teste de testare

Am încercat 19 perechi de ghete cu gât larg de fixare pentru a găsi 11 pe care le iubesc

Anonim

Acestea sunt cele mai bune pentru fiecare zi (le-am purtat așa cum am scris acest lucru).

În fiecare an în jurul perioadei în care Marshalls începe să pună decorațiuni de Halloween, caut cizme de gleznă pentru a purta toate toamna. Este dificil, deoarece cizmele gleznei sunt aproape proiectate pentru a arăta mai bine atunci când sunt mai înguste, dar ca cineva cu picioare largi care iubește aspectul, sunt întotdeauna hotărât să găsesc candidați buni.

Anul trecut, am purtat cizme din piele neagră ASOS din piele neagră Chelsea, până când o gaură era purtată în partea inferioară a călcâiului. Acest lucru a stabilit barul pentru confortul și versatilitatea pe care o caut într-o cizmă de gleznă și am început să găsesc acest sezon. Am apelat la eșantioane de 19 stiluri diferite, culori și înălțimi la toc și le-am purtat săptămâni întregi. Nici un comentator de pe site-urile de cumpărături nu intră în detaliu cu privire la cât de mult dureau picioarele după zece ore de călătorie, de întâlnire și de întâlnire, așa că m-am provocat să port fiecare pereche timp de cel puțin două zile, t pauză pe deplin în acea cantitate de timp, dar sacrificând confortul meu pentru a împărtăși experiența de pantofi chiar din cutie. Aici sunt cele 11 favorite (plus cateva extras aduse aici si acolo care nu au facut reducerea).

Bomboanele mele preferate pentru glezna de zi cu zi

ASOS ABSOLUTE Wide Fit piele cizme Chelsea Glezna

De îndată ce le-am pus pe ele, s-au simțit rupte și au fost de departe cele mai potrivite pentru picioarele largi. (ASOS spune că sunt EE, deci dublu). Au lucrat cu ciorapi sau șosete cu o grosime medie și, deși nu erau la fel de amortizate în partea inferioară ca unele dintre preferatele mele, aveau un călcâi mic (puțin peste unu inch) și a alunecat și oprit cu elastic, mai degrabă decât să se ocupe de fermoare sau catarame. Sunt cu siguranță preferatele mele pentru uzul zilnic, chiar și atunci când mers foarte mult și le port în momentul în care scriu asta. Aș putea chiar să cumpăr oa doua pereche pentru sezonul următor.

cu cod: WOW15

Afișați ghetele de gleznă

J. Renee Tunatti

Am căutat înalte și joase pentru cizme colorate, tipărite cu gleznă în lățime largă, și acestea au fost unul dintre puținele pe care le-am găsit pe Zappos. Au șase complimente la cină, în tren și de mers pe jos la apartamentul meu în decurs de câteva ore. În mod categoric, mergeți la o jumătate sau la o dimensiune completă, deoarece acestea sunt o lățime C, adică cel mai puțin largă de pantofi cu lățime largă, și pot stoarce la vârful piciorului. Dar călcâiul din metal și frumosul broderie floral albastru coral-albastru îi fac o alegere de primă importanță. Odată ce am mers într-o jumătate de mărime, au fost mult mai confortabile, dar sunt cel mai bine purtate cu ciorapi.

Ghete de gleznă cu un masaj încorporat

Easy Spirit Niles Double Gore Încălțăminte

Acestea sunt cizmele pe care le las la biroul meu pentru momentele pe care le port cizme de ploaie (sau zăpadă) pentru a lucra și trebuie să se transforme în ceva mai puțin ciudat. Acestea au adus niște umflături de spumă la nivelul piciorului, ca niște vârfuri de bomboane, care maschează ușor piciorul cu fiecare pas. Este subtil, dar eficace. Există, de asemenea, mai mult sprijin arc în aceste cizme decât alții am încercat, și călcâiul stivuit (la 1, 65 inci) este suficient de mare pentru a arata frumos, dar destul de scăzut pentru a merge pentru un timp. De asemenea, în plus față de fermoar, există și niște șorțuri laterale elastice și cârlige cu tragere, și o bucată de luciu din piele care strălucește când umbli. Ei rulează un pic înguste la degetul de la picior, așa că vă recomand să mergeți la o jumătate de mărime.

Lăcătușile de gleznă din lavandă

Eloquii Millie Heeled Bootie

Acestea au fost ultima pereche pe care am încercat-o și, de departe, preferatul meu estetic. Lavanda nu poate fi prima culoare pe care o gândiți când vă gândiți să cădeți, dar poate ar trebui să fie. Aceste cizme din piele de căprioară sunt frumoase și largi la nivelul piciorului, dar am încă o mărime de dimensiuni complete (Eloquii nu face jumătăți de dimensiuni) pentru a mă asigura că aș putea purta o șosete puțin mai groasă cu ele și degetele de la picioare nu au fost comprimate. Blocul călcâiului este curbat, care nu face prea mult pentru potrivire, dar arată frumos și adaugă un pic la design. Încălzirea căptușelii mi-a făcut o zi lungă și gorele elastice de la gleznă pot găzdui gleznele și vițelele mai mari - au lovit câteva centimetri deasupra gleznei. Ei vin, de asemenea, în bronz și carouri, dar cred că toată lumea arată bine în purpuriu.

Ghete de gleznă Microsuede

Viața Stride Femeile Peaches Bootie

Pun pariu că acest pantof se numește Peaches deoarece este moale și puțin fuzzy. Nu este etichetat ca o cizmă pentru ciorapi, dar este una dintre singurele cizme de șosete pe care le-am văzut pentru lățimi largi. Microsuedul este incredibil de moale, iar ansamblul ușor al bărcii. Ea este elastica in glezna, dar nu super larga in partea din fata, asa ca cu siguranta merge pana jumatate sau o dimensiune completa, astfel incat degetele de la picioare sa nu se stoarce. Sunt cel mai bine purtați cu ciorapi sau șosete din nylon de super. Mi-a plăcut, de asemenea, boot-ul lor de culoarea vinului Jasmina cu catarame de accent, care avea o deschidere superioară la gleznă. Mare pentru persoanele cu vițeii mai mari sau care poartă blugi mai mari. Nu erau foarte moi în talie, dar erau ușor de manevrat.

Bocanci glezna cu aspect scump

Clarks Un Cosmo Up Bootie

Aceste cizme Clarks au fost grele în rotația mea, chiar și după perioada mea de testare, dar chiar și la o jumătate de mărime în sus, ei rulează un pic înguste în partea din față și provoca prindere pic pins. De ce îi mai port și eu? Cred că compromisul unui deget dureros pentru un călcâiu confortabil de 2 inci și o susținere frumoasă a gleznei în timp ce m-am plimbat merita. Acestea arătau, de asemenea, dressier și mai scumpe decât multe dintre cizme testate.

Ghete de gleznă cu călcâi de pisică

Eloquii Abba Pisică Heel Bootie

De mult timp am evitat pantofii de pisoi, pentru că întotdeauna m-am terminat și mi-am pierdut echilibrul, pentru că este un toc atât de mic, dar această boot este robustă și am purtat-o ​​și i-am purtat timp de nouă ore în jurul CurvyCon,, capturarea complimentelor la stânga și la dreapta. - Unde le-ai luat? Te-ai împiedicat? ", Mi-au cerut oameni în timpul show-ului de moda Loft. Nu. Sa simtit grozav fara o perioada de spargere, iar pantofii au avut o mare distributie de greutate. Piciorul înțepenit nu stoarce puțin, dar ele rulează numai în dimensiuni complete, așa că nu aș recomanda să-i alcătuiesc.

Ghete de gleznă

Dr. Scholl's Boots Conquer

Pene sunt stilul meu preferat de călcâi, dar au fost greu de găsit în lățime largă, mai ales în dantela-up-uri. Acestea au un branț de memorie-spumă și o talpă flexibilă cauciucată care ma ținut confortabil și nu alunecă toată ziua. Ei notează în detaliile online că rulează o jumătate de mărime mică, deci aceasta este una pe care trebuie să o faceți cu siguranță o jumătate sau o mărime completă pentru lungime și lățime. Dr. Scholl face de asemenea Dakota, o versiune mai feminină cu ciucuri. Am găsit-o la fel.

Ghici din gleznă albă

Lane Bryant alb din piele Faux din piele glezna

Aceste cizme de culoare albă pătrate au scăpat puțin de prima dată când le-am purtat, dar l-am luat pe un tata Eraser și l-am curățat imediat. Blocul de 2 inci este suficient de înălțat încât să se simtă lustruit, dar nu atât de înalt încât piciorul tău să alunece în față și să devină complet șchiopătat. Acestea sunt mai confortabile decât papucii de curea din Lane Bryant, care aveau un vârf ascuțit, care era mai degete.

Cele mai bune cizme

Torrid negru Faux Suede Slouch Booties

Cantonul de 3, 5 inci pe aceste cizme nu ar fi trebuit să fie confortabil, dar interiorul pantofului mi-a modelat și susținut arcul și nu mi sa părut că era un călcâi mai înalt. Partea picantă a cizmei a fost spațioasă (se lovește la începutul vițelului meu), așa că ai putea să-ți pui pantalonii sau legănările. Mi-a plăcut că piciorul meu nu a alunecat - chiar dacă am comandat în mod special o jumătate de mărime în sus, știind că uneori călcâiele fac ca degetele de la picioare să fie spulberate în fața unui pantof. Nu a făcut-o, iar lățimea din față a cizmei a fost perfectă. Nu există nici un buzunar, nici un disconfort. După o zi lungă purtându-le, picioarele mele au rănit un pic, dar asta este de așteptat de la un călcîi mai înalt.

Bocanci glezna respirabile

David Tate Kaci Boots

Când am început să testez cizme, vremea trecea de la vară la căderea, astfel încât cizmele de piele erau fierbinți . Dar acestea au panouri laterale perforate pentru a fi respirabil, permițând un mic vânt să circule în jurul picioarelor mele. Amplasamentul interior, călcâiul stivuit și talpa exterioară din cauciuc au făcut să mă simt incredibil de confortabil și sigur de mers pe jos și în jos pe scări alunecoase după o furtună și mi-a plăcut că aceștia aveau un fermoar din spate.