe toate și, în cea mai mare parte, mi-au servit bine. Dar nici unul atât de bine ca Postul alb, pe care l-am descoperit pentru prima oară acum doi ani și de atunci am folosit aproape în fiecare zi. La fel ca plicurile vechi, acestea sunt cele mai slabe dintre plăci, deoarece fundalul lor alb nu concurează cu culoarea cernelei pentru atenție. Indiferent ce scrieți, asta vedeți: Mediul scoate în evidență mesajul, în principiu eliminându-se. Îmi amintesc în jurul ecranului laptop-ului meu, și o listă zilnică de sarcini lângă placa de cale. Uneori îmi place să îmi spun solitarul Post-it seamănă cu una dintre picturile pătrate ale lui Malevich. (De altfel, Compoziția Suprematist: White on White arată într-un fel ca un Post-italic alb, lipit de un Post-it alb mai mare.) De asemenea, le pun pe perete în spatele biroului meu ca un fel de calendar ad-hoc : Lucruri pe care trebuie să le fac sau să-mi amintesc aranjate în ordinea în care trebuie să le fac sau să le amintesc. Este mai greu să uiți viitorul când îl poți vedea și, de asemenea, foarte ușor să-i amesteci postul în momentul în care programul tău se schimbă. Aranjate împreună, ele arată întotdeauna foarte frumoase - cum ar fi plăcile de porțelan sau mici pătrate pătrate.

De asemenea, le folosesc atunci când citesc, marchez o pagină sau mă extind pe marginalia și pentru a adnota propriul meu notebook. Posturile sale alb sunt adaptate în mod unic la practica de luare de note private - pentru momentele în care persoana pe care o abordați este dumneavoastră. Ele nu sunt la fel de recunoscute ca cele canari-galbene, sau la fel de tare ca neon-roz, dar nu trebuie să fie. Ca o atingere politicoasă pe umăr, ei vă vor acorda atenția discretă.

Post-it note super-lipicioase, 3 x 3-inch, alb

Alte accesorii de scris pe care le iubim

Foto: SvetaVo / Getty Images / iStockphoto

Uni-Ball Vision Rollerball Stick Pixuri, Fine Point

Illustratorul Joana Avillez jura pe Uni-Ball Vision: "Unul dintre cele mai bune atribute ale sale este impermeabilitatea. Și rezistența la fading. Este fiabil. Este de unică folosință. Este demn de încredere. Creează o linie plină de viteză. Este la fel de liber ca tu poți lăsa mintea ta să fie. " Citiți mai multe despre Uni-Ball Vision.

Midori Brass Ballpoint Pen

Writerul Mark Byrne are întotdeauna stiloul său tip "Midori": "Cu siguranță există sute de alte stilouri pliabile. Există, de asemenea, știu, multe pixuri foarte frumoase. Presupun că Midori este o combinație rară a ambelor și, din acest motiv, este extraordinară. Este atât de bine și de mici. Îmi țin mintea în buzunarul de monede al blugilor mei. Îl port aproape peste tot. " Citiți mai multe despre pixul Midori.

Rollbahn Pocket Memo A5 albastru închis

Scriitorul Hannah Morrill îi iubește notebook-ul Rollbahn: "Carcasa sa puternică din carton nu va înăbuși sau se va ridica. Poate fi chiar curățată cu burete dacă, în mod strict ipotetic, un vas de lămâie ar trebui să se scurgă în geantă. (O bandă elastică sigură, de asemenea, garantează că paginile rămân sigilate și protejate.) Stocul de hârtie este suficient de gros, încât stilourile de perie nu sângerau, dar nu atât de luxoase încât să se simtă prețioase, ca și cum ați notat numărul contului dvs. Time Warner pe Magna Carta ". Citiți mai multe despre notebook-ul Rollbahn.

Smythson 2017 Soho Fashion Leather Journal

Scriitorul Leah Bhabha crede că planificatorul său Smythson, care nu este ieftin, merită fiecare bănuț: "Agenda săptămânală consacră un pătrat considerabil în fiecare zi și există o listă săptămânală de lucru pe pagina opusă. Există o cantitate sănătoasă de note de scris, esențială pentru un doodler inveterate și un producător de liste ca mine. Și hârtia. M-am putut rasfodifica cu privire la paginile featherweight clasice Smythson "albastru", care sunt jumatate din grosimea si greutatea paginilor normale, insa sunt suficiente pentru a spune, fac ca scrierea sa fie usoara, fara sangerari de cerneala. " Cititi mai multe despre planificatorul Smythson .