Fabricat în Franța

Folosesc acest ulei francez uscat în formă sau alta în fiecare zi

Anonim

Îl folosesc ca un hidratant pentru corp, pentru a-mi îmblânzi sprancenele, pentru a-mi liniști părul, pentru a-mi înmoaie cuticulele.

Ziua Bastiliei este sâmbătă, 14 iulie, și pentru a sărbători ziua națională a Franței, vom dedica săptămâna celor mai bune lucruri franceze. S-ar putea să fiți familiarizați cu povestirile pe care le-am făcut cu privire la produsele și cărțile de bucate ale farmaciilor franceze , dar mergem și mai adânc în această săptămână, de la cele mai bune cărți despre Paris și franceză până la cele mai mari produse esențiale franceze și produse de frumusețe franceză mai puțin cunoscute . Bine ați venit la săptămâna Made in France .

Nuxe's ​​Huile Prodigieuse este, în opinia mea, cel mai bun produs de frumusețe din lume. Și nu sunt singur; o veți găsi în orice farmacie din Franța și în multe case. A trăi acolo la începutul anilor 20, am stropit pe ceea ce a fost atunci pentru mine o achiziție mare de bilete după ce un farmacist mi-a recomandat-o ca fiind cel mai bun hidratant; Nu m-am uitat niciodată înapoi.

Produsul Huile Prodigieuse este, da, un ulei uluitor, minunat, cu o textura catifelata. Îl poți folosi ca o cremă de hidratare post-dresaj pentru piele blândă, piele moale. Puteți să-l puneți pe capetele părului, să înfășurați întreaga afacere într-un prosop cald și să găsiți bilele rezultate strălucitoare și suplă. Puteți să-l dați în baie. Atunci când fața este uscată, adăugați câteva picături la hidratant sau crema de zi. Îl folosesc în fiecare zi într-o anumită formă: mereu ca un hidratant pentru corp și, de obicei, pentru altceva, de asemenea, pentru a îmbrăca sprâncenele, pentru a împleti părul, pentru a-mi hidrata cuticulele. Acele zile în care nu port parfum, conferă un miros de miros care nu este înverșunat. Practic, orice argan poate face, HP poate face și ea - este ceva mai sexy. Și ca toate produsele Nuxe, este fabricat din ingrediente naturale.

Nici măcar nu am ajuns la mirosul de intoxicare - cald, ușor dulce, subtil. Acest amestec de semnături - include borage, sunătoare, migdale dulci, camellia, alune și macadamia - are o astfel de consecință încât Nuxe face de fapt un parfum parfumat exact ca acesta. Dacă doriți să faceți cu adevărat recursul sexual, Nuxe face și o versiune de ulei de aur. (Voi fi sincer: E prea sexy pentru mine să mă descurc.)

În zilele noastre, este ușor de găsit în Statele Unite. Dar, de asemenea, vă recomandăm să căutați online sticla de călătorie: nu este absolut nimic mai bun pentru a vă duce printr-un zbor pe distanțe lungi și pentru a vă face treaba cu alte cinci produse odată ce ajungeți unde vă îndreptați.

Nuxe Huile Prodigieuse ulei uscat multifuncțional, 50 ml