cel mai bun cadou pe care l-am primit vreodată

Am purtat acest sac aproape în fiecare zi pentru ultimii 3 ani

Anonim

Foto: Kabir Fernandez / Kabir Fernandez

Soțul meu este foarte bun pentru a da daruri. Nu este un proces fără efort pentru el - el tinde să meargă all-in cu privire la cercetare, pieptandu-se atat magazinele de internet cat si cele de caramida; supravegherea prietenilor și rudelor; consultarea cu vânzătorii până când răbdarea lor a fost testată temeinic. Fără îndoială, el se termină cu ceva incredibil de grijuliu, pe care nici măcar nu știam că-l doresc sau nu, dar ulterior nu poate trăi fără. Când a fost un lucru pe care îl pot purta, experiența a fost întotdeauna aceeași: eu deschid cadou, cocoș capul meu, și cred că, este acest stil meu?, apoi continuați să o purtați în fiecare zi, senzație de panică totală, dacă uit că o voi aduce într-o excursie de weekend - sau, mai rău, cred că am pierdut-o.

Acum trei ani, în ziua mea de naștere, am desfăcut o geantă Baggu din piele neagră, neagră: mică, în formă de găleată, cu șnur și cu o curea lungă. Nu a fost diferit de un sac de vagoane de vintage pe care l-am admirat și am petrecut ceva timp dezbătând dacă să cumpăr la broasca de la Brooklyn înainte de a decide că a fost un pic prea '80 - a avut ceva hardware de aur și o curea reglabilă care ar putea transforma într- mini rucsac și piele care au fost strânse și strălucitoare. De atunci, am vrut o pungă neagră și, deși nu mi-am spus această dorință cu voce tare, soțul meu a dat seama în mod perceptiv.

La început, m-am întrebat dacă acest lucru a fost prea simplu - necinstit, în principiu erau doar două bucăți de piele cusute împreună, nevăzute la deschidere. Dar, odată ce am tras șnurul și am înțepenit cureaua, astfel încât sacul să lovească chiar sub talia mea când l-am pus pe umăr, mi-am dat seama că era perfect. Pielea era în mod excepțional dulce. Construcția simplă și lipsa totală a hardware-ului au însemnat că au depășit epocile și stilurile pentru a fi în realitate nesfârșite: ar arăta ca acasă pe șoldul unui comerciant de blănuri din secolul al XVIII-lea, așa cum ar fi făcut-o pe o persoană de șic pod în show-ul de televiziune proto-futurist, sau pe mine, cu literalmente oricare dintre îmbrăcămintele mele. Era Mary Poppins - în esență, în mărime, suficient de mare pentru a-mi ține portofelul și telefonul mobil, cheile și geanta de machiaj, și chiar o carte subțire și o umbrelă compactă, deși nu o privea.

Am purtat-o ​​aproape în fiecare zi de când: să lucrez, în week-end, chiar și la nunta ocazională, îmbrăcând-o în sus și în jos. Atunci când circumstanțele cer - călătoria cu avionul sau un eveniment după lucru care necesită o schimbare a pantofilor - port o mare tote sau un rucsac și pur și simplu bagged Baggu, esențiale netulburate, în interiorul celui mai mare. Se potrivește întotdeauna.

Baggu Pungă pentru desen

Foto: Kabir Fernandez / Kabir Fernandez

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Directorul nostru de modă a găsit în sfârșit o pereche perfectă de blugi