cel mai bun cadou pe care l-am primit vreodată

Am cerut acest pulover cașmir 7 ani într-un rând

Anonim

Este ca și cum ai purta un tricou favorit - dar trebuie să te curățești.

Fiecare sezon de vacanță din ultimii șapte ani l-am întrebat pe mama mea pentru același cadou: un pulover de cașmir de la etichetă privată, de la Neiman Marcus. Da, un cașmir cu două straturi calitativ, de calitate. Nu este cel mai sexy sau cel mai palpitant cadou prin orice mijloace, dar este favoritul meu absolut și un lucru mai puțin pentru ea să-și accentueze în timpul sărbătorilor.

Originile cadoului nu sunt memorabile. În 2009, i-am cerut pur și simplu mamei mele un cămașă cremneck cașmir de marină și l-au lăsat să intre în mall-urile din Metro Detroit. Sa întors cu succes de la Neiman Marcus și asta a fost. Faptul că a găsit ceva de alegerea ei pe care o iubesc era kicker-ul.

A fost un dar de succes, pe care îl cer unul nou în fiecare an. Îmi place modul în care se potrivește: nu este prea strâns sau prea mare. Nu este nimic complicat în coasere sau tundere. Este ca și cum ai purta un tricou favorit - dar trebuie să te curățești. Și funcționează destul de mult cu orice îmbrăcăminte de iarnă a mea: un strat subțire de dimensiuni frumos sub un blazer chiloți sau completează o fustă mai frumoasă, în timp ce o dimensiune mai mare purtată peste o tee albă este tovarășul meu exagerat de blugi.

Cu toate acestea, timpul este esențial. Este aproape întotdeauna în vânzare după Ziua Recunoștinței (de fapt, 50 de procente în afara de acum), așa că mama mea așteaptă până în decembrie pentru a începe cumpărăturile. Două creveți marină mai târziu, împreună cu un cărbune și un gât V-palid gri (pe care mi-a lăsat-o tristețe în Milano), o versiune neagră a fiecăruia și un pulover surprinzător de vânătoare-verde în 2013, am strâns colecția și nu Nu văd un sfârșit. În acest an, m-am dus și am cerut fildeș.

Neiman Marcus Sweater cu coș cu panglică cu mânecă lungă

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Idei de cadouri de vacanță de la